Na osnovu cega sam ja izostavljen sa liste ?Chinaglia je napisao/la:ima nas više od 4-5![]()
1. Chinaglia![]()
2. Lillard
3. blazer13
4. target (romatrista reče da i on navija za Blazerse)
5. Otelo
6. BABADZO
7. Toxicity
8. ChrisBoyd
9. Zli Genije (na zadnjem mjestu jer navija za Rome![]()
)
Portland Trail Blazers
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Portland Trail Blazers
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
izvinjavam se, evo ide ispravka odmah
ima l' još neko, da izbacimo skroz @Genija
Chinaglia
2. Lillard
3. blazer13
4. target
5. Otelo
6. BABADZO
7. Toxicity
8. ChrisBoyd
9. MrHc
10. Zli Genije
Chinaglia
2. Lillard
3. blazer13
4. target
5. Otelo
6. BABADZO
7. Toxicity
8. ChrisBoyd
9. MrHc
10. Zli Genije
-
Evil Genius II
hahah nema sanse, pustio sam korijenje

kapitenskiChinaglia je napisao/la: 10. Zli Genije
Prema Bleacher Reportu top 5 najvjernijih fanova :
1.Chicago
2.Portland
3.Utah.
4.Dallas
5.New York
Top 5 najglasnijih dvorana :
1.Golden State
2.Portland
3.Chicago
4.Utah
5.OKC
ma kakav Golden State kraj nas
1.Chicago
2.Portland
3.Utah.
4.Dallas
5.New York
1.Golden State
2.Portland
3.Chicago
4.Utah
5.OKC
-
Evil Genius II
ma najbolja publika u nba, no doubt about it
nego, je li ko gledao summer league protiv NY i rocketsa? ono sto mi je los stream (koji se iz nekog razloga gasio svakih 3, 4 minute) dopustio da vidim je veliki napredak CJ-a, u odbrani pogotovo i mislim da bi mogao biti dostojna zamjena za wesa naredne sezone i neko ko ce zapravo ispuniti svoju kvotu koseva bez da chokea na drugom kraju parketa kada je second unit na terenu, a upravo nam je to falilo prethodnih godina. solidan midrange, pregled i citanje igre odlicni, sut za 3 pooena ga nije bas isao ali svi znamo da momak zna sutirati tako da se ne brinem za taj segment igre. trenutno je negdje izmedju sutera i razigravaca jer nerijetko se desi da ni sam ne zna sta da uradi u napadu pa pogrijesi. znaci, ili mora postati agresivniji i uzimati suteve i napadati kos ili mora dijeliti pasove, a imao ih je par za freelanda pogotovo. medjutim, gledao sam i slusao njegove intervjue, svidja mi se kako razmislja, jako je inteligentan i vidi se da razumije igru tako da nekako od njega najvise ocekujem ove sezone s obzirom da vidno odskace od ostatka ovog rostera kada su bekovske pozicije u pitanju. naravno, sve pod uslovom da se stotts smiluje i pocne vjerovati igracima s klupe. na drugo mjesto bi stavio t-roba koji je odigrao dvije odlicne utakmice. energican, sa par pick'n'popova a la lamarcus, dominantan u skokovima i agresivan sto je kod t-roba i dobra i losa stvar s obzirom da se ponovo nije mogao kontrolisati i pravio je previse prekrsaja. slobodna bacanja
barton kada igra smireno odlican je ali kada se utakmica rezultatski zakuha postane jedan od onih ljudi koje svi znamo sa basketa - pogodi jednu tricu i floater i nikome vise ne dodaje loptu
sve u svemu, klupa ce biti korisnija u odnosu na proslu sezonu jer ovi mladi igraci definitivno napreduju (osim meyersa koji je povrijedio rame u teretani i propustio je ove dvije tekme, a vjerovatno nece igrati ni protiv atlante
).
nego, je li ko gledao summer league protiv NY i rocketsa? ono sto mi je los stream (koji se iz nekog razloga gasio svakih 3, 4 minute) dopustio da vidim je veliki napredak CJ-a, u odbrani pogotovo i mislim da bi mogao biti dostojna zamjena za wesa naredne sezone i neko ko ce zapravo ispuniti svoju kvotu koseva bez da chokea na drugom kraju parketa kada je second unit na terenu, a upravo nam je to falilo prethodnih godina. solidan midrange, pregled i citanje igre odlicni, sut za 3 pooena ga nije bas isao ali svi znamo da momak zna sutirati tako da se ne brinem za taj segment igre. trenutno je negdje izmedju sutera i razigravaca jer nerijetko se desi da ni sam ne zna sta da uradi u napadu pa pogrijesi. znaci, ili mora postati agresivniji i uzimati suteve i napadati kos ili mora dijeliti pasove, a imao ih je par za freelanda pogotovo. medjutim, gledao sam i slusao njegove intervjue, svidja mi se kako razmislja, jako je inteligentan i vidi se da razumije igru tako da nekako od njega najvise ocekujem ove sezone s obzirom da vidno odskace od ostatka ovog rostera kada su bekovske pozicije u pitanju. naravno, sve pod uslovom da se stotts smiluje i pocne vjerovati igracima s klupe. na drugo mjesto bi stavio t-roba koji je odigrao dvije odlicne utakmice. energican, sa par pick'n'popova a la lamarcus, dominantan u skokovima i agresivan sto je kod t-roba i dobra i losa stvar s obzirom da se ponovo nije mogao kontrolisati i pravio je previse prekrsaja. slobodna bacanja
http://www.***SPAM***.me/basketball/a ... ive-stream" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako se gledam nekom
Vodimo 24:19 8:50 do kraja 2/4
McCollum gadja trice zmireci.
13p 5/6 FG
Ako se gledam nekom
Vodimo 24:19 8:50 do kraja 2/4
McCollum gadja trice zmireci.
13p 5/6 FG
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ljetnu ligu ne pratim, jednostavno mi se neda.. Ono sto me zanima citam po forumima Blazersa
...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Dosadna utakmnica sad. Atlanta stigne na -5, nasi odu na +10 i tako u krugLillard je napisao/la:Ljetnu ligu ne pratim, jednostavno mi se neda.. Ono sto me zanima citam po forumima Blazersa...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
prve dvije sam gledao, nista posebno al nije ni lose, vidim da su ova dvojica najbolja, jel popravio Robinson malo bacanja danas ? Dosad je bio ocaj 
-
Evil Genius II
dobre vijesti:
- CJ
- barton
lose vijesti:
- Thomas Robinson (right thumb ligament tear) will be out for the remainder of NBA Summer League
- nasa bijela rip city garnitura dresova od ove sezone ima i rukave
- CJ
- barton
lose vijesti:
- Thomas Robinson (right thumb ligament tear) will be out for the remainder of NBA Summer League
- nasa bijela rip city garnitura dresova od ove sezone ima i rukave
i nije imao neku priliku za to jer 2 od 3 je sutirao ovu zadnju tekmu. ako na vec postojeci problem s bacanjima dodamo i ovu povredu desnog palca onda s pravom mozemo biti zabrinuti.blazer13 je napisao/la:prve dvije sam gledao, nista posebno al nije ni lose, vidim da su ova dvojica najbolja, jel popravio Robinson malo bacanja danas ? Dosad je bio ocaj
Vidi Lamarcusa kralja na isti dan rodjeni. 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
i Benedict aka Sherlock je rodjen na danasnji danClutch je napisao/la:Vidi Lamarcusa kralja na isti dan rodjeni.
Ne može to svako.Otelo je napisao/la:i Benedict aka Sherlock je rodjen na danasnji danClutch je napisao/la:Vidi Lamarcusa kralja na isti dan rodjeni.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Eto neka je i tebi sretan.. Moro si se pohvalit..Clutch je napisao/la:Vidi Lamarcusa kralja na isti dan rodjeni.
Vidi ljubomorne duše.Lillard je napisao/la:Eto neka je i tebi sretan.. Moro si se pohvalit..Clutch je napisao/la:Vidi Lamarcusa kralja na isti dan rodjeni.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
raja da li vi mislite da ce blazersi biti bolji ove sezone? al treba napomenit da je Houston losijij nego prosle ..ja nisam nesto optimista za nesto vise al vidjecemo
Ja sam siguran da ce biti bolji. Klupa pojacana dobro, Lillard ce jos napredovat, optimist sam. Ali isto tako bih bio zadovoljan kad bi zavrsili sezonu kao i ovu. Al' dugo do toga..
Inace, @Genije je vec spominjao
Volio bih uzet' samo gornji dio za nosit onako ko obicnu majicu.. 
Inace, @Genije je vec spominjao
-
Evil Genius II
tesko je reci gdje cemo zavrsiti narednu sezonu jer smo poprilicno nepredvidiva ekipa koja moze dobiti svakoga ali i izgubiti od bilo koga. mislim da plasman u PO ne bi trebao biti problem, u zavisnosti od protivnika dao bi se proci i prvi krug, a onda cemo da vidimo . . . starteri su godinu dana iskusniji i uigraniji, ovi mladji su napredovali (barem CJ, barton i t-rob), klupa je jaca za kamana i blakea, a i stotts je obecao racionalniju podjelu minutaze pa cemo da vidimo kako ce to sve ispasti na kraju.
kad smo vec kod majica, @chrisboyd hvala jos jednom
kad smo vec kod majica, @chrisboyd hvala jos jednom
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bulls navijaci su stvarno odani kakag javasluk radi uprava..od 2000 pa na dalje redovono imaju sasprodanu dvoranu..sto se tice najglasnije dvorane svojevremeno Chicago je bio taj ali su srusili tu staru dvoranu upravo zbog toga jer je bila prebucna tesko bilo igrat pa su o da sagradili UNited Centar koji je manje bucan jer su ga tako uradili.meni OKC sad ima najbucninu dvoranu..manja je a tako je izadjena da je stvarno bucna I publika je I blizu tu parketablazer13 je napisao/la:Prema Bleacher Reportu top 5 najvjernijih fanova :
1.Chicago
2.Portland
3.Utah.
4.Dallas
5.New York
1.Golden State
2.Portland
3.Chicago
4.Utah
5.OKC
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.