Browser igra: Football identity

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

BelminM23
Kontakt:

Re: Browser igra: Football identity

Post Postao/la BelminM23 » 21 jul 2014, 23:09

Evolution87 je napisao/la:meni je tacno 90%
Dobro onda sam tebe preskočio u gledanju :)

Uglavnom na početku kad se ono pozicionirate na bilo koju poziciju uvijek se morate pomaket.

http://footballidentity.com/Team/TeamGe ... &page=last" onclick="window.open(this.href);return false;

Svi ovo pročitajte ! :pray:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 jul 2014, 23:12

Tocno me sram kako dominiram.Jos da mi ne steka sad na kraju :mrgreen:
Dobra provjera,sretno Genijalcima u prvenstvu

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 21 jul 2014, 23:13

SiamoNoi je napisao/la:Tocno me sram kako dominiram.Jos da mi ne steka sad na kraju :mrgreen:
Čestitam na pobjedi. Sviđa mi se ova taktika ESSF-a, ukrali smo je večeras. :kafa:
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 21 jul 2014, 23:15

Unknown Genius je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Tocno me sram kako dominiram.Jos da mi ne steka sad na kraju :mrgreen:
Čestitam na pobjedi. Sviđa mi se ova taktika ESSF-a, ukrali smo je večeras. :kafa:
Samo kradi, za vas imamo iznenađenje u Srijedu, Kad naši igraču krenu da vas lome, ima da ih pustite da prođu, toliko će vam smiješno da bude. Nego sad vidimo da prošla utakmica i nije bilo neko mjerilo naše snage, 5:0 smo izgubili od ovih, a evo vi 3:0. Vi imate po meni neku malu prednost, oni psihološku :D

Uglavnom sretno vam svima :D

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 jul 2014, 23:16

BelminM23 je napisao/la:
Samo kradi, za vas imamo iznenađenje u Srijedu, Kad naši igraču krenu da vas lome, ima da ih pustite da prođu, toliko će vam smiješno da bude. Nego sad vidimo da prošla utakmica i nije bilo neko mjerilo naše snage, 5:0 smo izgubili od ovih, a evo vi 3:0. Vi imate po meni neku malu prednost, oni psihološku :D

Uglavnom sretno vam svima :D
Sto znaci da ce nas dobiti 2:0 :kafa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 21 jul 2014, 23:21

Moram opet da pitam neke nejasnoce. Pise mi da sam samo 61 % bio aktivan tj. mojih poteza a ja sam sve odigrao, ali bukvalno sve. Pa u cemu je kvaka ? Dobio sam cak i ocjenu za vecerasnji nastup 7.2, sto je odlicno jer sam proslu imao samo 5.6.

Imali smo odlicnih perioda veceras. Mislim da nam najvise skripi preko bekova i da naravno mnogo nam je Zaha falio.
Odbrana i svi koji je igraju moraju znati ovo l1, l2, l3 i l4. Meni je druga tek tekma i skontao sam ove offside linije, nije tesko.
Belmine, ti kao manager slobodno vise pricaj i tvoja je zadnja, da se ne bi desilo da mateo pise l3 a ti kazes l2, to se mora znati. Slobodno vise pricaj i kada treba neko loptu primiti i kada treba pas dati, ti opet imas bolji pregled.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 21 jul 2014, 23:27

masteRofPoker je napisao/la:Moram opet da pitam neke nejasnoce. Pise mi da sam samo 61 % bio aktivan tj. mojih poteza a ja sam sve odigrao, ali bukvalno sve. Pa u cemu je kvaka ? Dobio sam cak i ocjenu za vecerasnji nastup 7.2, sto je odlicno jer sam proslu imao samo 5.6.

Imali smo odlicnih perioda veceras. Mislim da nam najvise skripi preko bekova i da naravno mnogo nam je Zaha falio.
Odbrana i svi koji je igraju moraju znati ovo l1, l2, l3 i l4. Meni je druga tek tekma i skontao sam ove offside linije, nije tesko.
Belmine, ti kao manager slobodno vise pricaj i tvoja je zadnja, da se ne bi desilo da mateo pise l3 a ti kazes l2, to se mora znati. Slobodno vise pricaj i kada treba neko loptu primiti i kada treba pas dati, ti opet imas bolji pregled.
61% ti je što nisi bio zadnjih 20tak minuta, a nisi igro isto tako par poteza u igri, tj nisi stigo na vrijeme da ih odradiš.
Ma moramo se naučiti igrati, odbrana mora se striktno držati Linija i nema da jedan stane iza Linije a jedan Ispred, najbolje je da ide se na pola linije.

Pa pričam ja puno, al slabo ko sluša jer nisu svi na Team Speak bili.

Ja sam sad na utakmici pito kako ćemo da igramo u Srijedu i želim da se svi dogovorimo kako ćemo igrati, ali ja sam odlučio jednu taktiku i napisano je na forumu tamo kako će i šta će biti. Vjerovatno do promjene neće nikakve doći i da će tako ostati.

Pošto sam ja Manager ekipe želim da svi znaju, da mi je od svih utamica najbitnija da nas Genijalci ne nabijaju, šta više želim da mi njih dobijamo. Ništa lično prema nekim njihovim igračima, nego to je samo zbog rivaliteta sa Foruma :njanjanja:

Primarni Cilj za sljedeću sezonu završiti Ispred Genijalaca, a pozicija nije bitna, nek bude i 11ta :P

I da mogu vam reći da je meni najteže gledat ovu utakmicu, kad znam da ne mogu pomoći, i da samo gledam. Dok vi kad pogriješite možete se ispravit, a ja samo gledam debakl :(

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 21 jul 2014, 23:30

Treba vidjeti za adjustment, kome treba da se to malo popravi, malo nabiti neke važnije, gdje škripi :)

Otelo samo malo bolje da prati linije, naravno i cijela odbrana, bit ce bolje sa Zahom sigurno, i rezultat je tu, ipak imamo Safeta za managera, tu nam je velika prednost :tokralju:
Zadnja izmjena: Forster, dana/u 21 jul 2014, 23:34, ukupno mijenjano 2 puta.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 jul 2014, 23:32

Problem je Belmine sto kad ti kazes L2 ja ode na granicnu liniju, neko drugi na sred a neko na L2/L3 i onda tu dolazi do ofsajd greske.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 21 jul 2014, 23:33

Otelo je napisao/la:Problem je Belmine sto kad ti kazes L2 ja ode na granicnu liniju, neko drugi na sred a neko na L2/L3 i onda tu dolazi do ofsajd greske.
Problem dolazi kad idemo npr svi na L2, a ti odeš ispred crte, Nagib bude tacno na pola Linije, a Zaha bude tačno iza Linije.

I ako se njihov dobro pozicioniro i još momentum dobar, eto belaja...

Do Srijede što više test utakmca odigrajte, i gledajte da što više lopti primate...

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 jul 2014, 23:37

BelminM23 je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Problem je Belmine sto kad ti kazes L2 ja ode na granicnu liniju, neko drugi na sred a neko na L2/L3 i onda tu dolazi do ofsajd greske.
Problem dolazi kad idemo npr svi na L2, a ti odeš ispred crte, Nagib bude tacno na pola Linije, a Zaha bude tačno iza Linije.

Do Srijede što više test utakmca odigrajte, i gledajte da što više lopti primate...
Pa to i ja govorim, treba dogovoriti znaci ako je L2 idemo na sredinu L2P, L2S, L2K i tako to ;)

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 21 jul 2014, 23:38

Otelo je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:

Pa to i ja govorim, treba dogovoriti znaci ako je L2 idemo na sredinu L2P, L2S, L2K i tako to ;)
Mora postojati i L1.5 L2.5 samo to na TS se može dogovori a pisanjem na chatu nema od toga ništa :D

Samo mora se onda znati dali će taj drugi moći uspjeti doći na tu Liniju, zbog momentuma ili pak zbog svoje brzine.

Uglavnom hoću da mi naučite postavit se svi na L4 kad kreću protivnici sa centra.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 jul 2014, 23:43

A ja moram popraviti TS, cujem vas ali se izgubim kad ja trebam reci nesto pa rastegnem rijec, primjetio si sigurno :lol: :lol:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 21 jul 2014, 23:45

Otelo je napisao/la:A ja moram popraviti TS, cujem vas ali se izgubim kad ja trebam reci nesto pa rastegnem rijec, primjetio si sigurno :lol: :lol:
Ma ti meni jarane najsmješnije pričaš. I Sedin mi onako čudno priča, a sebe ne čujem baš me zanima kako se čujem :D

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 jul 2014, 23:49

BelminM23 je napisao/la:
Otelo je napisao/la:A ja moram popraviti TS, cujem vas ali se izgubim kad ja trebam reci nesto pa rastegnem rijec, primjetio si sigurno :lol: :lol:
Ma ti meni jarane najsmješnije pričaš. I Sedin mi onako čudno priča, a sebe ne čujem baš me zanima kako se čujem :D
Upravo zbog toga, kazem nesto i onda cujem prvo sebe kako sam to rekao i onda se cujem u slusalicama i to pravo glasno :lol: :lol:

A i inace cudno pricam, yebu me kvacice i slovo " L " i malo frfljam :opaopa:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 21 jul 2014, 23:52

Najveći naš problem je pozicioniranje u odbrani, slabo pratimo te linije l1, l2, l3, l4, prvi ja ih slabo pratim. Nekad ne stignem kliknuti ili se nešto druugo desi, npr da pogriješim to jest prekratko odigram. Moramo popravit otkrivanje, nekad dobiješ loptu i nemaš kome dodati, svi pokriveni. Moramo bazirat igru na tika-taka, bar ovo malo na početku dok se ne uhodamo. Bit' ćemo bolji kad nam budu igrali i stoper i bek, ja nemam niakve defanzivne skilove, šta mogu samo pratit protivnika, takling nemam.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 22 jul 2014, 00:11

BelminM23 je napisao/la:
Ja i jesam Cudan :rol: :rol:
Nema lopti nema golova, sad vam na testu ima lopti i ima bgm i golova ;)

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 22 jul 2014, 00:13

GracanicaAA je napisao/la: Ja i jesam Cudan :rol: :rol:
Što laješ onako na chatu, ko pašče? :P

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 22 jul 2014, 00:21

hahahahahahahh Jerane nemeres igrat sa dva acc :salut: :salut:

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 22 jul 2014, 00:38

GracanicaAA je napisao/la:
hahahahahahahh Jerane nemeres igrat sa dva acc :salut: :salut:
Pa igrao sam sa tri, ne sa dva. :rol:

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.