FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

visokohz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la visokohz » 22 jul 2014, 23:47

Auuuuu pa vi ste dno dna od ekipe

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 22 jul 2014, 23:48

U neku ruku dobro je da smo ispali.
S ovakvim pristupom igri i inteligencijom trenera, od Omonie bi izgubili dvaput sa po 0 : 7 i opet bi nam se smijali, ovako smo ispali bez poraza u Evropi.
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 22 jul 2014, 23:49

Pri otvaranju 2. pol, kad sam se ukljucio u prenos, ucinilo mi se da ce Zeljeznicar to odraditi kako treba, agresivnost, pressing, sve je bilo dobro par minuta..kontam..sto dobro ovo izgleda(inace podrzavam sve nase klubove u europi).
Nakon 2. gola, kao da je druga ekipa u pitanju, mentalitet je dosta toga loseg uradio, ali trener, pa to je kriza totalna, ovako povuci ekipu, i izvrsiti neke cudne izmjene, totalno amaterski.
U nastavku se igralo samo na jedan gol, i Makedonci su pokazali karakter, i zasluzeno otisli dalje.

Sve dok nase ekipe prodaju glavne igrace u nekakve smijesne klubove za sicu, cim ekipa ne moze zadrzati kostur barem 2-3 sezone, to je pokazatelj financijskog stanja iste, i losi rezultati se moraju ocekivati.

Steta!

mehmedagic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedagic » 22 jul 2014, 23:49

Faruk TM´87 je napisao/la:nek se sad Amar upita zašto je prosjecna posjeta 2000-3000 hiljade ;)

Pa da takvi ko' ti ne psuju igraima nakon svake izgubljene tekme nego ih bodre, mozda bi i bilo vise navijaca nego dodje seljak iz Rakovice ne zna sta da kaze pa pljuje po igracima

Za ovo danas treba kriviti igrace ali ne treba ih psovati nego ih treba ohrabriti da idu dalje i da se bore vise

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 22 jul 2014, 23:50

****, teško jeste ali ljudi zasluženo idu dalje, trener nam je ovu utakmicu izgubio..

droba
Kontakt:

Post Postao/la droba » 22 jul 2014, 23:51

Mislim da je ovako i najbolje jer sa ovakvim pristupom i ovakvom odbranom primili bi od solidne ekipe 5 komada. Ljudi nas nadigrali i zasluzeno prosli. A Adzem je posebna prica- pokusaj kopije amara, meni je da se razumijemo drag ali bti tako ogranicen da poslije prvog poluvremena kad vidis da ti je stoperski par kao sa marsa pao, nemjenjas i neubacujes nekoga da to malo popravi, zeljkovica ili hasanovica, a kap koja je prelila casu je da a danas katastrofalnog Sadikovića drzis do 80 minute. Za Seju bucana necu da govorim ta izmjena je posebna prica. Sve u svemu ovo veceras pokazuje da se mora dosta raditi i uz 2 do 3 pojacanja ipak malo stabilizovati klub.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 22 jul 2014, 23:52

Blueone je napisao/la:U neku ruku dobro je da smo ispali.
S ovakvim pristupom igri i inteligencijom trenera, od Omonie bi izgubili dvaput sa po 0 : 7 i opet bi nam se smijali, ovako smo ispali bez poraza u Evropi.
Nista nije dobro sa ovim ispadanjem, druze. Nista... Da Bogdom ovaj debakl nesta dobro donese pa da Adzem pocne davati mladjim igracima sve vise i vise prostora. Pa makar i trpili godinu-dvije-tri.. Gdje je Feyenoord do jucer bio? A sada imaju najvise igraca u reprezentaciji, i to jednoj od najboljoj. A svi mladji od 22 godine.
Faruk TM´87 je napisao/la:nek se sad Amar upita zašto je prosjecna posjeta 2000-3000 hiljade ;)
Ja cu ispast opet dijasporac pa sta on zna, jeli... ali nazalost ovo je ziva i surova istina. Ovakva patnja od igre nikad nece privuc veci kapacitet gledalaca. Niti zasluzuje.

Ali eto... bice bolje valjda...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 22 jul 2014, 23:52

visokohz je napisao/la:Auuuuu pa vi ste dno dna od ekipe
Ja ne mogu da shvatim sta se nalazi u glavama takvih kao sto si ti. Jarane tvoje Sarajevo je izgubilo, shvati sine izgubilo na kosevu od ekipe koja se ne moze kvalitetom porediti sa Metalurgom i ti dodjes i nama na temi pises kako smo mi dno dna od ekipe.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 22 jul 2014, 23:52

bparena je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:Jebt, Makedonski klubovi bolje u Evropi pu....makedonski ide prema vrhu Bosanski ide dole :sick: :sick:
Nisu klubovi ono sto Bosnu cini ponosnom. Sad se okrenuti Zmajevima na Tusnju a onda dobro dosli Zmajevi - kuci u Zenicu - Welcome to Hell - Dragon Nest. Idemo da poharamo do EP. ;)
Jednom ce dijaspora prestat pravit igrace za repku, pa cemo se hvatati za glavu zbog lige...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 jul 2014, 23:52

Sad bas gledam iako nije bas relevantno na trasfermarketu kukesi vrijedi kao i ovaj metalurg a 2 igraca Haugesunda vrijede kao citava ekipa iz Skoplja... :oops: :oops: al nije problem sto ste vi ispali..problem je sto ste upotpunosti nadigrani..gol je citavo drugo poluvrijeme visio u zraku..Antolovic je imao par strasnih intervencija..o penalu i autogolu da ne govorim... :thumbdown: :thumbdown:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 22 jul 2014, 23:53

:( :( :(

Kolko je bilo gledalaca na stadionu?

Krenuo na teraviju 2:0, posle teravije 2:2....Tuga :( :( :(

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 22 jul 2014, 23:53

1. Stanića klupa i oduzimanje trake naravno
2. Čolić ispisnica po mogućnosti
3. Adžem dodatni časovi ko Amara, pojeo sam **** kad sam reko neki dan da je izuzetan trener4
4. Ovavka ekipa u ovoj ligi će se boriti za Evropu
5. Bajić Riad mora igrati, ako ništa da nabacuje

ne znam više matere mi šta da napišem, muka mi je

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 jul 2014, 23:54

Adžemov poraz :!:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 jul 2014, 23:54

Pirke_TM87 je napisao/la:
Ja ne mogu da shvatim sta se nalazi u glavama takvih kao sto si ti. Jarane tvoje Sarajevo je izgubilo, shvati sine izgubilo na kosevu od ekipe koja se ne moze kvalitetom porediti sa Metalurgom i ti dodjes i nama na temi pises kako smo mi dno dna od ekipe.
E kad se ovakva glupost izvali onda fkt shvatis s kakvim individuama covjek ima posla.. :wtf: :wtf:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 22 jul 2014, 23:54

lisander je napisao/la:1. Stanića klupa i oduzimanje trake naravno
2. Čolić ispisnica po mogućnosti
3. Adžem dodatni časovi ko Amara, pojeo sam **** kad sam reko neki dan da je izuzetan trener4
4. Ovavka ekipa u ovoj ligi će se boriti za Evropu
5. Bajić Riad mora igrati, ako ništa da nabacuje

ne znam više matere mi šta da napišem, muka mi je
buraz stanic je dobio kaparu. on nije vise nas igrac, samo je htio ostati tu da se oduzi navijacima. ide u tursku zavrseno sve.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jul 2014, 23:55

sajo10 je napisao/la:Nijedan Zeljovac veceras ne smije imati izgovor za ovaj debakl koji je se desio.
Sajo, ne treba nam izgovor. Ispali smo, idemo dalje. Razočarani smo, bijesni, sve znam, sad se ponovo vraćamo na početak, kao mnogo puta do sad. Nećemo kmečati, imaju drugi koji su zaduženi za to. Mi smo Željo ;)

Sutra hladne glave napisati nešto više :salut:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 jul 2014, 23:57

gledam txt u gradu 2:0, kontam aj super..još zrinja, široki i sarajevo..mogla bi 3 proć barem..
dođem kući kad tamo 2:2 :shock: :shock:

ne mogu da vjerujem :(
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 22 jul 2014, 23:57

mma_hz je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:
E kad se ovakva glupost izvali onda fkt shvatis s kakvim individuama covjek ima posla.. :wtf: :wtf:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

joey
Kontakt:

Post Postao/la joey » 22 jul 2014, 23:57

mehmedagic je napisao/la:

Pa da takvi ko' ti ne psuju igraima nakon svake izgubljene tekme nego ih bodre, mozda bi i bilo vise navijaca nego dodje seljak iz Rakovice ne zna sta da kaze pa pljuje po igracima

Za ovo danas treba kriviti igrace ali ne treba ih psovati nego ih treba ohrabriti da idu dalje i da se bore vise
hahahah kako volim ovaj optimizam i ove navijace :D

nakon svake Europe, nakon svakog poraza "nemoj te ih pljuvati, podrzite ih" .. pa bodrimo ih 90 minuta i oni izgube u sudijskoj. Nema pomaka nikakvog, placite nema para.. i neka nema, ne treba nasim klubovima dati marke. Sve u stecaj i umjesto klubova otvorite skole fudbala da se prave igraci za repku.

prosjek gledalaca ove sezone 1500 (bez derbija 1000) :bih:
Zadnja izmjena: joey, dana/u 22 jul 2014, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
sedmi pokusaj...

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 22 jul 2014, 23:57

:lol:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.