pojacanja koja se spominju mahom mladi igraci, valjda se koji pokaze..i tu nas je azmir zeznuo, obecao je 2 a et ocekuje se 3-4 igraca..valjda bar 2 budu prava pojacanja
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
kao sto smo i pisali, do kraja godine repka u Tz..licno sam mislio da ce to biti ona tekma prije SP sto se odigra u Gradaccu, ali eto ispade malo drugacije...
pojacanja koja se spominju mahom mladi igraci, valjda se koji pokaze..i tu nas je azmir zeznuo, obecao je 2 a et ocekuje se 3-4 igraca..valjda bar 2 budu prava pojacanja
kako god - ispast necemo, a to je ono sto je obecano i sta se najavljuje
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kako samo dobra vijest.
Reprezentativni sport se polako vraca u Tuzlu, koja apsolutno zasluzuje tu cast da ugosti A selekciju.
Prvo rukomet pa sad nogomet.
Reprezentativni sport se polako vraca u Tuzlu, koja apsolutno zasluzuje tu cast da ugosti A selekciju.
Prvo rukomet pa sad nogomet.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zaboravio si spomenuti i košarku.Omerbavarac je napisao/la:Prvo rukomet pa sad nogomet.
Jbt život valja se tri puta borit za ulaznice, 100% će pupunjenost kapaciteta biti 100% 
Tuzla je grad mog sazrijevanja. Proveo sam zaista nezaboravne trenutke u Tuzli i radujem se novom susretu sa navijačima Slobode, koji su me uvijek podržavali. Biće to povratak u ne tako davnu prošlost i s nestrpljenjem očekujem da ponovo uđem u dvoranu i obradujem Fukare!!!
Veliki Mirza Teletović
Veliki Mirza Teletović
Košarka, rukomet, sad i reprezentacija. Sigurno je Azmir glavni "krivac", nešto ovakvo se moglo i naslutit čim je on bio u kampu reprezentacije u Guaruži. Al da nas iznenadi uvijek, iznad svakih očekivanja to ne može i ne smije niko da porekne. Čovjek nam sve ovo priredi u nešto više od godine dana, a opet ima nezadovoljnih. Čovjek nama šaku, mi hoćemo cijelu ruku. Naravno da se nije rodio taj koji je narodu ugodio, al mišljenja sam da se pojedinci koji sumnjaju u dobrobit Slobode s nekim potezima koji njima nisu jasni ne trebaju javljat uopšte i unosit nemir kad većina nas nema blage veze šta i kako se radi u klubu i koja je korist svakog urađenog poteza, a sigurno je sve za dobrobit Slobode. Hvala ti Azmire na svemu, Tuzla ti se nikad neće moći odužiti...
A sad u lov na karte za repku!
A sad u lov na karte za repku!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Azmir Husic je covjek koji ce sigurno dovesti reprezentaciju i za zvanicne utakmice na Tusanj u dogledno vrijeme. Sigurno ce naci neki modus da se zavrsi stadion.
Može li neko napisati datume tih tekmi. Da znam do kad mi je zadnji rok da zgrabim kartu. 
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
ovih sedmica sve same lijepe vijesti 
17. avgustVolimTz je napisao/la:Može li neko napisati datume tih tekmi. Da znam do kad mi je zadnji rok da zgrabim kartu.
Košarka: BiH - Island
4. Septembar
Fudbal: BiH - Lihtenštajn
2. Novembar
Rukomet: BiH - Danska
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Hvala care.
Čujem da neki reprezentativci "kao" dolaze u Simin Han da otvore stadion, kao što su dolazili u Divič prije par godina. Naravno preko Azmira sve.
Čujem da neki reprezentativci "kao" dolaze u Simin Han da otvore stadion, kao što su dolazili u Divič prije par godina. Naravno preko Azmira sve.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Re: $: FK Sloboda Tuzla
Tata ! Bice hrampa za ulaznica ali nevidjenaCoraco je napisao/la:Tuzla je grad mog sazrijevanja. Proveo sam zaista nezaboravne trenutke ul Tuzli i radujem se novom susretu sa navijačima Slobode, koji su me uvijek podržavali. Biće to povratak u ne tako davnu prošlost i s nestrpljenjem očekujem da ponovo uđem u dvoranu i obradujem Fukare!!!
Veliki Mirza Teletović
Gospodin Glavas je ovdje da bi se slozio sa ovom konstatacijom !
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
samke12345
- Kontakt:
Do utakmice s Lihtenštajnom na Tušnju bi trebao da bude ugrađen automatski sistem za navodnjavanje i urađen servis terena, a u okviru samog Projekta planirana je izgradnja terena za mali fudbal sa vještačkom travom i rasvjetom.
Ljudi kakav je bio Jasmin Mujkic u ovim pripremnim utakmicama?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Odkud ti ovo ?diplomatija je napisao/la:Mislim da ce vas pojačati aleksic iz Zrinjskog, odličan igrač...
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
raskino ugovor s njima pa vjerovatno zato ga povezuju s nama..ja ga iskreno nisam pratio a cak ni cuo za njega sve do danasSaltCityAttack je napisao/la: Odkud ti ovo ?
It was turned around so that right looked wrong
jesi ti smor s tim Glavasembrazzo je napisao/la:raskino ugovor s njima pa vjerovatno zato ga povezuju s nama..ja ga iskreno nisam pratio a cak ni cuo za njega sve do danasSaltCityAttack je napisao/la: Odkud ti ovo ?
-
intercontinental
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Adma, Ado01, Ado76, ady91, Alipasino, amko21, amko27, Armala, bandit, Bega22, Bosniacum Lilium, Crvenarmija, dexter___, dide, dime, dino-92, djulba, drakensang, emil02in, Fecox, galeb, GangEvil, GANI60, GazijaKalesija, glavni, Hannibal36, hercegovac236, HibridLOL, High, intercontinental, jaludovolimte, jasko_juve, joey, Krokodil, lucif3R666, lupus, Maestro^^, mahalactm87, maroonGiant, miladije87, MilaKunis, milanist, mobih, Mostarac1971, Mozambik, mujdza, NKMramor, OdStruke, Otelo, panini, pomocniDJUBRE, Radovan, rodjenisa, Rodman, romeo, Rule_hz, Sagittarius, SaltCityAttack, sarann, Semper, szlaja, tepsija, TOMCRAFT, Tracy3McGrady, unavita, VGS, worchester, zla2 i 407 gostiju. a šta ih je na temi
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Nije to na temi Slobode nego općenito na temi Premijer liga
Malo pratite jbm a ne da ljudi zbijaju šale na ovom forumu zbog naših ispada na istom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.