HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
kolko vas dolazi sutra?
nadajmo se boljoj utakmici,jer ono kod vas je bilo katastrofa sa obe strane.
P.S. i sretan put onima koji dolazite,nadam se na necete tolko na granici cekati ko mi
nadajmo se boljoj utakmici,jer ono kod vas je bilo katastrofa sa obe strane.
P.S. i sretan put onima koji dolazite,nadam se na necete tolko na granici cekati ko mi
- WalterWhite
- Kontakt:
Prema zadnjim informacijama oko 500.
odlicno,vidmo se 
Re: $: HŠK Zrinjski
ako odete u tom broju svaka cast.. nije problem ni vrijeme, ni udaljenost koliko pare, tako da je i pola od toga i vise nego odlicnoWalterWhite je napisao/la:Prema zadnjim informacijama oko 500.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- WalterWhite
- Kontakt:
naravno to i je uvijek jedini problem..
imate stream na balkansport.info, HQ stream, free
samo treba besplatno se registrirat
samo treba besplatno se registrirat
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
J*** ti BHT kad nije u stanju da obezbjedi prenos a pretplata se uredno naplacuje..
- invincible1921
- Kontakt:
Haj dobro lovcen iz Cg ipak je to "zaostala zemlja", haj dobro kosevo je udaljeno od RTV ima 6 km ako nema i 7 pa kasnio signal po sata,haj dobro makedonci nisu radili pa nasi imali od koga, haj dobro puno para za prenos sa koseva zeljo trazio navodno, haj dobro siroki je igrao u "jako dalekoj" zemlji ceskoj valja singal objezbjedit, al sta je sad koji kur.ac sto sad nema prenosa zrinjskog
znaci jedina drzava koja ne prenosi svoje klubove u europi
sta reci
=\_1921_/=
Sada jutarnja kava i pravac Maribor...Vjerujem u Branka da ćemo iznenaditi Slovence.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
sretno 
-
admir12345
- Kontakt:
Sretno Zrinski nocas nisam neki vas obozavalac jer navijam za Sarajevo al kad je evropska scena u pitanju svi nasi klubovi na 1 mjestu su
1-1 dosta SAMO SRCE NA TEREN
Hvala na željama,mi bi bili zadovoljni da odigramo kao Željo sinoćadmir12345 je napisao/la:Sretno Zrinski nocas nisam neki vas obozavalac jer navijam za Sarajevo al kad je evropska scena u pitanju svi nasi klubovi na 1 mjestu su1-1 dosta SAMO SRCE NA TEREN
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Hajd kad izadje link za stram nek neko postavi 
pa postavio sam ja gore iznad par postova..arelinho je napisao/la:Hajd kad izadje link za stram nek neko postavi
je li istina da igrate na Pecari ako prođete? vidim po komentarima da pišu to na bljesku
Pecara, BP ili AFH. Jedina tri stadiona koja su za ovu sezonu dobila cat3. BB ima cat2 sto je dovoljno samo za drugo pretkolo.Kevin je napisao/la:je li istina da igrate na Pecari ako prođete? vidim po komentarima da pišu to na bljesku
-
lucif3R666
- Kontakt:
Zivi bili i vidjet , ne navijam za zrinski , al imam osjecaj da cete proci , maribor jos nije u potpunosti spreman , ako ne daju go prvo poluvrijeme , lose im se pise .. 90 % uvjeren da prolazite
0:0 je najgori rezultat za domacina 
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Nadam se da cemo igratKevin je napisao/la:je li istina da igrate na Pecari ako prođete? vidim po komentarima da pišu to na bljesku
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Srecno veceras. Vjerujem u prolaz, jer ste bolji.
http://www.utakmice.at.ua/v/flash1.htmlarelinho je napisao/la:Hajd kad izadje link za stram nek neko postavi
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 23 jul 2014, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.