Omonia... Ovo je 2. kolo, jos dvaastra1922 je napisao/la:prolaskom ove ekipe ko je sledeci protivnik i kolko jos treba do grupne faze

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Omonia... Ovo je 2. kolo, jos dvaastra1922 je napisao/la:prolaskom ove ekipe ko je sledeci protivnik i kolko jos treba do grupne faze
probaj sa ovim http://veetle.com/index.php/downloadmemce1987 je napisao/la:Mozeli mi neko pomoci, kupio sam prenos preko zeljo.tv. Al nema mi slike nikako, kaze da trebam da skinem VLC - ja skinem VLC - jos uvijek isto izbacuje - kaze faliti neki plugin. Pomoc raja
omonia sa kipra.solidan protivnik akobogda nadam se da uz dobar zdrijeb zeljo moze napraviti najveci iskorak od nasih klubova i plasirati se u grupnu fazu europa ligeConsigliere je napisao/la:Omonia... Ovo je 2. kolo, jos dvaastra1922 je napisao/la:prolaskom ove ekipe ko je sledeci protivnik i kolko jos treba do grupne faze
U play-off su sve sami velikani tako da tesko.astra1922 je napisao/la:omonia sa kipra.solidan protivnik akobogda nadam se da uz dobar zdrijeb zeljo moze napraviti najveci iskorak od nasih klubova i plasirati se u grupnu fazu europa ligeConsigliere je napisao/la:Omonia... Ovo je 2. kolo, jos dvaastra1922 je napisao/la:prolaskom ove ekipe ko je sledeci protivnik i kolko jos treba do grupne faze
5-6 hiljada.mma_hz je napisao/la:Koliko ima raje??
Omonia , ako bi nju prošli idemo u playoff to jest 4 krug, ukoliko i to prođemo onda idemo u grupnu fazu.astra1922 je napisao/la:prolaskom ove ekipe ko je sledeci protivnik i kolko jos treba do grupne faze
Ja ozb pitamSemper je napisao/la:5-6 hiljada.mma_hz je napisao/la:Koliko ima raje??
pun jug i malo raje na zapadu, istok skoro prazan.mma_hz je napisao/la:Ja ozb pitam te Bgt..Semper je napisao/la:5-6 hiljada.mma_hz je napisao/la:Koliko ima raje??
Nije ni tebi lakoSemper je napisao/la:5-6 hiljada.mma_hz je napisao/la:Koliko ima raje??
8,9 hiljadamma_hz je napisao/la:Ja ozb pitamSemper je napisao/la:5-6 hiljada.mma_hz je napisao/la:Koliko ima raje??