Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Belmin6
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Belmin6 » 22 jul 2014, 19:20

Ako ciljaš na ovu protiv Nigerije, znamo ko je glavni krivac tog poraza. Možete ga vi tražiti u liku i dijelu Emira Spahica, ali tu ga nikad necete naci.

Emir Spahic, jedan jedini, najbolji kapiten Bosanske nam države. Hvala što postojiš. :bih:

huthut
Kontakt:

Post Postao/la huthut » 22 jul 2014, 19:24

Belmin6 je napisao/la:Ako ciljaš na ovu protiv Nigerije, znamo ko je glavni krivac tog poraza. Možete ga vi tražiti u liku i dijelu Emira Spahica, ali tu ga nikad necete naci.

Emir Spahic, jedan jedini, najbolji kapiten Bosanske nam države. Hvala što postojiš. :bih:
I Nigerija i Francuska.
If you'd given me the choice of going out and beating four men and smashing a goal in from thirty yards against Liverpool or going to bed with Miss World, it would have been a difficult choice. Luckily, I had both.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 22 jul 2014, 19:31

Faul i faul.

Dakle, Emir Spahic, heroj, a ne zlocinac. :bih:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 22 jul 2014, 19:38

I PSG prošle godine i Manchester. Jednostavno igrač za male tekme. U veliklim se ukaki ko grlica.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

huthut
Kontakt:

Post Postao/la huthut » 22 jul 2014, 19:41

bhsport je napisao/la:I PSG prošle godine i Manchester. Jednostavno igrač za male tekme. U veliklim se ukaki ko grlica.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čekaj sad će Belmin pronaći neke faulove na Spahiću, a to što je imao svo vrijeme svijeta da izbaci loptu nikom ništa,
nije njemu niko krivi što glumi da je neki WC štoper.
If you'd given me the choice of going out and beating four men and smashing a goal in from thirty yards against Liverpool or going to bed with Miss World, it would have been a difficult choice. Luckily, I had both.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 22 jul 2014, 19:42

bhsport je napisao/la:I PSG prošle godine i Manchester. Jednostavno igrač za male tekme. U veliklim se ukaki ko grlica.
Daješ primjer gdje je Emirova ekipa izgubila 5-0 i 4-0, zbog toga "igrac za male tekme" :crazy:

How yes no

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 22 jul 2014, 19:45

Ajax je napisao/la:Evo gledam Bayer - Lokomotiv, Spaha prekuco. Odlicna utakmica bez greske. Jedan od rijetkih igraca koji je odigrao svih 90 minuta.
Pa najbolji je nas defender a i igra u najboljoj/najjacoj ekipi od svih nasih defendera.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Riviere
Kontakt:

Post Postao/la Riviere » 22 jul 2014, 19:48

dr.van nostrand je napisao/la:
Ajax je napisao/la:Evo gledam Bayer - Lokomotiv, Spaha prekuco. Odlicna utakmica bez greske. Jedan od rijetkih igraca koji je odigrao svih 90 minuta.
Pa najbolji je nas defender a i igra u najboljoj/najjacoj ekipi od svih nasih defendera.
Po kojoj je to logici Leverkusen jaci od Schalkea ?

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 jul 2014, 19:49

Eto neka bi Sunjic, Zukanovic i Vranjes odigrali bolje protiv Ibrahimovica i Rooneya kod onako brzog tempa utakmice. Ovdje se radi o ekipama koje su jedne od 10 u najgorem slucaju 15 najboljih na svijetu. Zivite u zabludi ako mislite da bi oni bolje izgledali. Jos nesto ne postoji stoper na svijetu koji ne napravi par kikseva po sezoni. I to cak kada govorimo o najboljim stoperima na svijetu.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 23 jul 2014, 10:09

Belmin6 je napisao/la:
Daješ primjer gdje je Emirova ekipa izgubila 5-0 i 4-0, zbog toga "igrac za male tekme" :crazy:

How yes no
Dali su ti primer Francuske, Nigerije, ja cu ti dati Danske 2003 kada mu je pobjego Jorgensen.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 jul 2014, 11:02

Jbg ljudi, nemojte se patit' gledajući Emira u svetom dresu, predlažem vam bojkot repke. :lol:

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 23 jul 2014, 11:02

bhsport je napisao/la:
Belmin6 je napisao/la:

How yes no
Dali su ti primer Francuske, Nigerije, ja cu ti dati Danske 2003 kada mu je pobjego Jorgensen.
ovo je retardirano majke mi. hoces da ti ja nadjem na desetine primjera gdje su chiellini, puyol, ferndinand, vidic i ostali napravili ogromne greske, ili bili krivci za gol?

jbt covjek odigra 80 utakmica perfektno, pogrijesi na 3,4 i nama nevalja. stvarno smo mi cudan narod, pa da se nas pita u odbrani bi igrali igraci iz premijer lige...

covjece, imas hrpu igraca koji su u jednoj utakmici napravili vise gresaka nego spaha za cijelu reprezentativnu karijeru i sada bi mi njega trebali mijenjati ? pa ni jedna italija se nije odrekla chielinija zbog onakve utakmice protiv spanije, da se to nasem igracu desili on bi bio lincovan jbt. A sta mi radimo? vracamo se 11 godina unazad da 'dokazemo' kako je nas najbolji odbrambeni igrac sklon greskama. halo, 11 godina.

ok slazem se, spahic out kerla in. a na klupu mozemo vratiti onog drugog vranjesa. na kraju krajeva on je grijesio samo u jednoj utakmici, sto ga cini boljim od spahica koji je pogrijesio 3-4 ako ne i vise puta.
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 23 jul 2014, 11:08

Nisi skonto il neces da skontas il nemozes.
Sve te tekme su bile znacajne i kljucne, dakle velike za nas tim.
On je svaku podbacio.

Ako i dalje ne kontas, nemamo sta vise pricati.

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 23 jul 2014, 11:17

bhsport je napisao/la:Nisi skonto il neces da skontas il nemozes.
On je svaku podbacio.

sta cu skontat, da mi ti govoris da bi bolje bilo da su braca vranjes igrala umjesto spahe? jeli to? ili to da je spaha trebao pokrivati 40 metara brisanog prostora protiv nigerije? ili da je bio faul protiv francuske i da penal nije postojao? sta tacno hoces da dokazes, fakat ne kontam pa bi volio da mi pojasnis.

jesi li ti uopste gledao kako izgleda nasa odbrana bez spahe, i kako igramo? covjece kada te neko slusa rekao bi da bi sve te utakmice 100% dobili, da je igrao bilo ko umjesto spahe, a kada on izadje iz igre mi primamo 3 gola od irana u 30 minuta.

mada, u jednom se slazemo. Da je tu bio neki od nasih drugih legendarnih odbrambenih sto igraju godinama po ligama petice, umjesto spahe (tog drugog odbrambenog necemo imenovati)... te bi utakmice definitivno zavrsile drugim rezultatom. samo nesto cisto sumnjam da bi taj rezultat isao nama u korist.

na stranu to sto mi imamo ogroman izbor DC-ova tako da se definitivno treba rijesiti spahe i dati priliku nekom od igraca iz PL, jer ipak iz godine u godinu nasa liga napreduje i siguran sam da smo vec sada prestigli san marino.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jul 2014, 11:40

bubreg je napisao/la:a kada on izadje iz igre mi primamo 3 gola od irana u 30 minuta.
Nije samo on izašao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 23 jul 2014, 11:55

Virtu4l je napisao/la:
bubreg je napisao/la:a kada on izadje iz igre mi primamo 3 gola od irana u 30 minuta.
Nije samo on izašao.
da mi je dozivit da igramo bez njega, da vidimo i to kako je

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 jul 2014, 12:14

Izašao je protiv Amerike na poluvremenu, pa smo vidjeli šta se desilo sa zadnjom linijom.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 23 jul 2014, 12:51

bubreg je napisao/la:
On je svaku podbacio.

sta cu skontat, da mi ti govoris da bi bolje bilo da su braca vranjes igrala umjesto spahe? jeli to? ili to da je spaha trebao pokrivati 40 metara brisanog prostora protiv nigerije? ili da je bio faul protiv francuske i da penal nije postojao? sta tacno hoces da dokazes, fakat ne kontam pa bi volio da mi pojasnis.

jesi li ti uopste gledao kako izgleda nasa odbrana bez spahe, i kako igramo? covjece kada te neko slusa rekao bi da bi sve te utakmice 100% dobili, da je igrao bilo ko umjesto spahe, a kada on izadje iz igre mi primamo 3 gola od irana u 30 minuta.

mada, u jednom se slazemo. Da je tu bio neki od nasih drugih legendarnih odbrambenih sto igraju godinama po ligama petice, umjesto spahe (tog drugog odbrambenog necemo imenovati)... te bi utakmice definitivno zavrsile drugim rezultatom. samo nesto cisto sumnjam da bi taj rezultat isao nama u korist.

na stranu to sto mi imamo ogroman izbor DC-ova tako da se definitivno treba rijesiti spahe i dati priliku nekom od igraca iz PL, jer ipak iz godine u godinu nasa liga napreduje i siguran sam da smo vec sada prestigli san marino.
Kakva ba braca Vranjes ko je njih spomenuo?!
Kakav brisani prostor, pogledaj prvih 40 sekundi i sve ce ti se samo kazati. Lik je kikser, tremaros, takav nam ne treba, kiksa kad ga najvise trebamo.

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 23 jul 2014, 15:15

bhsport je napisao/la:
bubreg je napisao/la:
On je svaku podbacio.

Kakva ba braca Vranjes ko je njih spomenuo?!
Kakav brisani prostor, pogledaj prvih 40 sekundi i sve ce ti se samo kazati. Lik je kikser, tremaros, takav nam ne treba, kiksa kad ga najvise trebamo.
znaci po tebi, da je igrao neko drugi ovih zadnjih desetak godina, mi bi puno vise uspjeli napraviti?

logicno. izbacis svog jedinog dobrog stopera, i automatski postanes bolja ekipa.

a jesi li ti mozda svjestan da je spahic jedan od kljucnih igraca sto su nam uopste omogucili da igramo te vazne utakmice.

iz svega ovoga sam ja shvatio samo jedno, ti non stop govoris da nam je spaha viska iako je to nas jedini ozbiljan odbrambeni u zadnjih desetak godina, i da bi se mi vjerovatno plasirali na vise SP i EP da nije njega bilo (jer da je neko drugi igrao mi bi satrali dansku 2003 a i francusku prije nekoliko godina).

a da, s tim da jos nisi spomenuo koji je to igrac koji bi bio bolji od spahica, jer ako spaha kiksa taj sto ga ti predlazes bi sigurno bio neko ko nije sklon kiksevima, zar ne ? (a s tim da spaha zna kiksati se slazemo, s tim da je moj stav da svi kiksaju, neki manje neki vise).

i nakon toliko tvojih postova ja jos uvijek nisam ubjedjen da bi mi bili bolji, kao ekipa, da spaha nije igrao.

pa dajte malo realnosti jbt... pique, sergio ramos, pepe, david luiz svaku trecu utakmicu odigraju na poluamaterskom nivou, ali oni su dovoljno dobri nekim tamo portugalima, spanijama i brazilu. ali nas igrac koji je kiksao 2003, 2010 i 2014 nije dovoljno dobar da igra za nasu repku.

slusate li vi sebe uopste kad ovake nebuloze pricate? jos jednom, spaha zna kiksati, ali znaju i svi drugi odbrambeni. mi boljeg od njega nemamo. znaci logican zakljucak iz svega ovoga, zasto mislis da bi igraci za koje se svi slazu da su slabiji igraci od spahe, kiksali manje od njega? :?

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 23 jul 2014, 15:34

Kad se kapetan spahić oprašta?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Confiance, Micron, UtdBiH21 i 44 gosta.