FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
to me zanima. hvala 

Jos jedan fin igrac ce nam se pridruziti do kraja sedmice , reci cu samo da je vezni igrac i da je poprilicno mlad, toliko od mene , uzivajte 

SRETNO ZELJO VECERAS DA POKAZEMO KAKO SE IGRA I BRANE BOJE KLUBA NAMA NE TREBA NOVAC NI MALEZIJAC JER NEMA TIH PARA SA KOJIM SE MOGU KUPIT MANIJACI IGRA ZELJO ZATO VOLIM TE
1921 <3
1921 <3
Samo je jedan grijeha je vrijedan 1921 <3
Željo do pobjede večeras 

- corleone87
- Kontakt:
KrajPriceKrajPrice je napisao/la:Jos jedan fin igrac ce nam se pridruziti do kraja sedmice , reci cu samo da je vezni igrac i da je poprilicno mlad, toliko od mene , uzivajte
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Ljiljani87 je napisao/la:Znal neko imal jos juga na grbavici i ako ima do kad se na grbavici prodaju karte.
Prošli put na Koševu nestalo juga, raja uzimala zapad, a na tribini mjesta koliko ti Bog hoće, samo zato što se slabo prodao jug na Grbavici. Mislim da će opet biti isto.
I u tom "golubarniku" mi se i dalje borimo, bez nekih posebnih uslova, ratnici plavog srca, na terenu, na tribini, punog glasa, pjevamo i osvajamo trofeje, praznih dzepova i plave krvi, dok odozgo, sa plavog neba odobrava jedan velikan tribine,
Nadam se da ce svi koji nisu u SA, a koji vani zive, da ce uplaiti prenos preko Zeljo TV, a ne ovde preko pp slati neke linkove za stream. Hajmo se sada pokazati kao pravi navijaci i podrzati Zeljo TV.

ma imamo u dijaspori masu naše raje šta je to za njih da uplate i da ne gledaju, ama baš ništa, a kamoli što će moći gledat tekmu.memce1987 je napisao/la:Nadam se da ce svi koji nisu u SA, a koji vani zive, da ce uplaiti prenos preko Zeljo TV, a ne ovde preko pp slati neke linkove za stream. Hajmo se sada pokazati kao pravi navijaci i podrzati Zeljo TV.

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
memce1987 je napisao/la:Nadam se da ce svi koji nisu u SA, a koji vani zive, da ce uplaiti prenos preko Zeljo TV, a ne ovde preko pp slati neke linkove za stream. Hajmo se sada pokazati kao pravi navijaci i podrzati Zeljo TV.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Consigliere
- Kontakt:
Znam da je ovo manje od 1% istina, al jos se nadammirza_it je napisao/la:Izgleda da ce biti na BHT samo jos se neizlazi u javnost

Znaci, na ZeljoTV moze gledati sam 1600 ljudi? Nema od tog nista...

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
interesuje me zasto niti jedna televizija (BHT, FACE), ne prenosi Zelju.. a prenosili su pitare i zrinjski ?
sedmi pokusaj...
Jer je FACE pitarska televizija. Usput ih nabiyem (i ako mi je Senad nako pomalo drag ali i on u zadnje vrijeme tone).
Zasto BHT ne pronasi neznam..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
kakvo je vrijeme u sarajevu?
Zato što se Željo ne može kupiti za par hiljada KM.joey je napisao/la:interesuje me zasto niti jedna televizija (BHT, FACE), ne prenosi Zelju.. a prenosili su pitare i zrinjski ?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
'alo komšijasena95 je napisao/la:Željo do pobjede večeras

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Jer je FACE pitarska televizija. Usput ih nabiyem (i ako mi je Senad nako pomalo drag ali i on u zadnje vrijeme tone).
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Sretno Zelji veceras
Ne bude to popunjeno ni blizu. Bar proslu tekmu nije bilo.Consigliere je napisao/la:Znam da je ovo manje od 1% istina, al jos se nadammirza_it je napisao/la:Izgleda da ce biti na BHT samo jos se neizlazi u javnost![]()
![]()
Znaci, na ZeljoTV moze gledati sam 1600 ljudi? Nema od tog nista...
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Imam neki prelijep osjećaj da ćemo večeras da prođemo bez puno nerviranja
Biće nas puno večeras, ja vodim i jednog pakistanca sa sobom 

-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amelitos, Google Adsense [Bot], Lokomotifa, WeekendOffender i 56 gostiju.