FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 jul 2014, 17:02

kao sto smo i pisali, do kraja godine repka u Tz..licno sam mislio da ce to biti ona tekma prije SP sto se odigra u Gradaccu, ali eto ispade malo drugacije...

pojacanja koja se spominju mahom mladi igraci, valjda se koji pokaze..i tu nas je azmir zeznuo, obecao je 2 a et ocekuje se 3-4 igraca..valjda bar 2 budu prava pojacanja :D kako god - ispast necemo, a to je ono sto je obecano i sta se najavljuje
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 jul 2014, 17:03

Kako samo dobra vijest.
Reprezentativni sport se polako vraca u Tuzlu, koja apsolutno zasluzuje tu cast da ugosti A selekciju.

Prvo rukomet pa sad nogomet. :tokralju:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 22 jul 2014, 17:04

Omerbavarac je napisao/la:Prvo rukomet pa sad nogomet.
Zaboravio si spomenuti i košarku. :zviz:

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 22 jul 2014, 17:08

Jbt život valja se tri puta borit za ulaznice, 100% će pupunjenost kapaciteta biti 100% :mrgreen:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 22 jul 2014, 17:17

Tuzla je grad mog sazrijevanja. Proveo sam zaista nezaboravne trenutke u Tuzli i radujem se novom susretu sa navijačima Slobode, koji su me uvijek podržavali. Biće to povratak u ne tako davnu prošlost i s nestrpljenjem očekujem da ponovo uđem u dvoranu i obradujem Fukare!!!

Veliki Mirza Teletović :cool:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 22 jul 2014, 17:26

Košarka, rukomet, sad i reprezentacija. Sigurno je Azmir glavni "krivac", nešto ovakvo se moglo i naslutit čim je on bio u kampu reprezentacije u Guaruži. Al da nas iznenadi uvijek, iznad svakih očekivanja to ne može i ne smije niko da porekne. Čovjek nam sve ovo priredi u nešto više od godine dana, a opet ima nezadovoljnih. Čovjek nama šaku, mi hoćemo cijelu ruku. Naravno da se nije rodio taj koji je narodu ugodio, al mišljenja sam da se pojedinci koji sumnjaju u dobrobit Slobode s nekim potezima koji njima nisu jasni ne trebaju javljat uopšte i unosit nemir kad većina nas nema blage veze šta i kako se radi u klubu i koja je korist svakog urađenog poteza, a sigurno je sve za dobrobit Slobode. Hvala ti Azmire na svemu, Tuzla ti se nikad neće moći odužiti... :bow:
A sad u lov na karte za repku!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 jul 2014, 17:28

Azmir Husic je covjek koji ce sigurno dovesti reprezentaciju i za zvanicne utakmice na Tusanj u dogledno vrijeme. Sigurno ce naci neki modus da se zavrsi stadion.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 22 jul 2014, 17:36

Može li neko napisati datume tih tekmi. Da znam do kad mi je zadnji rok da zgrabim kartu. :)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 jul 2014, 17:38

ovih sedmica sve same lijepe vijesti :beba:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 22 jul 2014, 17:43

VolimTz je napisao/la:Može li neko napisati datume tih tekmi. Da znam do kad mi je zadnji rok da zgrabim kartu. :)
17. avgust
Košarka: BiH - Island

4. Septembar
Fudbal: BiH - Lihtenštajn

2. Novembar
Rukomet: BiH - Danska
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 22 jul 2014, 17:46

Hvala care.

Čujem da neki reprezentativci "kao" dolaze u Simin Han da otvore stadion, kao što su dolazili u Divič prije par godina. Naravno preko Azmira sve.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

brazzo
Kontakt:

Re: $: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la brazzo » 22 jul 2014, 18:05

Coraco je napisao/la:Tuzla je grad mog sazrijevanja. Proveo sam zaista nezaboravne trenutke ul Tuzli i radujem se novom susretu sa navijačima Slobode, koji su me uvijek podržavali. Biće to povratak u ne tako davnu prošlost i s nestrpljenjem očekujem da ponovo uđem u dvoranu i obradujem Fukare!!!

Veliki Mirza Teletović :cool:
Tata ! Bice hrampa za ulaznica ali nevidjena :evil:

Gospodin Glavas je ovdje da bi se slozio sa ovom konstatacijom !
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 22 jul 2014, 18:08

Do utakmice s Lihtenštajnom na Tušnju bi trebao da bude ugrađen automatski sistem za navodnjavanje i urađen servis terena, a u okviru samog Projekta planirana je izgradnja terena za mali fudbal sa vještačkom travom i rasvjetom.

eminem22
Kontakt:

Post Postao/la eminem22 » 22 jul 2014, 19:30

Ljudi kakav je bio Jasmin Mujkic u ovim pripremnim utakmicama?

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 jul 2014, 20:50

diplomatija je napisao/la:Mislim da ce vas pojačati aleksic iz Zrinjskog, odličan igrač...
Odkud ti ovo ?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 22 jul 2014, 20:55

SaltCityAttack je napisao/la: Odkud ti ovo ?
raskino ugovor s njima pa vjerovatno zato ga povezuju s nama..ja ga iskreno nisam pratio a cak ni cuo za njega sve do danas

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 22 jul 2014, 20:57

brazzo je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la: Odkud ti ovo ?
raskino ugovor s njima pa vjerovatno zato ga povezuju s nama..ja ga iskreno nisam pratio a cak ni cuo za njega sve do danas

jesi ti smor s tim Glavasem :roll:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 22 jul 2014, 20:58

Valja poginut' za mjesto na sve tri utakmice. :cool:
Pošaljite nam bar Lihtenštajn na trening u Mramor, ako ne može BiH (kao prije utakmice protiv U-21 reprezentacije Srbije). :thumbup: :cool:
slika

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 22 jul 2014, 20:59

Trenutno korisnika/ca: Adma, Ado01, Ado76, ady91, Alipasino, amko21, amko27, Armala, bandit, Bega22, Bosniacum Lilium, Crvenarmija, dexter___, dide, dime, dino-92, djulba, drakensang, emil02in, Fecox, galeb, GangEvil, GANI60, GazijaKalesija, glavni, Hannibal36, hercegovac236, HibridLOL, High, intercontinental, jaludovolimte, jasko_juve, joey, Krokodil, lucif3R666, lupus, Maestro^^, mahalactm87, maroonGiant, miladije87, MilaKunis, milanist, mobih, Mostarac1971, Mozambik, mujdza, NKMramor, OdStruke, Otelo, panini, pomocniDJUBRE, Radovan, rodjenisa, Rodman, romeo, Rule_hz, Sagittarius, SaltCityAttack, sarann, Semper, szlaja, tepsija, TOMCRAFT, Tracy3McGrady, unavita, VGS, worchester, zla2 i 407 gostiju. a šta ih je na temi
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 22 jul 2014, 21:02

Nije to na temi Slobode nego općenito na temi Premijer liga :) Malo pratite jbm a ne da ljudi zbijaju šale na ovom forumu zbog naših ispada na istom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []