Da bi te poluamater reseto ti moras bit potpuni amater....... kod nas je haman igrat fudbal samo da das gol, nije bitno koliko ces primitthemaniaks je napisao/la:Sta je ono ljudi dragi,ja sam u soku jos nevjerujem.Veliko hvala ovoj ekipi sto se popisala na ime Zeljeznicar,jer ispasti od ovakve ekipe jos kod rezultata 2:0 onako igrati,skinuti gace i dozvoliti da te resetaju neki poluamateri i zabiju ti 2 gola,brukaaaa,.Tacno mi je krivooo sto se fudbalom nisam bavio kad vidim ko sve igra lopte i ko sve platu prima,jos dodje zali se ,Zeljo duzan...mrs
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ja samo nezz po cemu vi mislite da smo mi toliko jaca ekipa od ovog metalurga, mislim jeste sramota ispasti voditi 2:0 i ne znati to sacuvati, al nemojmo se zavaravati nismo mi puno kvalitetniji od njih
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Znaci Jamak je tito na sredini terena, asistencija kod drugog gola je vrhunska i jos samo da kazem kakvo price je raja pocela pricati o osimu veceras znaci ja sam ostao zaprepasten.
Zadnja izmjena: roleeee, dana/u 23 jul 2014, 03:01, ukupno mijenjano 1 put.
- themaniaks
- Kontakt:
oni su **** a mi jos vecaMrRiccoli je napisao/la:ja samo nezz po cemu vi mislite da smo mi toliko jaca ekipa od ovog metalurga, mislim jeste sramota ispasti voditi 2:0 i ne znati to sacuvati, al nemojmo se zavaravati nismo mi puno kvalitetniji od njih
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- Ljiljani87
- Kontakt:
Do 60 minute neka nova ekipa,od 60 Željo iz prethodne 3 tekme bez ideje samo da je nabit loptu .........
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
nema veze, to su ionako oni koji dodju ili na derby ili na evropsku utakmicu tako da oni nisu ni bitni...roleeee je napisao/la:Znaci Jamak je tito na sredini terena, asistencija kod drugog gola je vrhunska i jos samo da kazem kakvo price je raja pocela pricati o osimu veceras znaci ja sam ostao zaprepasten.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Ma to brate ne kontaju da im nema osima da trofeja ne bi vidjeli ocima osim u onoj emisiji bhz premijer ligaaMrRiccoli je napisao/la:nema veze, to su ionako oni koji dodju ili na derby ili na evropsku utakmicu tako da oni nisu ni bitni...roleeee je napisao/la:Znaci Jamak je tito na sredini terena, asistencija kod drugog gola je vrhunska i jos samo da kazem kakvo price je raja pocela pricati o osimu veceras znaci ja sam ostao zaprepasten.
ako ista moze valjati nakon ovoga, to je sto makar u premijer ligi nece biti tih, mada standardnih pljuvaca vazda ima... meni iskreno ispadanje ne smeta jedino mi je krivo radi 140.000 eura, a svi znamo kakva nam je finansijska situacija i misljenja sam da svakog igraca za kojeg mozemo uzeti novca trebamo prodati, jer evo naprimjer Stanic u ove 4 utakmice vidimo da je on svoj vrhunac dostigao i da ne bi pojeli go.vno kao u slucaju Svrake treba ga prodati sto prijeroleeee je napisao/la:Ma to brate ne kontaju da im nema osima da trofeja ne bi vidjeli ocima osim u onoj emisiji bhz premijer ligaaMrRiccoli je napisao/la:nema veze, to su ionako oni koji dodju ili na derby ili na evropsku utakmicu tako da oni nisu ni bitni...roleeee je napisao/la:Znaci Jamak je tito na sredini terena, asistencija kod drugog gola je vrhunska i jos samo da kazem kakvo price je raja pocela pricati o osimu veceras znaci ja sam ostao zaprepasten.
Ma prica se da mu je ovo zadnja tekma i da on odee i ja msm da cemo mi jos sigurno jednog ili dvojicu prodati.
sad mi je i definitivno jos jasnije sto ne pratim Zelju s onolikom strascu kao prije (mozete me napadati koliko god hocete da nisam navijac,da nisam uz klub kao prije itd) ali jednostavno ovakve stvari me vise ne pogadjaju kao prije.Bio sam los 5 min nakon tekme al sad mi je na neki nacin i "svejedno" koliko god to ruzno zvucalo..
Zasto ja da se nerviram zato sto nam je uprava nesposobna da uradi osnovnu i najbitniju stvar to jest da obnovi Grbavicu? (pa na Grbavici da se je igralo uz ovaj broj navijaca sto je bilo ovi se nebi vratili da se je jos jedna tekma igrala to vam garantujem)
Zasto da se nerviram zato sto u upravi sjede ljudi koji nisu strucni da sjede tu na tim pozicijama??
svaka cast Amaru na svemu sto je uradio za Zelju ali nije sve u staroj slavi,on je instituacija u nasem fudbalu,najtrofejniji trener u BiH ali za Evropu je podjenak kao i svi oni treneri koji treniraju ekipe iz san marina,bugarske itd (slobodno me napadajte kako ja nemam postovanja prema legendi kluba itd ali ja znam da nije tako)
igraci po meni nisu toliko ni krivi jer da imaju normalne treninge kakvi bi trebali da imaju vjerovatno bi imali snage da trce vise od 60 min,a neka mi neko navede kad je ova ekipe trcala u nekoj utakmici vise od 60 min..
lahko je glumit generala nakon bitke to je najlakse al odavno je vrijeme da se Zeljo digne par nivou iznad sto se tice organizacije i svega od ekipa tipa Travnik,Vitez i slicno...
Zasto ja da se nerviram zato sto nam je uprava nesposobna da uradi osnovnu i najbitniju stvar to jest da obnovi Grbavicu? (pa na Grbavici da se je igralo uz ovaj broj navijaca sto je bilo ovi se nebi vratili da se je jos jedna tekma igrala to vam garantujem)
Zasto da se nerviram zato sto u upravi sjede ljudi koji nisu strucni da sjede tu na tim pozicijama??
svaka cast Amaru na svemu sto je uradio za Zelju ali nije sve u staroj slavi,on je instituacija u nasem fudbalu,najtrofejniji trener u BiH ali za Evropu je podjenak kao i svi oni treneri koji treniraju ekipe iz san marina,bugarske itd (slobodno me napadajte kako ja nemam postovanja prema legendi kluba itd ali ja znam da nije tako)
igraci po meni nisu toliko ni krivi jer da imaju normalne treninge kakvi bi trebali da imaju vjerovatno bi imali snage da trce vise od 60 min,a neka mi neko navede kad je ova ekipe trcala u nekoj utakmici vise od 60 min..
lahko je glumit generala nakon bitke to je najlakse al odavno je vrijeme da se Zeljo digne par nivou iznad sto se tice organizacije i svega od ekipa tipa Travnik,Vitez i slicno...
-
- Kontakt:
Mi ko da smo se na Boga kamenjem bacali...
Nepravedno izostavljen Zeljković, nepotrebno uveden Turković.
Koga poslije ove tekme više cijenim to su Čolić i Bajić.
Al eto, šta ćeš Bože, prije početka sezone još par puta poslušati Amarovo "nema dovoljno publike, nema para" i nadati se da će ovaj argentinac biti prava stvar za nas, drugo nam ništa i ne preostaje.
Nepravedno izostavljen Zeljković, nepotrebno uveden Turković.
Koga poslije ove tekme više cijenim to su Čolić i Bajić.
Al eto, šta ćeš Bože, prije početka sezone još par puta poslušati Amarovo "nema dovoljno publike, nema para" i nadati se da će ovaj argentinac biti prava stvar za nas, drugo nam ništa i ne preostaje.
I u tom "golubarniku" mi se i dalje borimo, bez nekih posebnih uslova, ratnici plavog srca, na terenu, na tribini, punog glasa, pjevamo i osvajamo trofeje, praznih dzepova i plave krvi, dok odozgo, sa plavog neba odobrava jedan velikan tribine,
sto se tice dugova iskreno i ja sam za to da se malo konkretnije kaze sta je s tim, koliki je taj dug i kako se vraca i kad mozemo ocekivati da se vrati (znam da je Amar govorio) al da se sad napravi detaljna analiza sta i kako... vcrs smo u 92 minuti izgubili preko 300.000KM to su ogromne pare i radi toga mi je najvise krivo jer bi za 300.000KM bili blizi vracanju i dugova i svega...
Ko ce vam reci istinu?! Amar, pa taj je lik "najtransparentniji" u historiji vaseg kluba.
Nek neko istrazi ili napise iznos koji prvak drzave dobije od UEFA-e samo na to ime, bez ucesca u pretkolu LP.
Znam da je pozamasan iznos.
Pa iznosi za ucesce u prekolima LP i to 2 puta. Pa karte sponzorstva tv prava isl...
Gdje su te pare?!
Gdje su pare od Visce, od Dzeke od Adilovica...?
Dovodili ste igrace a istim igracima ostajali duzni, toliko duzni da su pobjegli od vas i ne zele da se vrate neki dok im se ne isplati zaradjeno. A imali ste pare.
Kad vam je zadnji put rekao neko ovoliko smo inkasirali i te pare smo dali na to to i to...
Da Bog da vas Amar vodio jos 20 godina.
Amar je otjerao Zuju, otjerao Muharemovica jer su mu smetali. Niko od njih se nije ni pokusao boriti protiv Amara koji ima armiju navijaca iza sebe i bilo ko da mu se suprostavi zavrsio bi na stubu srama.
Dosao je Siljak koji je u nekoj od rodbinskih relacija sa Osimom sto je i sam potvrdio za s ource.ba na intervju-u.
Smjenio je Djurbuzovica a imao je katastrofalan igracki kadar i katastrofalne uslove na pripremama a sav teret je svaljen na njegao kao da je on odgovoran za neuspjeh.
Doveden je Adzem za kojeg i vasi navijaci kazu da nije trebao biti i da je to mjesto vise zasluzio Mulalic. Ali Adzem, ublehas ako to vec niste shvatili shvatit cete na jesen, je dobar haver s Osimom, cak imaju iste i gestikulacije dok pricaju isti taj kafanski stav, je podoban i pjevace onako kako mu Osim naredi.
Gredic aka Pulsirajuci Ajfel je vjencani kum osimu i na toj je poziciji, lik koji na skupstini vam je pricao bajke ima taj i video negdje, i mastarije kojekakve o mercedes areni, o akademiji, o pozitivnom poslovanju i...
No nece vama u glavu, zabili glavu u pjesak...
Samo nastavite vjerovati Osimu pa kad se ispali, a ako je to jednom uradio, uradice i opet cim mu prigusti, odvesce se u svom Bentliju, a vas ostaviti da se borite za 6. mjesto sa slobodom kao prije 10 godina...
Nek neko istrazi ili napise iznos koji prvak drzave dobije od UEFA-e samo na to ime, bez ucesca u pretkolu LP.
Pa iznosi za ucesce u prekolima LP i to 2 puta. Pa karte sponzorstva tv prava isl...
Gdje su te pare?!
Dovodili ste igrace a istim igracima ostajali duzni, toliko duzni da su pobjegli od vas i ne zele da se vrate neki dok im se ne isplati zaradjeno. A imali ste pare.
Kad vam je zadnji put rekao neko ovoliko smo inkasirali i te pare smo dali na to to i to...
Amar je otjerao Zuju, otjerao Muharemovica jer su mu smetali. Niko od njih se nije ni pokusao boriti protiv Amara koji ima armiju navijaca iza sebe i bilo ko da mu se suprostavi zavrsio bi na stubu srama.
Dosao je Siljak koji je u nekoj od rodbinskih relacija sa Osimom sto je i sam potvrdio za s ource.ba na intervju-u.
Smjenio je Djurbuzovica a imao je katastrofalan igracki kadar i katastrofalne uslove na pripremama a sav teret je svaljen na njegao kao da je on odgovoran za neuspjeh.
Doveden je Adzem za kojeg i vasi navijaci kazu da nije trebao biti i da je to mjesto vise zasluzio Mulalic. Ali Adzem, ublehas ako to vec niste shvatili shvatit cete na jesen, je dobar haver s Osimom, cak imaju iste i gestikulacije dok pricaju isti taj kafanski stav, je podoban i pjevace onako kako mu Osim naredi.
Gredic aka Pulsirajuci Ajfel je vjencani kum osimu i na toj je poziciji, lik koji na skupstini vam je pricao bajke ima taj i video negdje, i mastarije kojekakve o mercedes areni, o akademiji, o pozitivnom poslovanju i...
Samo nastavite vjerovati Osimu pa kad se ispali, a ako je to jednom uradio, uradice i opet cim mu prigusti, odvesce se u svom Bentliju, a vas ostaviti da se borite za 6. mjesto sa slobodom kao prije 10 godina...
Više gluposti odavno ne procitah al ne čudi me od pitara, gdje je bio Željo bez Osima, evrope nije vidio godinama, Osim se nije ispalio prošli mandat, te pare znam gdje su vidim vitrine plavog salona i sve mi je jasno. Govorim za trenutno stanje lično me zanima koliko je to vremena jel jedna, dvije ili pet godina. Muharemovića ne spominji molim te svaka čast za igračke dane, ali za dane kao direktor veliki minus.Dzanelemi je napisao/la:Ko ce vam reci istinu?! Amar, pa taj je lik "najtransparentniji" u historiji vaseg kluba.
Gdje su te pare?!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- invincible1921
- Kontakt:
a ko se naso pricat navijaci srajeva:Dzanelemi je napisao/la:Ko ce vam reci istinu?! Amar, pa taj je lik "najtransparentniji" u historiji vaseg kluba.
Gdje su te pare?!
Hoces o "kafani" pa bolan dodje vam papak jedan najobicniji u liku Blekica i nalozi vas ko vatru u kaminu na automatsko paljenje i ispali vas ostavi ko popi.sane
Hoces o igracima, pa bolan kleli ste se u pelaka preso je u zelju, kleli se u skoru izradio vas zbog kluba u 3.ligi austrije. Vama je idol poslije rata najeveci huseinovic fraer koji vas je nalozio vise od blekica da ce ostat i ispalio se , uotalom idol vam je fraer koji je odigro pola godine u klubu
Hoces o obecanjima pa bolan Dino vam je hladno obeco 4 duple krune nije obeco nego se zakleo a nije vam nijednu donio, a pare su potrosene realno
Nije kod nas sjajno znam i ja da se moralo punooooooo vise i da smo nazadovali, al sta sad trebam razapinjat osima koji je vratio klub na staru slavu, eo samo da svezem rep. Vi se nafatali neke crkavice i pravite se vazni obecavate grupe El a mlatnu vas ribari na sred koseva, reko sam sto puta na forumu ako ne osovjite nemojte igrat fudbal vise pocnite vaterpolo ili bocanje, a imam nesto osjecaj da titulu necete vidjet. Tako da pocnite pravit kakav bazen...
=\_1921_/=
Ti sve vrijeme pricas o nama, a ne o sebi.
Boli me briga... Da Bog da vas Amar vodio jos 20 godina i Adzem bio trener, Ajfel direktor i Siljak predsjednik

Boli me briga... Da Bog da vas Amar vodio jos 20 godina i Adzem bio trener, Ajfel direktor i Siljak predsjednik

- invincible1921
- Kontakt:
pa ti si prico o nama...a izvini jesam li nesto pogresno reko od ovog sto sam naveo ?Dzanelemi je napisao/la:Ti sve vrijeme pricas o nama, a ne o sebi.
![]()
=\_1921_/=
Ne mogu da vjerujem da nikako dobar dio raje nece da stane razmisli i opet koliko toliko realno analizira situaciju u klubu u zadnjih par godina i to bi jos neki da se ljudi tjeraju iz kluba i to Amara. Ljudi sa strane bace pricu Amar ovo Amar ono i koliko vidim sve vise nase raje se pocinje primati na tu pricu a znamo kako smo prosli prvi put kad je otisao.
Trazimo generalnog sponzora koji bi po sezoni kesirao par stotina hiljada maraka a ne par miliona i nemozemo da ga nadjemo, sto znaci da ovi sponzori koje imamo ne placaju ogromne cifre nego znaci po par desetina hiljada maraka po sezoni i to je to. Eto reci cemo da ovi sto ih imamo na oficijalnoj stranici kluba placaju tu oko 50.000 do 75.000KM po sezoni i imamo ih 6-7 i koliko to para uberemo od njih? Ni pola miliona maraka ljudi moji.
Od navijaca nema fajde zbog razno raznih ispada baklje itd.. NSBIH je kesirao na nama 200.000KM a mozda i vise u mislim 2 sezone znate dobro na sta mislim. Ima intervju sa Amarom mrsko mi ga sad trazit. Situcija je malo bolja sad u zadnje vrijeme ali i manje je raje znaci + - nula smo.
Znaci fakticki zivimo i prezivljavamo od izlaska u Evropu i tih par sponzora + nesto para od transfera i sad se raja pita gdje su pare?? KOJE PARE?????????
Od kako se Amar vratio ima opet finih stvari za pohvalit se: 1) titule 2) godinama smo plakali za internet stranicom evo imamo je 3) konacno je neko rekao stop ovo je minimum ispod kojeg ne idemo (zato i nemamo generalog sponzora) 4) zeljo tv hvala Bogu i to imamo 5) sto se stadiona tice pomaklo se sa mrtve tacke prezentacija uradjena ako nista drugo korak smo blize cilju 6) fino je predsjednik rekao da smo za normalno funkcionisanje kluba trebali oko 70-80.000 maraka mjesecno ali da se sad to reze na nekih 50-55.000 mjesecno i da se pokusavamo rijesiti dugovanja, zato i imamo vise mladih igraca u timu sto se pozdravljalo ovdje sa pompom a onda odjednom kad primis go u 92min nista ne valja itd..
Trazimo generalnog sponzora koji bi po sezoni kesirao par stotina hiljada maraka a ne par miliona i nemozemo da ga nadjemo, sto znaci da ovi sponzori koje imamo ne placaju ogromne cifre nego znaci po par desetina hiljada maraka po sezoni i to je to. Eto reci cemo da ovi sto ih imamo na oficijalnoj stranici kluba placaju tu oko 50.000 do 75.000KM po sezoni i imamo ih 6-7 i koliko to para uberemo od njih? Ni pola miliona maraka ljudi moji.
Od navijaca nema fajde zbog razno raznih ispada baklje itd.. NSBIH je kesirao na nama 200.000KM a mozda i vise u mislim 2 sezone znate dobro na sta mislim. Ima intervju sa Amarom mrsko mi ga sad trazit. Situcija je malo bolja sad u zadnje vrijeme ali i manje je raje znaci + - nula smo.
Znaci fakticki zivimo i prezivljavamo od izlaska u Evropu i tih par sponzora + nesto para od transfera i sad se raja pita gdje su pare?? KOJE PARE?????????
Od kako se Amar vratio ima opet finih stvari za pohvalit se: 1) titule 2) godinama smo plakali za internet stranicom evo imamo je 3) konacno je neko rekao stop ovo je minimum ispod kojeg ne idemo (zato i nemamo generalog sponzora) 4) zeljo tv hvala Bogu i to imamo 5) sto se stadiona tice pomaklo se sa mrtve tacke prezentacija uradjena ako nista drugo korak smo blize cilju 6) fino je predsjednik rekao da smo za normalno funkcionisanje kluba trebali oko 70-80.000 maraka mjesecno ali da se sad to reze na nekih 50-55.000 mjesecno i da se pokusavamo rijesiti dugovanja, zato i imamo vise mladih igraca u timu sto se pozdravljalo ovdje sa pompom a onda odjednom kad primis go u 92min nista ne valja itd..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
tuzno sto je svaki put kad ispadnemo iz Evrope ista prica
-
- Kontakt:
Neću se naslađivati i nije mi to cilj ali imati 2-0...i dozvoliti sve ovo govori samo o tome kakvu ekipu imate i "STRUČNJAKA" na klupi.
Trenutno korisnika/ca: perodeformero, sebalos i 32 gosta.