FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pao
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pao » 22 jul 2014, 16:32

Ado76 je napisao/la:
pao je napisao/la:@Jose sve si upravu druze, slazem se s tobom.Malo omladina pobrkala loncice, kao i zele se rijesiti nekih igraca zele Matsa Hummelsa u stoperskom paru s Dupovcem..svasta ces procitati.
Eeee moj strucnjak

Ne ne ti si strucnjak upravo si dokazao iznad s kolegom u paru. svaka cast football manager, cyber svijet itd.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 22 jul 2014, 16:36

amorovski je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Emocije su jedno.
To sto se Tatko bori ,trci, igra srcem za klub je jedna stvar.Tatko je ljudina,dobar covjek,dobitnik nagrade Ismitr Pintul,ali kavlitet igraca je nesto, sasvim drugo. :idea:
Ti nisi dobar nikako.. Dosta problema imas ;))
@mirzatele druze ne raspravljaj se s ovim.. Dosta je pokazo kolko se razumije u sve.
@amy Prvo nauci da kazes ISMIR PINTOL, pa dodji da diskutujes o tome i da pricas ko je dobio, ko nije itd..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ti nasao problem,prilkom kucanju u jednom slovu,i ti sad nesto pametan. :lol:

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 22 jul 2014, 16:37

amypitar je napisao/la:
amorovski je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Emocije su jedno.
To sto se Tatko bori ,trci, igra srcem za klub je jedna stvar.Tatko je ljudina,dobar covjek,dobitnik nagrade Ismitr Pintul,ali kavlitet igraca je nesto, sasvim drugo. :idea:
Ti nisi dobar nikako.. Dosta problema imas ;))
@mirzatele druze ne raspravljaj se s ovim.. Dosta je pokazo kolko se razumije u sve.
@amy Prvo nauci da kazes ISMIR PINTOL, pa dodji da diskutujes o tome i da pricas ko je dobio, ko nije itd..

Ti nasao problem,prilkom kucanju u jednom slovu,i ti sad nesto pametan. :lol:
Nauci pisat ISMIR PINTOL..

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 22 jul 2014, 16:45

Serete po Puziju a boljeg beka za naše lige nećemo naći. Momak je super bek za naše lige, malo je u padu forme ali imati dva dobra beka za našu ligu i više nego dobro.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 22 jul 2014, 16:47

pao je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:
pao je napisao/la:@Jose sve si upravu druze, slazem se s tobom.Malo omladina pobrkala loncice, kao i zele se rijesiti nekih igraca zele Matsa Hummelsa u stoperskom paru s Dupovcem..svasta ces procitati.
Eeee moj strucnjak

Ne ne ti si strucnjak upravo si dokazao iznad s kolegom u paru. svaka cast football manager, cyber svijet itd.
Hajde ako je moguca normalna komunikacija,a nadam se da jeste,objasni mi sta sada Rijeka radi
sa igracima na koje ne racuna ili Dinamo recimo.I nemoj me molim te porediti sa bilo kim jer ja nigdje nisam napisao da treba ikoga nogirati,nego sam se ukljucio u diskusiju o tome moze li se raskinuti ugovor ili ne.Prvo procitaj pa onda me napadaj
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 22 jul 2014, 16:48

Baš me interesuje šta je to Nijaz ponudio Oštrakoviću a da mi nismo mogli, naravno ako smo uopće pregovarali s njim.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 jul 2014, 16:48

GameFKS je napisao/la:Serete po Puziju a boljeg beka za naše lige nećemo naći. Momak je super bek za naše lige, malo je u padu forme ali imati dva dobra beka za našu ligu i više nego dobro.
Protic bolji od njega.
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 22 jul 2014, 16:50

hilmo je napisao/la:Baš me interesuje šta je to Nijaz ponudio Oštrakoviću a da mi nismo mogli, naravno ako smo uopće pregovarali s njim.

U tome sto ce biti prvi golman.

pao
Kontakt:

Post Postao/la pao » 22 jul 2014, 16:53

Ostrakovicu nije odgovarala duzina ugovora nasi htjeli na 3 godine, a on htio godinu.Oko plate nije bilo problema ;) i ne lupajte informacije.

@Ado nadovezao sam se na tebe jer mi se ucinilo da podrzavas onog sto govori, mislim na one nebuloze.Ima i ta opcija sto govoris ali u dogovoru s igracem.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 22 jul 2014, 16:56

pao je napisao/la:Ostrakovicu nije odgovarala duzina ugovora nasi htjeli na 3 godine, a on htio godinu.Oko plate nije bilo problema ;) i ne lupajte informacije.

@Ado nadovezao sam se na tebe jer mi se ucinilo da podrzavas onog sto govori, mislim na one nebuloze.Ima i ta opcija sto govoris ali u dogovoru s igracem.
Zato ti kazem procitaj pa me napadaj.A naravno da ima ta opcija znam sta govorim ;)
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 22 jul 2014, 16:57

pao je napisao/la:Ostrakovicu nije odgovarala duzina ugovora nasi htjeli na 3 godine, a on htio godinu.Oko plate nije bilo problema ;) i ne lupajte informacije.

Pa ako je teko kao sto ti kazes,kako je onda za Olimpic potpisao na dvije godine. :idea:
Zasto nije trazio i da sa Olimpikom potpise samo na godinu dana. :?: Mislim da je jedini problem kod Ostrakovica bio taj sto je znao da ce Deji biti rezerva.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 22 jul 2014, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.

BordoMahala
Kontakt:

Post Postao/la BordoMahala » 22 jul 2014, 16:57

amypitar je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Baš me interesuje šta je to Nijaz ponudio Oštrakoviću a da mi nismo mogli, naravno ako smo uopće pregovarali s njim.

U tome sto ce biti prvi golman.
Fakat mi nije jasno sta pojedini igraci vide u Olimpiku, klub bez navijaca, bez nekih rezultata. Hajde bilo mi je jasno da su pojedine igrace privlacili prve 2 sezone kada je bila prica da se ide u evropu tamo vamo, ali sad ih vise niko ni ne spominje u kontekstu evrope i opet dovedu nekoliko respektabilnih imena za nasu ligu, cisto sumnjam da im nude neke velike cifre pa da ih to privuce jer mislim da ih nemaju odakle ni ponuditi, evropu ne igraju a nije ni Gracic sad aman zaman neki tajkun.

pao
Kontakt:

Post Postao/la pao » 22 jul 2014, 16:58

amypitar je napisao/la:

Pa ako je teko kao sto ti kazes,kako je onda za Olimpic potpisao na dvije godine. :idea:
Pitaj Ostrakovica.Propala saga u Austriji, pa ispalo daj sta das.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 jul 2014, 17:00

A i Dejo je uvijetovao produzenje ugovora time da Ostrakovic ne dodje.
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 22 jul 2014, 17:01

Head je napisao/la:A i Dejo je uvijetovao produzenje ugovora time da Ostrakovic ne dodje.
:thumbup:

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 22 jul 2014, 17:04

Head je napisao/la:
GameFKS je napisao/la:Serete po Puziju a boljeg beka za naše lige nećemo naći. Momak je super bek za naše lige, malo je u padu forme ali imati dva dobra beka za našu ligu i više nego dobro.
Protic bolji od njega.
Kažem da imamo dva beka šta otjeraš Bojana i šta onda. Previše se kunete u Protića puno bolji a niste gledali nijednu tekmu kad je igrao.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 22 jul 2014, 17:04

Kako god, mi moramo dovesti jos jednog golmana, NE SMIJEMO ostati na dva golmana samo!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 22 jul 2014, 17:05

Svaki deseti centarsut mu je upotrebljiv.

Nervoza
Kontakt:

Post Postao/la Nervoza » 22 jul 2014, 17:10

Head je napisao/la:A i Dejo je uvijetovao produzenje ugovora time da Ostrakovic ne dodje.
Brate pises totalne gluposti, ne zelim da se raspravljam ali sam morao reagovati na ovu tvoju laz. Nadam se da neces nista zamjeriti. ;)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 jul 2014, 17:14

Nije laz, odugovlacio je bas sa ugovorom i trazio finu lovu.
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dadox, Proximic, shminka, Tatamata1946 i 57 gostiju.