hahaha tako nestoHenderson je napisao/la:Ali si brate izabrao dvije najnesretnije ekipe. Ustvari, nisi ti njih izabrao, nego one tebe.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
hahaha tako nestoHenderson je napisao/la:Ali si brate izabrao dvije najnesretnije ekipe. Ustvari, nisi ti njih izabrao, nego one tebe.
Nisi jedinifera je napisao/la:hahaha tako nestoHenderson je napisao/la:Ali si brate izabrao dvije najnesretnije ekipe. Ustvari, nisi ti njih izabrao, nego one tebe.imam cudnu karmu.
imamo ga u Hendersonulfc96boy je napisao/la:Ma treba se rijesiti Borinija,Lucasa volim ali nije mi on vise nesto,Tourea,i naci nasljednika Gerrarda
Ako zabije ove sezone 10 golova i upise 10 asistencija.Liverpool. YNWA je napisao/la:imamo ga u Hendersonulfc96boy je napisao/la:Ma treba se rijesiti Borinija,Lucasa volim ali nije mi on vise nesto,Tourea,i naci nasljednika Gerrarda
HSV?gaston je napisao/la: Nisi jedini![]()
Livče
Roma, HSV, Zeljo (dzaba sto sam Tuzlak)
puno mjenjate bojim se da bih vam sezona mogla krenuti nizbrdo kao manchesteru prosla,,al kod njih je bio problem starosti i nepokretnosti ekipe,,ali vi dovodite zaista puno,,bolje bih recimo bilo da ste doveli 2 ili 3 wc igraca na odgovarajucim pozicijama,,,moje misljenjenerkolfc je napisao/la:Mislim da cemo do kraja dovesti i previse igrača. Dosla 4, Remy 5, Manquillo i Lovren ako dođu to je već 7. A nismo popunili poziciju lijevog beka i zadnjeg veznog.
sreca pa ga nasi ne dovedose ,,pa jbt on je klupa giroudu u repki,,eh onda mozete mislit koja igracina,,,jos uzeti u obzir da je i sam giroud klupaEDO299 je napisao/la:
Remy u Bostonu
i ja sam slicne nafakegaston je napisao/la:Nisi jedinifera je napisao/la:hahaha tako nestoHenderson je napisao/la:Ali si brate izabrao dvije najnesretnije ekipe. Ustvari, nisi ti njih izabrao, nego one tebe.imam cudnu karmu.
![]()
Livče
Roma, HSV, Zeljo (dzaba sto sam Tuzlak)
Da ti pravo kazem, nisam ni povjerovao, ne znam stoMarcus je napisao/la:Inače, nije ovo slika Remya u Bostonu neko neka starija sa okupljanja Francuske repke.
https://myheartbeatsfootball.wordpress. ... efontaine/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja nisam povjerovao iz razloga sto nosi debeli koznjak po onoj američkoj žegiOTNYS_YNWA je napisao/la:Da ti pravo kazem, nisam ni povjerovao, ne znam stoMarcus je napisao/la:Inače, nije ovo slika Remya u Bostonu neko neka starija sa okupljanja Francuske repke.
https://myheartbeatsfootball.wordpress. ... efontaine/" onclick="window.open(this.href);return false;
daj boze,,Torres_9 je napisao/la:lambert,lallana,markovic,can
remy,lovren,origi
moreno,isco/di maria ?
potencijalno novih 9 igraca od toga mozda 2 za prve postave
![]()
Borba na svim frontovima