drug jel se treba crtati, ne mozemo otjerati tek tako igrace koji su pod ugovorom. u takvom slucaju bi klub morao da im isplati sve obaveze po pitanju novca zagarantovanog ugovorom i to do kraja !! to bi sve islo na stetu, jedini moguci raskid kako treba je sporazumni, kada se ne poklapaju ambicije kluba i igraca, tj ako igrac nije zadovoljan minutazom i zeli ciste papire...tako samo bez ikakve stete po klub igraci mogu otici !!! neko ce sigurno otici, jer ne mogu svi u prvih 11, pa ni u 18 pa ce vjerovatno biti par igraca nezadovoljnih svojim statusom !!!amypitar je napisao/la:Prosjecne igrace poput Vusljanina,Purica,Barica,pa i Puzigace obavezno otjerati,jer oni ne mogu dici nivo igre, koji mi tezimo.Na kraju sezone ovom spisku bi se trebao dodati i Tatko,koji osim borbenosti i srca, nema kvalitetu za Sarajevo.Ovi gore igraci sigurno nisu jeftini, a za te pare kupiti jednog dobrog napadaca.Mozda kratkorocno nam ovi igraci mogu pomoci,ali svi oni su u godinama,imaju dobre plate, i na njima klub ne moze nista zarditi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
amypitar je napisao/la:Prosjecne igrace poput Vusljanina,Purica,Barica,pa i Puzigace obavezno otjerati,jer oni ne mogu dici nivo igre, koji mi tezimo.Na kraju sezone ovom spisku bi se trebao dodati i Tatko,koji osim borbenosti i srca, nema kvalitetu za Sarajevo.Ovi gore igraci sigurno nisu jeftini, a za te pare kupiti jednog dobrog napadaca.Mozda kratkorocno nam ovi igraci mogu pomoci,ali svi oni su u godinama,imaju dobre plate, i na njima klub ne moze nista zarditi.

Football manager 2014
Tako rade Ibrak i Dino samo nadju igraca na stranici i pritisnu X i ode covjek iz kluba,jos nam uplati para

mirzatele je napisao/la:amypitar je napisao/la:Prosjecne igrace poput Vusljanina,Purica,Barica,pa i Puzigace obavezno otjerati,jer oni ne mogu dici nivo igre, koji mi tezimo.Na kraju sezone ovom spisku bi se trebao dodati i Tatko,koji osim borbenosti i srca, nema kvalitetu za Sarajevo.Ovi gore igraci sigurno nisu jeftini, a za te pare kupiti jednog dobrog napadaca.Mozda kratkorocno nam ovi igraci mogu pomoci,ali svi oni su u godinama,imaju dobre plate, i na njima klub ne moze nista zarditi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Football manager 2014
Tako rade Ibrak i Dino samo nadju igraca na stranici i pritisnu X i ode covjek iz kluba,jos nam uplati para
Ja sam samo konstatovao(i to je licno moje misljenje)da nam ne trebaju ovi polovnjaci,i da ih se treba rijesiti na neki nacin.Na koji i šta, to nije problem navijaca, i to u klubu bolje znaju.Znaci ja sam samo komentarisao,da od gore navedinih igraca niti imaju kvalitete,niti sa na njima nesto moze zaraditi.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Prenos na FACE TV.

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Fino ti coek kaže nije igra da otpustas tako igrače, ni ti prvi ne bi dogovorio raskid kad trebaš za godinu dana zaradit preko 20k, nema veze sto ne igraš
a bolje da je igrač tu za nedaj boze nego ga platit masno i da igra u drugoj ekipi 

pa zar se ti nisi zaigrao FM pa pomislio da je tako i u RLamypitar je napisao/la:mirzatele je napisao/la:gdje li ti pratis fudbal,u kojem svijetu ti zivis !?![]()
Bjezi sinko,**** malo.
Ufati se papak football manager i košarke,ja kad sam pratio fudbal, tebe na mapi nije bilo.

A toga sto dugo pratis fudbal bi se trebao stiditi..Neko ko sebe naziva poznavateljem fudbala nema ispade kakve ti imas..
Ajd sad fino pokreni igricu i nastavi igrati,pusti pametnijim da diskutuju o PRAVOM fudbalu
JoseMourinho je napisao/la:Fino ti coek kaže nije igra da otpustas tako igrače, ni ti prvi ne bi dogovorio raskid kad trebaš za godinu dana zaradit preko 20k, nema veze sto ne igraša bolje da je igrač tu za nedaj boze nego ga platit masno i da igra u drugoj ekipi
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 22 jul 2014, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
JoseMourinho je napisao/la:Fino ti coek kaže nije igra da otpustas tako igrače, ni ti prvi ne bi dogovorio raskid kad trebaš za godinu dana zaradit preko 20k, nema veze sto ne igraša bolje da je igrač tu za nedaj boze nego ga platit masno i da igra u drugoj ekipi
Ja sam samo prekomentarisao na covjekov gore tekst, da se slazem snjim da su ti igraci prosjek, i da ih se treba rijestiti.Na koji i kakav nacin,i da li se uopste sad mogu rijesiti, ja u tu polemiku nisam ni ulazio.Znam slucaj sa Omanagicem da nije htio raskinuti ugovor sa nama,ali to nema veze sa ovom gore pricom.
- BordoMahala
- Kontakt:
Pozdrav svim članovima velike bordo porodice ma gdje god bili. Nadam se lijepom druzenju i kvalitetnoj diskusiji, kako sa navijacima FKS tako i sa navijacima drugih klubova.

ti si napisao "obavezno otjerati" i nije te stid sto si tom spisku na kraju dodao i Tatkaamypitar je napisao/la:JoseMourinho je napisao/la:Fino ti coek kaže nije igra da otpustas tako igrače, ni ti prvi ne bi dogovorio raskid kad trebaš za godinu dana zaradit preko 20k, nema veze sto ne igraša bolje da je igrač tu za nedaj boze nego ga platit masno i da igra u drugoj ekipi
Ja sam samo prekomentarisao na covjekov gore tekst, da se slazem snjim da su ti igraci prosjek, i da ih se treba rijestiti.Na koji i kakav nacin,i da li se uopste sad mogu rijesiti, ja u tu polemiku nisam ni ulazio.Znam slucaj sa Omanagicem da nije htio raskinuti ugovor sa nama,ali to nema veze sa ovom gore pricom.

Pa ti bi covjece citav klub rastjerao
mirzatele je napisao/la:pa zar se ti nisi zaigrao FM pa pomislio da je tako i u RLamypitar je napisao/la:mirzatele je napisao/la:gdje li ti pratis fudbal,u kojem svijetu ti zivis !?![]()
Bjezi sinko,**** malo.
Ufati se papak football manager i košarke,ja kad sam pratio fudbal, tebe na mapi nije bilo.![]()
A toga sto dugo pratis fudbal bi se trebao stiditi..Neko ko sebe naziva poznavateljem fudbala nema ispade kakve ti imas..
Ajd sad fino pokreni igricu i nastavi igrati,pusti pametnijim da diskutuju o PRAVOM fudbalu
Opet ti kazem ja sam davno zavrsio sa igricama,u moje vrijeme igrice su bile sarajevske livade,gdje se sutala lopta.Nego pusti ti igrice,ufati se lektire ubrzo ce ti, zavrsiti raspust.

Osim Tatka upitan i Kovačević, evo malo glavobolja za Dženu...
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/momci- ... eskoj/1718" onclick="window.open(this.href);return false;
Nadati se najboljem...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/momci- ... eskoj/1718" onclick="window.open(this.href);return false;
Nadati se najboljem...

- JoseMourinho
- Kontakt:
Fino si napiso da ih treba otjerat i za te pare kupiti nekog boljeg, a neshvatas da njih moraš platit kad ih tjeras(otpuštaš) i da igrač raskida ugovor samo kad može bolji nac a ti koje si pobrojo ne mogu bolji nacamypitar je napisao/la:JoseMourinho je napisao/la:Fino ti coek kaže nije igra da otpustas tako igrače, ni ti prvi ne bi dogovorio raskid kad trebaš za godinu dana zaradit preko 20k, nema veze sto ne igraša bolje da je igrač tu za nedaj boze nego ga platit masno i da igra u drugoj ekipi

mirzatele je napisao/la:ti si napisao "obavezno otjerati" i nije te stid sto si tom spisku na kraju dodao i Tatkaamypitar je napisao/la:JoseMourinho je napisao/la:Fino ti coek kaže nije igra da otpustas tako igrače, ni ti prvi ne bi dogovorio raskid kad trebaš za godinu dana zaradit preko 20k, nema veze sto ne igraša bolje da je igrač tu za nedaj boze nego ga platit masno i da igra u drugoj ekipi
Ja sam samo prekomentarisao na covjekov gore tekst, da se slazem snjim da su ti igraci prosjek, i da ih se treba rijestiti.Na koji i kakav nacin,i da li se uopste sad mogu rijesiti, ja u tu polemiku nisam ni ulazio.Znam slucaj sa Omanagicem da nije htio raskinuti ugovor sa nama,ali to nema veze sa ovom gore pricom.![]()
![]()
![]()
Pa ti bi covjece citav klub rastjerao
Emocije su jedno.
To sto se Tatko bori ,trci, igra srcem za klub je jedna stvar.Tatko je ljudina,dobar covjek,dobitnik nagrade Ismitr Pintul,ali kavlitet igraca je nesto, sasvim drugo.

Sta li ti hoces druze..Tek smo stali na noge,prosle sezone u ovo doba nam je ekipa bila ranga Travnika,a tebi sad Ivan Tatomirovic ne valja,cak ni za klupe u najgorem slucaju
I da te razuvjerim,nisam na raspustu,nisam ucenik,tako da djecije provokacije

I da te razuvjerim,nisam na raspustu,nisam ucenik,tako da djecije provokacije

Ne moras ih platiti.Ponudis im posudbu u Podgrmec ili Bosnu V. i tu je kraj price.Sporazumni raskid jer ne zele u nizem rangu igratiJoseMourinho je napisao/la:Fino si napiso da ih treba otjerat i za te pare kupiti nekog boljeg, a neshvatas da njih moraš platit kad ih tjeras(otpuštaš) i da igrač raskida ugovor samo kad može bolji nac a ti koje si pobrojo ne mogu bolji nacamypitar je napisao/la:JoseMourinho je napisao/la:Fino ti coek kaže nije igra da otpustas tako igrače, ni ti prvi ne bi dogovorio raskid kad trebaš za godinu dana zaradit preko 20k, nema veze sto ne igraša bolje da je igrač tu za nedaj boze nego ga platit masno i da igra u drugoj ekipi
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ne moraju pristati na posudbu i ne može se raskinuti ugovor ako odbijuAdo76 je napisao/la:Ne moras ih platiti.Ponudis im posudbu u Podgrmec ili Bosnu V. i tu je kraj price.Sporazumni raskid jer ne zele u nizem rangu igratiJoseMourinho je napisao/la:Fino si napiso da ih treba otjerat i za te pare kupiti nekog boljeg, a neshvatas da njih moraš platit kad ih tjeras(otpuštaš) i da igrač raskida ugovor samo kad može bolji nac a ti koje si pobrojo ne mogu bolji nacamypitar je napisao/la:

Oni imaju ugovor sa FKS i raskid ugovora im FKS na njihovu štetu gotovo nemoguće moze dati, sporazumni može kada bi oni bili raspoloženi za to

@Jose sve si upravu druze, slazem se s tobom.Malo omladina pobrkala loncice, kao i zele se rijesiti nekih igraca zele Matsa Hummelsa u stoperskom paru s Dupovcem..svasta ces procitati.
Ti nisi dobar nikako.. Dosta problema imasamypitar je napisao/la:Emocije su jedno.
To sto se Tatko bori ,trci, igra srcem za klub je jedna stvar.Tatko je ljudina,dobar covjek,dobitnik nagrade Ismitr Pintul,ali kavlitet igraca je nesto, sasvim drugo.

@mirzatele druze ne raspravljaj se s ovim.. Dosta je pokazo kolko se razumije u sve.
@amy Prvo nauci da kazes ISMIR PINTOL, pa dodji da diskutujes o tome i da pricas ko je dobio, ko nije itd..
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Eeee moj strucnjakpao je napisao/la:@Jose sve si upravu druze, slazem se s tobom.Malo omladina pobrkala loncice, kao i zele se rijesiti nekih igraca zele Matsa Hummelsa u stoperskom paru s Dupovcem..svasta ces procitati.
Svi u napad jedan je Hase!!
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 20 gostiju.