masteRofPoker je napisao/la:Moram opet da pitam neke nejasnoce. Pise mi da sam samo 61 % bio aktivan tj. mojih poteza a ja sam sve odigrao, ali bukvalno sve. Pa u cemu je kvaka ? Dobio sam cak i ocjenu za vecerasnji nastup 7.2, sto je odlicno jer sam proslu imao samo 5.6.
Imali smo odlicnih perioda veceras. Mislim da nam najvise skripi preko bekova i da naravno mnogo nam je Zaha falio.
Odbrana i svi koji je igraju moraju znati ovo l1, l2, l3 i l4. Meni je druga tek tekma i skontao sam ove offside linije, nije tesko.
Belmine, ti kao manager slobodno vise pricaj i tvoja je zadnja, da se ne bi desilo da mateo pise l3 a ti kazes l2, to se mora znati. Slobodno vise pricaj i kada treba neko loptu primiti i kada treba pas dati, ti opet imas bolji pregled.
61% ti je što nisi bio zadnjih 20tak minuta, a nisi igro isto tako par poteza u igri, tj nisi stigo na vrijeme da ih odradiš.
Ma moramo se naučiti igrati, odbrana mora se striktno držati Linija i nema da jedan stane iza Linije a jedan Ispred, najbolje je da ide se na pola linije.
Pa pričam ja puno, al slabo ko sluša jer nisu svi na Team Speak bili.
Ja sam sad na utakmici pito kako ćemo da igramo u Srijedu i želim da se svi dogovorimo kako ćemo igrati, ali ja sam odlučio jednu taktiku i napisano je na forumu tamo kako će i šta će biti. Vjerovatno do promjene neće nikakve doći i da će tako ostati.
Pošto sam ja Manager ekipe želim da svi znaju, da mi je od svih utamica najbitnija da nas Genijalci ne nabijaju, šta više želim da mi njih dobijamo. Ništa lično prema nekim njihovim igračima, nego to je samo zbog rivaliteta sa Foruma
Primarni Cilj za sljedeću sezonu završiti Ispred Genijalaca, a pozicija nije bitna, nek bude i 11ta
I da mogu vam reći da je meni najteže gledat ovu utakmicu, kad znam da ne mogu pomoći, i da samo gledam. Dok vi kad pogriješite možete se ispravit, a ja samo gledam debakl