Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Kroos, Hames, Xavi ostaje jos godinu u Barci, jos da Robocop dodje. Dosta pojacanja za ovo ljeto. 
Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 22 jul 2014, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
- blues4ever
- Kontakt:
Ne zelim nikakvu svađu, al mislim da igrac koji je prosle sezone u 38 utakmica dao 10 golova i imo 14 asistencija ne vrijedi 80miliona.
Robocop?????geoxx je napisao/la:Kroos, Hames, Xavi ostaje jos godinu u Barci, jos da Robocop dodje. Dosta pojacanja za ovo ljeto.
A.F.C. Bournemouth!
[youtube][/youtube]blues4ever je napisao/la:Ne zelim nikakvu svađu, al mislim da igrac koji je prosle sezone u 38 utakmica dao 10 golova i imo 14 asistencija ne vrijedi 80miliona.
- blues4ever
- Kontakt:
PoštenoMozambik je napisao/la:[youtube][/youtube]blues4ever je napisao/la:Ne zelim nikakvu svađu, al mislim da igrac koji je prosle sezone u 38 utakmica dao 10 golova i imo 14 asistencija ne vrijedi 80miliona.
Sto jest, jestblues4ever je napisao/la:PoštenoMozambik je napisao/la:[youtube][/youtube]blues4ever je napisao/la:Ne zelim nikakvu svađu, al mislim da igrac koji je prosle sezone u 38 utakmica dao 10 golova i imo 14 asistencija ne vrijedi 80miliona.
Mali ce se se otplatiti dok si rek'o britva.
Zna Pero sta radi, kad je u pitanju marketing.
Bio je neki intervju kad kaze nesto kao, mozda izgleda puno na pocetku al na kraju nas ti igraci izadju jeftino
Pazi da vas Xavi ne izdominira k'o i prosle sezonegeoxx je napisao/la:Kroos, Hames, Xavi ostaje jos godinu u Barci, jos da Robocop dodje. Dosta pojacanja za ovo ljeto.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Bit ce: 'nema Real' ko Brazil prije 10-tak godina. 
Kad se carlos stavljao u napadgeoxx je napisao/la:Bit ce: 'nema Real' ko Brazil prije 10-tak godina.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
ronaldo, carlos, dupli pas i golsuhi je napisao/la:Kad se carlos stavljao u napadgeoxx je napisao/la:Bit ce: 'nema Real' ko Brazil prije 10-tak godina.
naprijed rejal
Martinsa u napad i ne treba mi niko vise.
ne znam za vas al je meni Lazio bi zakon , uzmes Claudia Lopeza i svaki slobodnjak gol , iako je Carlos svaku tekmu sam uzimao hah
Carlos i Ronaldo su bili dominacija. (Speed 19
)
Na PES 2001 Inter imo neke narandžaste dresove, bilo milina igrati Ronaldom.
Na PES 2001 Inter imo neke narandžaste dresove, bilo milina igrati Ronaldom.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
znam da sam tad na master ligi uvijek kupovao kaniđu i amukačija jer su bili najjeftniji, a imali 19 speed 
naprijed rejal

Sta mu fali zeni,plaha je mlada.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
BigBigBang
- Kontakt:
MA sta 90, 120% kolumbijaca navija za RealMozambik je napisao/la:Ne boj se ti. Kolumbijaca ima 90 miliona, a 95% njih navija za Real, jos sad i HamesOnlyUnited je napisao/la:Dobar igrac, ali 63 mil funti je mnogo kesa...
Sad ce i vec legendarna prica o prodanim dresovima
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
A yebi ga,nek je trećina priče o prodanim dresovima istina puno je to love.
Na kraju dana ne mora prodati ni jedan dres al nek razbije proklestvo desetke biće poštovan zauvijek.
Na kraju dana ne mora prodati ni jedan dres al nek razbije proklestvo desetke biće poštovan zauvijek.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.