Sportski komentatori
- tyler durden
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
marjan i ovaj s njim, su strasni , strassssssniii

Malo bisera sa BHT:
NKMramor je napisao/la:Malo bisera sa BHT:
-"Vidjevši Angelu Merkel, pola njemačkih reprezentativaca je zaboravilo tekst himne"
(Zoran Šuko, Portugal - Njemačka)
-"Evo, ovo je ta gol-line tehnologija. Brazilci se ovim hvale, kao da je bogzna šta, a ovo ima svaka bolje opremljena garaža".
(Zoran Šuko, Meksiko - Kamerun)
-(Dosuđen slobodan udarac) "Hahahha.. Sad će pjena".
(Zoran Šuko)
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Modrić očito nije Samson.-"Iako je ošišao svoju prepoznatljivu kosu, Luka Modrić je ostao mozak hrvatske reprezentacije".
(Velid Spaho, Hrvatska - Meksiko)
Još malo bisera BHT-ovaca, inače večeras komentator koji je komentirao žrijeb spomenu i SP koje će se održati 2020 u Kataru. Zatvorite televiziju molim vas!
Na ovom turniru u Sarajevu je bio gospodin Konj-ić..Covjek je doslovno utusio jedno 5-6 ljudi svaku utakmicu..Prvo je s Mirzom stojao 20 minuta i od tih 20,Mirza je pricao 2 minute..Onda je sjeo kad je pocela utakmica i kad god sam pogledao u njega,bio je okrenut i dosadjivao direktoru Centrotransa..Bukvalno kad god sam ga vidio drzao je monolog nekome,mahao rukama,koliko odvratan,ruzan i dosadan lik ne mogu vjerovat
hahahahha ,nek si sve komentare i ispade sakupio,bas sam se ismijaoNKMramor je napisao/la:Još malo bisera BHT-ovaca, inače večeras komentator koji je komentirao žrijeb spomenu i SP koje će se održati 2020 u Kataru. Zatvorite televiziju molim vas!![]()
Ali meni najbolje: " Bit ceeeeeeeeeeeeeeeee ili ipak nece biti"

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
"Znamo svi da ga Džeko ima, i da je samo pitanje vremena kad će ga pokazati ovdje".
(Muhamed Konjić, o šutu Edina Džeke, BiH - Nigerija)
"Odlučili su Njemci pokloniti gol Brazilcima, ali to niko očito nije javio Manuelu Neureu".
(Zoran Šuko, Njemačka - Brazil)

(Muhamed Konjić, o šutu Edina Džeke, BiH - Nigerija)
"Odlučili su Njemci pokloniti gol Brazilcima, ali to niko očito nije javio Manuelu Neureu".
(Zoran Šuko, Njemačka - Brazil)
Učit zanat
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
samocelik je napisao/la:Učit zanat![]()
[youtube][/youtube]![]()
![]()
- samo_lijevo
- Kontakt:
Zoka car najveci.
Ima li neko njegov komentar kada je spominjao Ameriku i njihov fudbal (NFL).
Ima li neko njegov komentar kada je spominjao Ameriku i njihov fudbal (NFL).
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
''Amerikanci više vole onaj njihov, udarački fudbal, za koji inače treba jako mnogo inteligencije.''
Tako nešto.
Tako nešto.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Marjan juče - "Ne trebamo loviti zeca dok je još u šumi." 
Someone's mouth said paint them all red.
Maksuz sam izguglao Praktik laundry detergent.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Puma je napisao/la:Maksuz sam izguglao Praktik laundry detergent.
NOVI DETERDŽENT NA BH TRŽIŠTU PRAKTIK! OVO JE DETERDŽENT KOJI JE SVOJIM KVALITETOM I NEVJEROVATNOM CIJENOM POSTAO VELIKI HIT ZA SVE DOMAĆICE. ŠKAFA JE EKSKLUZIVNI UVOZNIK OVOG VRHUNSKOG DETERDŽENTA, A OSIM U ŠKAFI OVAJ DETERDŽENT MOŽETE NAĆI I U VEĆINI DOMAĆIH LANACA I MARKETA. UŽIVAJTE U KVALITETU I MIRISU NOVOG DETERDŽENTA KOJI ĆE VAS OSVOJITI!
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
- alan_kardec
- Kontakt:
Jel može neko hitno da odgovori kad je baho zadnju tekmu komentarisao i jel onaj aleksandar babić nekad komentarisao tekmu fudbalske repke BiH? Hitno je, opklade su i pitanju. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Re: Odg: Sportski komentatori
Za babica ti garantujem da nikad nije komentarisao utakmce fudbalske repke, dok za bahu ne znam,msm da je zadnju tekmu komentarisao 2010 godine i to luksemburg-bih,dok je radio za tv1alan_kardec je napisao/la:Jel može neko hitno da odgovori kad je baho zadnju tekmu komentarisao i jel onaj aleksandar babić nekad komentarisao tekmu fudbalske repke BiH? Hitno je, opklade su i pitanju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Re: Odg: Sportski komentatori
Bio je i onaj prenos utakmice Orebro-Sarajevo, pa neki tehnicki problemi bili, i javio se telefonom pa prenosio, kaze frajer evo prilike i poslije dvije minute govori za koga.....esprit24 je napisao/la:Za babica ti garantujem da nikad nije komentarisao utakmce fudbalske repke, dok za bahu ne znam,msm da je zadnju tekmu komentarisao 2010 godine i to luksemburg-bih,dok je radio za tv1alan_kardec je napisao/la:Jel može neko hitno da odgovori kad je baho zadnju tekmu komentarisao i jel onaj aleksandar babić nekad komentarisao tekmu fudbalske repke BiH? Hitno je, opklade su i pitanju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.