FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Stole iz Bora » 01 mar 2010, 01:04

Bandović (Sarajevo), Ćorić (Siroki Brijeg), Topić (Bugojno), Ćutuk (Grude), Barišić (Posusje), Mišić (Slavonski Brod), Vagner, Martinović (Doboj), Ivanković (Siroki Brijeg), Varea, Karoglan (Imotski).

http://www.nk-sirokibrijeg.com/eng_momcad1.asp

Evo ti spisak igraca i oficijelna stranica, da te zelja mine dok ne dodje Fidelis .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 01 mar 2010, 01:09

Hvala Stole.

Pa dobro,imaju dvojica iz Sirokog Brijega,i jos dvojica iz Hercegovine,nije bas samo legija stranaca kako sam ja zamisljao...Izvinjavam se kolegi SB Fidelis.

Kako je ova nasa uprava navalila na igrace iz Srbije,postacemo mi gori nego oni.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 01 mar 2010, 01:16

Odgovorio sam vec na PM, isprika uvazena, nema problema, cisto ne volim dezinformacije i neargumentiranosti, kad smo realno bolji od vecine po tom pitanju u ovom momentu. Nije potrebno dalje o tome na temi Borca.
...Život za Široki...

Haniste
Kontakt:

Post Postao/la Haniste » 01 mar 2010, 09:35

Jbg,ja zakuva sa ovom Schlagerovom pjesmom pa me nema tri dana,izvinjenje :D ,sto se tice same tekme prva u sezoni,obe ekipe pune novih igraca,teren kaljuga a pritisak ogroman. Meni je posebno drago sto su pale u vodu sve price o pustanju i prodaji utakmice hebote pa kod nas se ne moze nista bez teorija zavjere. Sad u Trebinje,teren i klima idealni pa da vidimo dalje jos je rano za dublju analizu.

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 01 mar 2010, 13:47

Poobrisani svi postovi koji nemaju veze sa temom FK Borac - Banja Luka, ako nekome nešto nije jasno neka se obrati administratoru :!:
Rođeni brato

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 01 mar 2010, 13:48

evo nesto razmisljam, i kako god pogledam , sledece kolo je od krucijalne vaznosti.

Siroki brijeg je iskartoniran u ist sarajevu, pa 3 ili 4 igraca iz prve postave nece moci igrati, sto znaci da bi zeljo mogao tamo doci do boda, sto bi za nas bio najbolji moguci ishod.

Sarajevo ce bez ikakve dileme dobiti modricu, i onda ide utakmica
LEOTAR BORAC.
Leotar nije u nekoj treskoj situaciji s bodovima, ima sigurnu sredinu tabele, dobio bod u rudaru.
Borqac ima imperativ osvajanja makar boda, ako ne i 3 boda.
Da li je to moguce uraditi na policama.
Vidim da je sudija onaj zivkovic iz orasja, poznat kao sudija sirokog brijega , i tu lezi opasnost velika, ima da nam svira penal na dodir u 16 metara, i da ako leotar bude igrao grubo to toleriser, dok ce nas da kartonira, nije cak iskljuceno da nam da crveni.

tako da definitvno sudjenje necemo imati fer ni blizu na toj utakmici, cak sam siguran da ce bititendenciozno protiv borca.

Sta se u toj situaciji moze uraditi.
Mislim da je jedino rjesenje napasti odmah od pocetka, jer po kvaliteti leotar nema sta traziti u toj utakmici, kakav god sad da je borac.
mora se leotar drzati van 16 metara, jer ce ovaj sasvim sigurno svaki kontakt svirati penal, a bogami i igraci se moraju dobro kontrolisati u igri, jer ce ih njegove odluke isprovocirati bice prigovora, ziuuih i crvenih kartona u tom slucaju.

Mislim da je za sledecu utakmicu psiholoska priprema ekipe od krucijalne vaznosti, cak vise nego ona igracka
TREĆI PUT ČASTIMO !

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 01 mar 2010, 15:08

I ja se potpuno slažem s tobom da je ovo u Trebinju za nas i naš novi tim utakmica istine.
Ja,lično ću već nakon te utakmice znati tačno šta mogu očekivati.Ako pobjedimo,odigramo neriješeno ili izgubimo na način da nas pokradu,to znači da ćemo biti u igru za titulu do zadnjeg kola. Ako nas Leotar lagano odere 2-0 ili 3-0 i slično,to će mi biti pouzdan znak da ćemo igrati samo kvalifikacije za Ligu Uefa,i to na način da samo kod kuće pobjedimo Rudara,Travnika,Modriču,Olimpika,Zvijezdu i Čelika,što je realno,a za plasman u Evropu bi bilo više nego dovoljno.....Ali naravno,u tom slučaju,moramo se na ljeto pojačati,da se u Evropi ne obrukamo....

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 01 mar 2010, 15:20

Sinoć gledam onaj BHT sport i kažu oni u BL, i na Grbavici po osam hiljada. Bez neke provokacije, ja mislim da je nemoguće da je bilo isto na te dvije tekme. Grbavica je haman bila puna, a u BL, istok je dosta prazan, dok zapad nisam vidio. Kako me ono njihovo glupo izvještavanje nervira, pored te namjerne ili nenamjerne grešek, debili glupi ne prikažu 500 gostujućih navijača, tj.Robijaša kad će klocevi skontati kako treba izvještavati.
Strauss Junior

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 01 mar 2010, 15:22

BlueSharks je napisao/la:Sinoć gledam onaj BHT sport i kažu oni u BL, i na Grbavici po osam hiljada. Bez neke provokacije, ja mislim da je nemoguće da je bilo isto na te dvije tekme. Grbavica je haman bila puna, a u BL, istok je dosta prazan, dok zapad nisam vidio. Kako me ono njihovo glupo izvještavanje nervira, pored te namjerne ili nenamjerne grešek, debili glupi ne prikažu 500 gostujućih navijača, tj.Robijaša kad će klocevi skontati kako treba izvještavati.
zapad je bio pun ravan

istok jedno 60% pun
oko 6000-7000 ljudi u bl
TREĆI PUT ČASTIMO !

Haniste
Kontakt:

Post Postao/la Haniste » 01 mar 2010, 15:28

Ko sudi Siroki-Zeljo?

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 01 mar 2010, 15:30

Ja mislim oko 6000 da je najrealnije.

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 01 mar 2010, 15:32

Schlager je napisao/la:Ja mislim oko 6000 da je najrealnije.
da to je to otprilike, nije bilo gostujucih navijaca na onoj montaznoj, istok je bio pun jedno 60% tako da to je to 6000, mozda nesto malo vise
TREĆI PUT ČASTIMO !

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 01 mar 2010, 15:34

" je napisao/la:
Schlager je napisao/la:
ај " тај ? па ", % ' " :D

http://img689.imageshack.us/img689/4065/slager.jpg

Eto članka iz novina gdje mi je pjesma objavljena,poslao mi je jedan naš drugar na pp,čak su joj i naslov dali.....

Pošteni su,naveli su i izvor.

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 01 mar 2010, 16:07

borcev_navijac je napisao/la:
BlueSharks je napisao/la:Sinoć gledam onaj BHT sport i kažu oni u BL, i na Grbavici po osam hiljada. Bez neke provokacije, ja mislim da je nemoguće da je bilo isto na te dvije tekme. Grbavica je haman bila puna, a u BL, istok je dosta prazan, dok zapad nisam vidio. Kako me ono njihovo glupo izvještavanje nervira, pored te namjerne ili nenamjerne grešek, debili glupi ne prikažu 500 gostujućih navijača, tj.Robijaša kad će klocevi skontati kako treba izvještavati.
zapad je bio pun ravan

istok jedno 60% pun
oko 6000-7000 ljudi u bl
Nije zapad bio pun max 70% popunjen,
istok prilično dobro popunjen sve ukupno 6000 maximalno,
sinoć na sportskom pregledu rekoše da je bilo "oko 5000 ljubitelja fudbala".

neko123
Kontakt:

Post Postao/la neko123 » 01 mar 2010, 16:53

Haniste je napisao/la:Ko sudi Siroki-Zeljo?
Vukasović Radoslav Trebinje
Kunić Ratko Banja Luka
Janjić Siniša Bijeljina
Čuić Tomislav Tomislavgrad

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 01 mar 2010, 17:12

neko123 je napisao/la:
Haniste je napisao/la:Ko sudi Siroki-Zeljo?
Vukasović Radoslav Trebinje
Kunić Ratko Banja Luka
Janjić Siniša Bijeljina
Čuić Tomislav Tomislavgrad
ha zajebani suci?

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 01 mar 2010, 17:49

Taj sudija iz Trebinja je nama sudio u subotu protiv Laktaša,i mogu samo reći kamo sreće kad bi mi imali takva sudjenja na svim gostovanjima kakvo su Laktaši imali ovdje.

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 01 mar 2010, 18:31

borcev_navijac je napisao/la:
zapad je bio pun ravan

istok jedno 60% pun
oko 6000-7000 ljudi u bl
da,gledao sam pregled...a naravno..bio sam na tekmi...sinoc,na pregledu....prikazali su istocnu tribinu....pred pocetak tekme,u trenutku dok je jos navijaca bilo ispred ulaza...negdje oko 15og min stadio see fino popunio...a ima i onih koji cekaju II poluvrijeme da poslije uzdju besplatno...pa tako da na kraju tekme je i bilo 6500-7000
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

Источно Стајање
Kontakt:

Post Postao/la Источно Стајање » 01 mar 2010, 18:39

$ ' ? & везано за ову ? " " " & .. ? оно је $ на -, ја ' $ на " , са & " - $ " са % " са " " са Пецаре, са 4 $ у ", $ се $ ", ? & се & " $ " не ' " ' се $ !!!
$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 01 mar 2010, 18:42

Ma dajte ljudi bilo je oko 5 000 ljudi maksimalno 5 500 nemojmo pretjerivati

Igra je bila losa a jasno je da kuci nemamo sta traziti sa jednim spicem, Mali Stevanovic je vise vezni barem po kretnjama tokom meca sa Laktasima.

Ono sto je jasno da Puza mora poceti mec i da ekipa nema snage sad da li su pretjerali sa pripremama pa im je nedostajalo svjezine ili ih nisu dobro odradili viedjecmo u narednim kolima.
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.