Fakat drug, šta si ti prošle sezone gledao, koji Realtyler durden je napisao/la:Nije , Di Maria je igrao u napadu umjesto Benzeme.geoxx je napisao/la:Di Maria bio desetka?![]()
Ok, vozdra.
Sta se igralo prosle sezone, koja formacija? Nisam pratio Real.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Znaci to je to Hame kod nas.
Nije da se nije moglo bez njeg,al bujrum neka ga.
Na Sp je odigrao maestralno svaku utakmicu,ocigledno je da se radi o fudbalskom znalcu i sigurno je da moze pomoci Madridu u odbrani titule prvaka Evrope.
Ovih dana se pise da ce biti problem uklopit ga u sistem,i da ce se morati mjenjat formacija...ne sikiram se ni za to na klupi sjedi Ancelotti,a ne amar govedo osim.
Nije da se nije moglo bez njeg,al bujrum neka ga.
Na Sp je odigrao maestralno svaku utakmicu,ocigledno je da se radi o fudbalskom znalcu i sigurno je da moze pomoci Madridu u odbrani titule prvaka Evrope.
Ovih dana se pise da ce biti problem uklopit ga u sistem,i da ce se morati mjenjat formacija...ne sikiram se ni za to na klupi sjedi Ancelotti,a ne amar govedo osim.
Sve je to uredu samo sto sam on nije igrac tipa Iniesta. Iniesta je osmica koji radi za onog koji poentira i asistira.
Dok je Hames desetka, igra iza napadaca i šalje zadnji pas i po potrebi poentira.
Kao Mata i Ozil npr. Naravno da statistika nije sve ali kod ovakvih igraca otkriva nesto.
Najzad okanite se statistike onda. Rekoh sto puta solidne i nekonstatne sezone i 6 odlicnih tekmi te cini wc igracem i planetarnom zvijezdom.
Isco je bolji igrac, vise je pokazao u dosadasnjoj karijeri, ima veci plafon i sigurno mu se lakse moze naci pozicija u Carlovoj formaciji ali se ide drugim putem.
Pero ce uveliko zaraditi, to stoji. To je najveci razlog ovog transfera. Ostalo je bonus.
Dok je Hames desetka, igra iza napadaca i šalje zadnji pas i po potrebi poentira.
Kao Mata i Ozil npr. Naravno da statistika nije sve ali kod ovakvih igraca otkriva nesto.
Najzad okanite se statistike onda. Rekoh sto puta solidne i nekonstatne sezone i 6 odlicnih tekmi te cini wc igracem i planetarnom zvijezdom.
Isco je bolji igrac, vise je pokazao u dosadasnjoj karijeri, ima veci plafon i sigurno mu se lakse moze naci pozicija u Carlovoj formaciji ali se ide drugim putem.
Pero ce uveliko zaraditi, to stoji. To je najveci razlog ovog transfera. Ostalo je bonus.
- tyler durden
- Kontakt:
Nije bio klasicna desetka carevi moji.Belmin6 je napisao/la:Fakat drug, šta si ti prošle sezone gledao, koji Realtyler durden je napisao/la:Nije , Di Maria je igrao u napadu umjesto Benzeme.geoxx je napisao/la:Di Maria bio desetka?![]()
Ok, vozdra.
Sta se igralo prosle sezone, koja formacija? Nisam pratio Real.
" onclick="window.open(this.href);return false;
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ma igrao je lijevog pivota u 4-3-3 ili ti sesticu.
Cenera imas u 4-2-3-1 gdje igra iza napadaca i ispred dva bloka na sredini (Xabi i Khedira) u Ozilovo vrijeme.
Cenera imas u 4-2-3-1 gdje igra iza napadaca i ispred dva bloka na sredini (Xabi i Khedira) u Ozilovo vrijeme.
Zasto mi spominjete mesuta s ovim polu veznjacima ,pokusajima od igraca itd.

Vidi raje ,pun stadion
Vidi raje ,pun stadion
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- Consigliere
- Kontakt:
Koliko ljudi!
A fin je James, nije da nije

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Ovi navijaci u Kolubijskim dresovima vjerovatno ce vec veceras kupit dres Reala sa brojem 10.madridist je napisao/la:Ja koliko sam upratio Angel nas napušta ,u zamjenu za nj i 20-ak milja dobijamo mladjeg igrača koji je na netom završenom sp bio jedan od glavnih.
Nekako sam siguran da bi Angel da nije bilo nesretnog "cojones" poteza ostao.
U medjuvremenu na prilazima utvrdi
Pero dominator.
Pero madafaker.
Pola Kolumbije na stadionu.
Hame tek pocinje bit svjestan u kakav je klub dosao.
Pola Kolumbije na stadionu.
Hame tek pocinje bit svjestan u kakav je klub dosao.
Ronaldo dobija konkurenciju,uzece mu mali reklame 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ambasador Kolumbije ima govor

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Pero pozvo kolumbijsku ambasadu 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Pero vlasnik univerzuma

Pa fakat je direktor svemira.
A sad po Veratija.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Consigliere
- Kontakt:
Picke na tribinama

Fit Tony: I keep my friends close...
Najkraci govor ikad 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Mora se naklonit ovom Perezu
.. Ja ne vjerujem da je ovo moguce 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.