http://www.nk-sirokibrijeg.com/eng_momcad1.asp
Evo ti spisak igraca i oficijelna stranica, da te zelja mine dok ne dodje Fidelis ..

Moderator/ica: vlakanje
zapad je bio pun ravanBlueSharks je napisao/la:Sinoć gledam onaj BHT sport i kažu oni u BL, i na Grbavici po osam hiljada. Bez neke provokacije, ja mislim da je nemoguće da je bilo isto na te dvije tekme. Grbavica je haman bila puna, a u BL, istok je dosta prazan, dok zapad nisam vidio. Kako me ono njihovo glupo izvještavanje nervira, pored te namjerne ili nenamjerne grešek, debili glupi ne prikažu 500 gostujućih navijača, tj.Robijaša kad će klocevi skontati kako treba izvještavati.
da to je to otprilike, nije bilo gostujucih navijaca na onoj montaznoj, istok je bio pun jedno 60% tako da to je to 6000, mozda nesto malo viseSchlager je napisao/la:Ja mislim oko 6000 da je najrealnije.
http://img689.imageshack.us/img689/4065/slager.jpg" je napisao/la:Schlager je napisao/la:
ај " тај ? па ", % ' "![]()
Nije zapad bio pun max 70% popunjen,borcev_navijac je napisao/la:zapad je bio pun ravanBlueSharks je napisao/la:Sinoć gledam onaj BHT sport i kažu oni u BL, i na Grbavici po osam hiljada. Bez neke provokacije, ja mislim da je nemoguće da je bilo isto na te dvije tekme. Grbavica je haman bila puna, a u BL, istok je dosta prazan, dok zapad nisam vidio. Kako me ono njihovo glupo izvještavanje nervira, pored te namjerne ili nenamjerne grešek, debili glupi ne prikažu 500 gostujućih navijača, tj.Robijaša kad će klocevi skontati kako treba izvještavati.
istok jedno 60% pun
oko 6000-7000 ljudi u bl
Vukasović Radoslav TrebinjeHaniste je napisao/la:Ko sudi Siroki-Zeljo?
ha zajebani suci?neko123 je napisao/la:Vukasović Radoslav TrebinjeHaniste je napisao/la:Ko sudi Siroki-Zeljo?
Kunić Ratko Banja Luka
Janjić Siniša Bijeljina
Čuić Tomislav Tomislavgrad
da,gledao sam pregled...a naravno..bio sam na tekmi...sinoc,na pregledu....prikazali su istocnu tribinu....pred pocetak tekme,u trenutku dok je jos navijaca bilo ispred ulaza...negdje oko 15og min stadio see fino popunio...a ima i onih koji cekaju II poluvrijeme da poslije uzdju besplatno...pa tako da na kraju tekme je i bilo 6500-7000borcev_navijac je napisao/la:zapad je bio pun ravanBlueSharks je napisao/la:Sinoć gledam onaj BHT sport i kažu oni u BL, i na Grbavici po osam hiljada. Bez neke provokacije, ja mislim da je nemoguće da je bilo isto na te dvije tekme. Grbavica je haman bila puna, a u BL, istok je dosta prazan, dok zapad nisam vidio. Kako me ono njihovo glupo izvještavanje nervira, pored te namjerne ili nenamjerne grešek, debili glupi ne prikažu 500 gostujućih navijača, tj.Robijaša kad će klocevi skontati kako treba izvještavati.
istok jedno 60% pun
oko 6000-7000 ljudi u bl
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.