Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Valencia Club De Futbol
Fede Cartabia, jedan od prošlosezonskih najboljih igrača, posudjen Cordobi uz mogućnost otkupa za 8 miliona...Valencia trenutno ide u onom najgorem smjeru, u propast... Salvo je pokazao da je najgori predsjednik svih vremena...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Andre Gomes je novi član Valencije. Čeka se sada Rodrigo
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Znaci pocela su dovodjenja? 
Izgleda. Cekamo svi sto ce biti s Rodriga te Valbuene.Dzoni je napisao/la:Znaci pocela su dovodjenja?
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Adi_Zepce je napisao/la:Izgleda. Cekamo svi sto ce biti s Rodriga te Valbuene.Dzoni je napisao/la:Znaci pocela su dovodjenja?
Fino,fino.
Samo napred pa da gledamo jos zanimljiviju Primeru.
Amadeo Salvo, predsjednik Valencije: "Rodrigo je naše naredno pojačanje" 
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Valencia raskinula ugovor s Ricardom Costom, dok ce Michel na posudbu u Getafe. Klub ce jos napustiti Jonas, Banega, Postiga, Ruiz, Cissokho ili Guardado te moguce Barragan.
Vec sutra bi Rodrigo trebao da potpise. Prosao je vec medicinski u Valenciji
Vec sutra bi Rodrigo trebao da potpise. Prosao je vec medicinski u Valenciji
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Vec sam pisao da mi Gaya izgleda veci talent od Bernata i Albe, samo sto njemu treba vremena.
Guardado bi mogao ostati jer je on idealan za lijevog beka.
Po trenutnom kadru:
Alves
Pereira-Ottamendi-????-????
Parejo-Gomes-????
Feghouli-Paco-Rodrigo
Znaci jos tri igraca za prvog tima i jedan solidan bekap veznjak i napadac.
Po trenutnom kadru:
Alves
Parejo-Gomes-????
Feghouli-Paco-Rodrigo
Vjerovatno i jeste veci talent od Albe i Bernata. Ipak, Gaya od malih nogu igra lijevog beka, a ova dva su s krila prekomandovani na tu poziciju. Kazu ako odluce se na prodaju i Guardada i Cissokha dovesti ce Antunesa iz Malage, sto i nije losa opcija. Na lijevo beku ima i mali Salva Ruiz, koji je isto godiste kao Gaya i koji je tu negdje kvalitetom kao i onL_blancos je napisao/la:Vec sam pisao da mi Gaya izgleda veci talent od Bernata i Albe, samo sto njemu treba vremena.
Po trenutnom kadru:
Alves
Parejo-Gomes-????
Feghouli-Paco-Rodrigo
Sto se tice pojacanja, Rodrigo bi danas trebao sluzbeno to da rijesi. Narednog mjeseca ocekuje se opca ofanziva na Jacksona Martineza i Enzu Pereza. Odlaskom Mathieua pojacanja moraju doci i u odbranu. Pominju se Manolas i Rojo, a posto ce otici vjerovanto i Ruiz doci ce i vjerovatno Marcelo dos Santos iz Rio Avea. Njega zeli trener Nuno
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Kakav posao.After much discussion between the two clubs involved, €10m up front and €10m later is Mathieu's price. Valencia finally sell intelligently.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Bertrand je napisao/la:Kakav posao.After much discussion between the two clubs involved, €10m up front and €10m later is Mathieu's price. Valencia finally sell intelligently.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Za sada je odlicno ispalo, ali bi moglo biti jos i bolje. Naime, Valencia zeli da zamjena za Mathieua bude Švicarac Fabian Schär koji je paklen igrac. Za njega ce ponuditi oko 8 miliona eura. Ako on dođe bit ce extra odbrana s njim i Otamendijem. Postoji mogucnost da Ruiz ode (ili dobije raskid ugovora) pa da se onda dovede i Manolas. Po meni bi to bila cista perverzija od odbrane 
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
A sta ako vam uzmemo i Schära ?Adi_Zepce je napisao/la:Za sada je odlicno ispalo, ali bi moglo biti jos i bolje. Naime, Valencia zeli da zamjena za Mathieua bude Švicarac Fabian Schär koji je paklen igrac. Za njega ce ponuditi oko 8 miliona eura. Ako on dođe bit ce extra odbrana s njim i Otamendijem. Postoji mogucnost da Ruiz ode (ili dobije raskid ugovora) pa da se onda dovede i Manolas. Po meni bi to bila cista perverzija od odbrane
SumnjamRajaz je napisao/la:A sta ako vam uzmemo i Schära ?Adi_Zepce je napisao/la:Za sada je odlicno ispalo, ali bi moglo biti jos i bolje. Naime, Valencia zeli da zamjena za Mathieua bude Švicarac Fabian Schär koji je paklen igrac. Za njega ce ponuditi oko 8 miliona eura. Ako on dođe bit ce extra odbrana s njim i Otamendijem. Postoji mogucnost da Ruiz ode (ili dobije raskid ugovora) pa da se onda dovede i Manolas. Po meni bi to bila cista perverzija od odbrane

Rodrigo predstavljen kao novo pojačanje
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Adi
http://www.valencia-balkan.net" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve pohvale za stranicu.
Al ne vidim niti jednu izjavu Lima za situaciji u kojoj se nalazi.... Prelazni rok u punom zamahu a Valensia ne moze aktivnije sudjelovati na trzistu kada jos uvije nista nije rijeseno. Ruzna situacija.
Sve pohvale za stranicu.
Al ne vidim niti jednu izjavu Lima za situaciji u kojoj se nalazi.... Prelazni rok u punom zamahu a Valensia ne moze aktivnije sudjelovati na trzistu kada jos uvije nista nije rijeseno. Ruzna situacija.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Hvala u moje ime i raje koja se trudi da odrzimo taj portal aktivnim i kvalitetnimValencia je napisao/la:Adi
Sve pohvale za stranicu.![]()
Ma Lim ce to aBd rijesiti vrlo brzo. Salvo je sinoc ljutito govorio da se sve mora uskoro da rijesi.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Rodrigo, Paco, mali Gil (jedna od mladih nada Španije) u napadu.....sredina Parejo, Feghouli, Gomes doveden iz Benfice....vec sad može se reci da šišmiši ciljaju među prve 3 ekipe, to jest LP....dodouše, krajnje vrijeme je da se ovaj španski velikan vrati tamo gdje i pripada.
Usput ocekujem potpunu afirmaciju Alcacera i još jedan iskorak Pareja.
Ne znam šta ce raditi sa Banegom i Jonasom
(vjerovatno prodavati) i koga ce dovesti da popuni mjesto Robocopa.
Ovaj trener iz Portugala mi je totalna nepoznanica
ali eto on je želja gazde a i dovodi igrace iz Portugala.
Iskreno, na ružan nacin su se odrekli Pizzija
covjek ispade kolateralna šteta.
Ne znam šta ce raditi sa Banegom i Jonasom
Ovaj trener iz Portugala mi je totalna nepoznanica
Iskreno, na ružan nacin su se odrekli Pizzija
Ma Gil nece igrati napad sigurno. Mozda krilo ili poluspic. Doci ce jos jedan napadac, mozda Jackson Martinez. A sto se tice prodaje jos se ceka odlazak Banege, Jonasa, Guaite, Fuega, Ruiza, Postige i vjerovatno Barragana. Od pojacanja u odbrani bi trebali navodno dovesti cak tri branica. Najblizi tome su Balanta, Rojo te Fabián Schär ili Kostas Manolaslet3 je napisao/la:Rodrigo, Paco, mali Gil (jedna od mladih nada Španije) u napadu.....sredina Parejo, Feghouli, Gomes doveden iz Benfice....vec sad može se reci da šišmiši ciljaju među prve 3 ekipe, to jest LP....dodouše, krajnje vrijeme je da se ovaj španski velikan vrati tamo gdje i pripada.
Ne znam šta ce raditi sa Banegom i Jonasom(vjerovatno prodavati) i koga ce dovesti da popuni mjesto Robocopa.
Ovaj trener iz Portugala mi je totalna nepoznanicaali eto on je želja gazde a i dovodi igrace iz Portugala.
Iskreno, na ružan nacin su se odrekli Pizzijacovjek ispade kolateralna šteta.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
ma vidi se da Valencija pravi remont tima, dosta je prometno u oba pravca....bice tu još dolazaka i odlazaka.Adi_Zepce je napisao/la:Ma Gil nece igrati napad sigurno. Mozda krilo ili poluspic. Doci ce jos jedan napadac, mozda Jackson Martinez. A sto se tice prodaje jos se ceka odlazak Banege, Jonasa, Guaite, Fuega, Ruiza, Postige i vjerovatno Barragana. Od pojacanja u odbrani bi trebali navodno dovesti cak tri branica. Najblizi tome su Balanta, Rojo te Fabián Schär ili Kostas Manolaslet3 je napisao/la:Rodrigo, Paco, mali Gil (jedna od mladih nada Španije) u napadu.....sredina Parejo, Feghouli, Gomes doveden iz Benfice....vec sad može se reci da šišmiši ciljaju među prve 3 ekipe, to jest LP....dodouše, krajnje vrijeme je da se ovaj španski velikan vrati tamo gdje i pripada.
Ne znam šta ce raditi sa Banegom i Jonasom(vjerovatno prodavati) i koga ce dovesti da popuni mjesto Robocopa.
Ovaj trener iz Portugala mi je totalna nepoznanicaali eto on je želja gazde a i dovodi igrace iz Portugala.
Iskreno, na ružan nacin su se odrekli Pizzijacovjek ispade kolateralna šteta.
Samo ne treba ocekivati da ce se sve to ono što kažu "preko noci" uigrati i složiti
Nije mi jasno zašto nisu pokušali otkupiti Romeua od Čelzija
Da, pravi se remont. Naravno, da se ne moze ocekivati nista posebno, ali plasman u Ligu prvaka moze se i mora ocekivati. Cak nam je i raspored, posebno na pocetku povoljan. Sto se tice Romeua, nije nista posebno pokazao u Valenciji, a Chelsea trazi 7 miliona za njega
. Vidis kad Vargasa nisu otkupili, kako ce Romeua tek. Doci ce sigurno i za njega dobra zamjena 
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.