Ebemti Schelotto igra u napadu
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Ibra 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Skeloto beskoristan ko i uvijek
Steta sto Krhin i Botta imaju nekih problema s ozljedama pa ih nismo vidjeli na ove dvije utakmice.Takodjer steta sto smo zbog toga bili prisiljeni prisjetiti se koliko su losi Kuzmanovic i Skeloto,ja jos uvijek nisam odgonetnuo cemu njih dvojica sluze na terenu,a gledao sam ih u dosta utakmica.Sad slijede one tri utakmice u SAD-u,to ce biti nesto zanimljivije.
Evo cijele utakmice:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... EiXDCs9zDc
Evo cijele utakmice:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... EiXDCs9zDc
Najvise me nervira Kuzmanovic, doslovno ga boli qurac, setka po terena, kao neki statist, dok se drugi lome, trce,bore.
Nadam se da odlazi cim prije, pa makar morali platit da ga netko odvede.
Nadam se da odlazi cim prije, pa makar morali platit da ga netko odvede.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ma treba to rasprodati i sto se zaradi od tipa igraca Schelloto Kuzma Silvestre ne znam ko se jos moze poslati na posudbu ili nesto i ovi para kupit nekog igraca . Vjerovatno i Ausilio ima takve planove, bolje zadrzat Taidera vec ove kloceve.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
CdS kazuje kako je Besiktas zainteresovan da dovede Kuzmanovica.
Platili smo ga oko milion, neka nam Besiktas da 2 i da se fino zahvalimo i njima i Zdravku.
Platili smo ga oko milion, neka nam Besiktas da 2 i da se fino zahvalimo i njima i Zdravku.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Dobro je sto se ovaj turnir u SAD-u igra u normalnim terminima, nek nije u 3 ili 4 ujutru.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Interista02
- Kontakt:
Nego ljudi nešto kontam, pa gdje je Dodo? Što on nije bio u konkurenciji za mečeve ?
Bio je povrijeđen, ali nista ozbiljno. Trebao bi uskoro ponovo normalno trenirati sa ostatkom tima.Interista02 je napisao/la:Nego ljudi nešto kontam, pa gdje je Dodo? Što on nije bio u konkurenciji za mečeve ?
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Monaco nudi 27 miliona za Icardija..
- Interista02
- Kontakt:
Ne, ne i ne !
Kada je tek dolazio bio sam jako skeptičan, nije skoro ništa pokazao ali sam se poslije uvjerio koji je on majstor.
aBd za koju godinu će da bude u TOP 5 napadača na svijetu
[youtube][/youtube]
Kada je tek dolazio bio sam jako skeptičan, nije skoro ništa pokazao ali sam se poslije uvjerio koji je on majstor.
aBd za koju godinu će da bude u TOP 5 napadača na svijetu
[youtube][/youtube]
Ma nema od toga nista, Thohir je ponovio masu puta da se momcad gradi na Icardiu i Kovacicu, mislim da bi trebala stvarno doc neka astronomska ponuda da ovaj uopce razmisli o prodaji.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Inter će od turneje po americi zaraditi 2.5 Miliona Eura , kao nagrada za učestvovanje.
Inter have signed 3 players from Montebelluna: the midfielder Mattia Bonetto (17), the goalie Alex Rizzotto (16) and the centre-back Pietro Maronilli (16).
Inter have signed 3 players from Montebelluna: the midfielder Mattia Bonetto (17), the goalie Alex Rizzotto (16) and the centre-back Pietro Maronilli (16).
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Ima kakvih novih vijesti vezano za Medela?
http://gianlucadimarzio.com/en/calciome ... he-latest/" onclick="window.open(this.href);return false;noel44 je napisao/la:Ima kakvih novih vijesti vezano za Medela?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Priča se po mesnicama da će nam Osvaldo biti to pojačanje u napadu. To mi se nikako ne sviđa. Nama treba brz i kreativan napadač, Cerci (ili Jovetić) bi bio idealan. Jbm Thohire de odriješi malo kesu i dovedi nam još Alesia pa da titulu napadnemo 
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Fabio Borini je novo ime za napad. Igracev agent potvrdio kontakte sa Interom.
Amar Osim selektor BiH
Sta ne ide Borini u Sunderland?!Svakako se nadamo da ne ide u Inter.
Btw.sa Cercijem mozemo napast jedino titulu za najveci flop prijelaznog roka
Btw.sa Cercijem mozemo napast jedino titulu za najveci flop prijelaznog roka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.