FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

bavaracmujo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la bavaracmujo » 21 jul 2014, 22:49

Frank dobro doso.

Leva ima da cjepa to je ocekivano, a pep je na mukama zbog sirine u ekipi i siguran sam da ce opet biti nezadovoljnih u ekipi. A sta reci za zutog zutalja fenomenalan igrac to svi znamo, al sanse za to su minimalne jedino ako bi otiso humels bender pa da se raspe druzina kloponje u sta sumnjam.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 21 jul 2014, 22:57

Bogami je mali Scholl dobar.

Gledao sam ga haman dva tri puta a kako mali samo drzi loptu, to je ljepota. Samo jedan je Mehmet. :tokralju:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 21 jul 2014, 23:08

Nerminovic je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Koja je samo ''Südkurve'' bila tribina na stari olimpijski stadion... :plac:
" onclick="window.open(this.href);return false; Dobra stara vremena.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 21 jul 2014, 23:54

gerdmuller je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Koja je samo ''Südkurve'' bila tribina na stari olimpijski stadion... :plac:
" onclick="window.open(this.href);return false; Dobra stara vremena.
Fantasticno. :plac:

Pozelio sam Olimpijski stadion, kako mi je samo zao sto vecine ultras nisu dobili sto su trazili i kao sto su ljudima obecavali, mislim da je ovo jedna od mange gresaka sto nam je klub uradio.

BackSpace United

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 22 jul 2014, 00:11

Lewi cestitke na golu :clap:

Reus :nene:
Cuardado :puke:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 22 jul 2014, 00:17

autogol je napisao/la:Lewi cestitke na golu :clap:

Reus :nene:
Cuardado :puke:
Nista od Cuardada, Sammer je rekao da je to suplja prica.

BackSpace United

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 jul 2014, 00:52

proFCB je napisao/la:
Koliko se ja sjecam Bavarska je jedina republika u Njemackoj u kojoj se ne moze prije 6mjeseci postati tzv "FREIGÄNGER". Medjutim koliko sam upucen njegovi advokati treba da predaju zahtjev, a cini mi se da su ovo spekulacije novinara da bi on mogao dobiti tu privilegiju.
Ukoliko dodje do nje, moci ce izlaziti po danu, a samo bi se navecer morao vracati da prespava!!!
Nakon izdržavanja dvije trećine kazne, tj. u ovom slučaju 21 mjeseca, Uli može biti oslobođen. A 18 mjeseci prije oslobođenja može dobiti privremenu slobodu, to znači da je teoretski moguće da to bude u septembru i zato će se advokati pokušati izboriti. A u junu 2016. godine bi bio skroz slobodan čovjek (pod uslovom da bude oslobođen nakon izdržavanja dvije trećine kazne).
O tome je pisao i tz:
http://www.tz.de/sport/fc-bayern/uli-ho ... 15308.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Isto tako je pisao i Bild.

Inače prema današnjim informacijama Uli je prebačen na kliniku i to je tajnosti provedeno. A radi se o nekom rutinskom zahvatu na srcu.

A što se tiče formacija, tu sam već prije spomenuo da će ta formacija s trojicom pozada biti učestalija. Samo ne znači da ćemo tako stalno igrati, bit će tu varijacija između te i one naše stare formacije 4-2-3-1.
Danas nisam gledao utakmicu , ali je lijepo da je Badstuber opet odigrao 60 minuta. A ove utakmice za sad generalno i nemaju neki značaj, jer još je rano davati neki sud. Sve su ovo rani testovi i tek blago uigravanje...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

rotweiss
Kontakt:

Re:

Post Postao/la rotweiss » 22 jul 2014, 01:42

FranckRibery je napisao/la:pozdrav ekipa :) novi sam na forumu navijac FC Baye dugo vremena (od kad sam se rodio haha) pratim dugo forum pa reko da se i ja malo prikljucim
Dobro nam došo bro Riba!Neću ti ništa pametovat jer i ja sam nov;)

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 22 jul 2014, 01:47

Ljudi mi nismo svjesni kakve će Lewa domete ostvarit ove godine! Imamo samo takav vezni red i dva napadača poput Robbena i Lewe..A gdje su tu gotze i muller?? A gardo moja :D

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 22 jul 2014, 02:04

rotweiss je napisao/la:Ljudi mi nismo svjesni kakve će Lewa domete ostvarit ove godine! Imamo samo takav vezni red i dva napadača poput Robbena i Lewe..A gdje su tu gotze i muller?? A gardo moja :D
Svjestan sam, i to znas kako. Kad sam prvi put gledao Lewandowskia ja sam rekao da je ovaj vrhunski igrac sto treba da igra u Minhenu - rodjen igrac za nas. Ja sam prvi da kazem, Lewandowski ce zabiti 30 + golova. :kafa:

BackSpace United

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 22 jul 2014, 02:14

rotweiss je napisao/la:Ljudi mi nismo svjesni kakve će Lewa domete ostvarit ove godine! Imamo samo takav vezni red i dva napadača poput Robbena i Lewe..A gdje su tu gotze i muller?? A gardo moja :D
Svjestan sam, i to znas kako. Kad sam prvi put gledao Lewandowskia ja sam rekao da je ovaj vrhunski igrac sto treba da igra u Minhenu - rodjen igrac za nas. Ja sam prvi da kazem, Lewandowski ce zabiti 30 + golova. :kafa:

Ako bude zdrav abd a hoće, to je vrlo moguće :) :D
Jedini napadač kojeg je bayern uzeo u posljednjih 10g a da je kalibra Giovanie Elbera vjerujte mi bez šale :D
Još benatia i opet triple :D :D :njanjanja:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 22 jul 2014, 02:25

rotweiss je napisao/la:

Ako bude zdrav abd a hoće, to je vrlo moguće :) :D
Jedini napadač kojeg je bayern uzeo u posljednjih 10g a da je kalibra Giovanie Elbera vjerujte mi bez šale :D
Još benatia i opet triple :D :D :njanjanja:
Jedan je Elber. :salut: :tokralju:

BackSpace United

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 22 jul 2014, 10:51

Olimpijski stadion je gorio neki dan kad ga Gotze uvali :D
a sto se tice Sudkurve mislim da ce sad prosiriti onu njihovu tribinu, gledao sam neke slike odmah poslije zadnje utakmice, bageri kamioni na stadionu, ukopavaju teren sklanjaju stolice da prosire kapacitet ... izgledace puno ozbiljnije a jos kad krenu koreografije uhhh :D

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 22 jul 2014, 12:31

The 25-year-old has garnered interest from a plethora of Premier League clubs including Manchester United and Chelsea.

Brendan Rodgers has already lavished £60million this summer and his spending this window is likely to smash the £100m barrier.

But according to reports surfacing in Germany, Reus is poised to join Bayern in a £28m move next simmer and reunite with his former team-mates Mario Gotze and Robert Lewandowski.

It is believed Pep Guardiola is a big fan of the midfielder who missed the World Cup with an ankle injury.

The potential move would hit Liverpool hard who are looking to strengthen their attacking options following Luis Suarez's departure.

Meanwhile, Loic Remy is expected to complete his £8.5m switch to the Reds within the next 24 hours.

Liverpool could also sell Fabio Borini to Sunderland for £14m.

:lol: :lol: :tralala: :tralala: :rol: :rol: :rol: :rol: matere mi haman mi ih zao :lol: :lol: :rol:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 22 jul 2014, 12:48

" onclick="window.open(this.href);return false;

Ako nekog interesuje detaljnije izdanje Levandovskijevljevljevjevo protiv Duizburga.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 22 jul 2014, 13:07

Reus u Bayern je trac bez osnova.

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 22 jul 2014, 13:57

zna ovaj Lewat igrati lopte :D
20+ očekujem u svim takmičenjima, sve ispod bi bilo bruka :kafa:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 jul 2014, 16:32

Biće Lewa strašno pojačanje. :cool: Nego kad nam dolazi Reus ? :zviz: Ako ga uzmemo neka žuti preimenuju klub u Bayern 2. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

sena95
Kontakt:

Post Postao/la sena95 » 22 jul 2014, 17:06

pozdrav svima i ja sam ovdje novi, poceo sam da navijam za bajern prije nekoliko mjeseci jer mi se strašno svidio. :D

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 22 jul 2014, 17:34

sena95 je napisao/la:pozdrav svima i ja sam ovdje novi, poceo sam da navijam za bajern prije nekoliko mjeseci jer mi se strašno svidio. :D
moglo bi se reći da si jedan od starosjedioca :thumbup:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []