FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
pravo da ti kažem, boli me briga. ja sam navijač, ja ostajem na stadionu i moja podrška ostaje. kome se ne dolazi kad loše ide, nek' ne dolazi, niko ga ne tjera, slobodna je država. ali nek se ni ne zove navijačem.
Danas je noć Lejletu-l-kadr, 27.noć mjeseca Ramazana i Amare danas je najbolje odšutiti zadnjih godinu dana od kako si ti skonto da bolje obavljaš ovu novu funkciju u klubu nego onu na klupi.
ti stvarno misliš da bi amar s ovom ekipom nešto bolje? ja iskreno ne mislim. i mislim da adžemu treba dati šansu cijelu sezonu ako se već i dini dala prošla. mislim da čovjek ima dobre zamisli, ali je dobio tanku i zapuštenu u svakom pogledu ekipu. ovi naši "iskusni" igrači meda ne mogu. ja sam siguran da bi bolje bilo sa dva PRAVA igrača, k'o što je varea i još jedan i sve ostalo juniori nego ovako.
Ovo je dno dna i amaterska liga i ko ovo može pratiti samo ko hoće da ostane bez zdravlja pored ovakvih nazovi igrača i ovakvog trenera koji samo galami i mlatara rukama, nisu ti ovo djeca da ih vodiš na taj način valjda vjeruješ u sebe i u ekipu valjda si ih spremio postavio taktiku, onaj trener metalurga je gigant kako je čovjek fino postavio igru i napravio izmjene, ma ubili nas ljudi načisto to treba priznat stić 2 gola zaostatka, imati penal i mrtvu 100 % šansu i to sve onaj gleda sa klupe i ništa ne poduzima, smatram da ko god ubuduće gleda ovaj naš tim sa njim nešto nije uredu ovo treba izignorisati nek igraju kako znaju i umiju i nek ne serendaju što mu nema publike, pa nema ni u širokom ni nigdje pa ne kukaju igraj kako znaš i umiješ ko te šljivi nema ova ekipa ono nešto nije to onaj naš željo tečni, i brzi pasovi i napadačka igra ništa od toga nema.
Mislim da i od pojačanja neće biti ništa jer ovo se mislilo ako se ovi prođu igraj šta imaš i poklopi se ušima, za ovo ne vrijedi dat 1 marku da čovjek gleda, ne neke cijene lupat ko da smo u engleskoj ligi boga ti.
Mislim da i od pojačanja neće biti ništa jer ovo se mislilo ako se ovi prođu igraj šta imaš i poklopi se ušima, za ovo ne vrijedi dat 1 marku da čovjek gleda, ne neke cijene lupat ko da smo u engleskoj ligi boga ti.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Naravno da Adžemu treba dati šansu, pustiti ga jednu sezonu da se vidi koliko zna. Nije slučajno da su svi iskusniji igrači na prodaju, svima je jasno da su oni u silaznoj putanji. Uz ovu djecu treba par jakih, provjerenih, iskusnih igrača.ChWilla je napisao/la:ti stvarno misliš da bi amar s ovom ekipom nešto bolje? ja iskreno ne mislim. i mislim da adžemu treba dati šansu cijelu sezonu ako se već i dini dala prošla. mislim da čovjek ima dobre zamisli, ali je dobio tanku i zapuštenu u svakom pogledu ekipu. ovi naši "iskusni" igrači meda ne mogu. ja sam siguran da bi bolje bilo sa dva PRAVA igrača, k'o što je varea i još jedan i sve ostalo juniori nego ovako.
Nadam se da će uz Vareu stići još dva igrača s kojima bismo bili puno jači.
Volim te Željo kako god.
Mrzim ljude koji pricaju protiv Amara ! Sve su to ljudi koji dodju jednom-dva puta na utakmicu...prdonje neke i sminkercici..
Ovo me poodsjetilo na ono u Mariboru,znaci znas da ce ljudi napast znas da te ceka ofanziva u zadnjim minutama ..mi izgubljeni totalno ! Znala sam života mi,toliko pratim Želju,znala sam ako ne bude 3:1 da smo gotovi ! Svake godine ista prica
Plakala sam poslije ne pamtim koliko
Ovo me poodsjetilo na ono u Mariboru,znaci znas da ce ljudi napast znas da te ceka ofanziva u zadnjim minutama ..mi izgubljeni totalno ! Znala sam života mi,toliko pratim Želju,znala sam ako ne bude 3:1 da smo gotovi ! Svake godine ista prica

Plakala sam poslije ne pamtim koliko

Željeznicar za život cijeli !
Pravi se velika drama bez potrebe.
Svi smo konstatovali prije utakmice da su ove dvije ekipe u pet deka. Mala prednost je bila na nasoj strani zbog domaceg terena.Ta prednost se trbala i realizovati,ali nije. Ali to je nogomet. Puno bolje ekipe izgube od slabijih.
Nismo prosli dalje,sad nista ne valja.Ohanite malo sa tim dramaticnim i radikalnim komentarima. Nikome nije lahko,a posebno igracima i Adzemu. Ako neko voli Zelju samo zbog pobjeda i samo kad pobijedjuje,pogrijesio je klub.
Treba se smiriti,ovo zaboraviti i poceti razmisljati o pocetku prvenstva u pl bih.
Svi smo konstatovali prije utakmice da su ove dvije ekipe u pet deka. Mala prednost je bila na nasoj strani zbog domaceg terena.Ta prednost se trbala i realizovati,ali nije. Ali to je nogomet. Puno bolje ekipe izgube od slabijih.
Nismo prosli dalje,sad nista ne valja.Ohanite malo sa tim dramaticnim i radikalnim komentarima. Nikome nije lahko,a posebno igracima i Adzemu. Ako neko voli Zelju samo zbog pobjeda i samo kad pobijedjuje,pogrijesio je klub.
Treba se smiriti,ovo zaboraviti i poceti razmisljati o pocetku prvenstva u pl bih.
Po meni sinoc odbrana katastrofa vratiti zeljkovica mali nuspahic zvjer nadam se da nije neka teza povreda zbog koje je morao napustiti teren sve u svemu igra nije bila losa do njihovog gola i onda raspad sistema sto mi je neshvatljivo ova ekipa ima potencijala naravno uz vareu i jos jednog igraca koji bi trebao potpisati u narednim danima ako se nesto neokrene mislim da se ova ekipa moze boriti za titulu samo sabura ljudi bice to dobro. 

Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
Svaka vast postu taman na mjestu..FKZ1921 je napisao/la:Pravi se velika drama bez potrebe.

Kralj price
Uvijek se ovdje postavlja pitanje gdje je taj famozni zarađeni novac od povratka Osima. A gdje su rashodi? Plate igračima, troškovi igranja i organizacije utakmica PL BiH, troškovi igranja Europe, troškovi priprema u jesen, pa u zimu, pa onaj veliki dug Poreznoj, pa pun kufer nekakvih dodatnih troškova. Pitate li se ko to servisira i kako ? Samo to ide, ima Željo štampariju novca i štanca kol'ko treba. Ne, to se vas ne tiče i to zanemarujete. Po vama se ovo ne treba plaćati, nego dajmo taj zarađeni novac isključivo za pojačanja u vidu kvalitetnih igrača i još podići milionski kredit i praviti Grbavica Arenu, kako bi se imao ugođaj za par hiljada bolesnika koji gledaju Mladost iz Velike Obarske. I ovih par Europskih utakmica.
Gospodo, budimo realni i objektivni, lakše će nam biti.
- diplomatija
- Kontakt:
Sto je najtužnije nas će Zeljo biti prvi ponovo..
na cemu temeljis svoje tvrdnjediplomatija je napisao/la:Sto je najtužnije nas će Zeljo biti prvi ponovo..

Željeznicar za život cijeli !
Nije bez potrebe. Šef i igrači su sinoć napravili jednu veliku glupost i zaslužuju kritike.FKZ1921 je napisao/la:Pravi se velika drama bez potrebe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sinoc sam sudiji sve pod spisku kresao al sad kad sam ponovo pogledao snimak covijek je bio u pravu i za penal i onaj faul u 92 minuti... Stvarno je za ne povjerovati da onako padne ekipa poslije drugog gola i iskreno ljudi su zasluzeno prosli dalje... Zalosno je samo da je nas fudbal spao na ovakve grane i da ispadamo od lijevih ekipa... Bojim se da ni jedna nasa ekipa nece proci u dalje kolo... Ovo se moze samo jednom rijecju opisati... TUGA
-
- Kontakt:
Jarane džaba ti to objašnjavaš po hiljaditi put. Jednostavno raja ili ne želi da skonta ili su glupi ili namjerno udaraju po tim stvarima što je vrlo izvjesno. Ovdje ima dosta tih naekih koji svejsno pišu takve stvari kako bi poremetili atmosferu. Ovo što je @FKZ1921 sad napisao je bit svega. Naravno isto tako mislim da smo psihološki loše reagovali poslije 2:0. Ne mislim da se Adžem svjesno povukao jer da je to uradio bio bi pravi bunker a ono sinoć nije bio pravi bunker. Mi smo imali novog trenera, novi istem igre, promijenili pet šest igrača kao i oni jer i mi smo ostali bez Kerle, Selima, Armina, Zole koji su bili prvih 11. NI Svraka ne igra. Znači skoro pa nova ekipa, novi trener. NE može ništa preko noći. O finansijama i upravi sam isto tako govorio ranije da ne može preko noći. Novi su ljudi i Amar je novi u tom dijelu posla. Vjerujte mi treba istrpiti. Meni je bitno da raja govori da su sada treninzi beton. VIdi se i po izjavama da Ado zna šta radi. Samo ću navesti primjer Vujoševića u košarci kojeg bi svi otjerali da nije bilo par ljudi u Upravi, bivših košarkaša. Nakon toga su počeli rezultati a znao sve šta je Partizan uradio zadnjih desetak godina. Evo sad i oni malo tonu ali i to je normalno. Moraš nekad ići i prema dole.maho_sa je napisao/la:Uvijek se ovdje postavlja pitanje gdje je taj famozni zarađeni novac od povratka Osima. A gdje su rashodi? Plate igračima, troškovi igranja i organizacije utakmica PL BiH, troškovi igranja Europe, troškovi priprema u jesen, pa u zimu, pa onaj veliki dug Poreznoj, pa pun kufer nekakvih dodatnih troškova. Pitate li se ko to servisira i kako ? Samo to ide, ima Željo štampariju novca i štanca kol'ko treba. Ne, to se vas ne tiče i to zanemarujete. Po vama se ovo ne treba plaćati, nego dajmo taj zarađeni novac isključivo za pojačanja u vidu kvalitetnih igrača i još podići milionski kredit i praviti Grbavica Arenu, kako bi se imao ugođaj za par hiljada bolesnika koji gledaju Mladost iz Velike Obarske. I ovih par Europskih utakmica.
- corleone87
- Kontakt:
Mozemo se samo zahvaliti Antolovicu sto nismo jos koji gol primili jer su ljudi imali bolje prilike.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- storm_raider
- Kontakt:
Ja uzimam godisnju i jedva cekam Grbavicu, a vi kako hocete. Podrska Zelji bez obzira na sve! Treba ove mlade igrace istrpiti, vratit ce se stostruko, vjerujte.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ovo boldirano, jel znaš ti kolike su cijene ulaznica u engleskoj?jahija je napisao/la: Mislim da i od pojačanja neće biti ništa jer ovo se mislilo ako se ovi prođu igraj šta imaš i poklopi se ušima, za ovo ne vrijedi dat 1 marku da čovjek gleda, ne neke cijene lupat ko da smo u engleskoj ligi boga ti.
Ovdje svi mudruju, svi prepametni, reklo bi se strašno uspješni u svojim poslovima, a ne mogu zaraditi toliko da im 5 ili 10 KM nije puno.
Ali zato, itekako uspješno bi vodili jedan fudbalski klub. Bili bi strašni menadžeri, taktičari, kondicioni treneri .... podizali bi stadione

A ne mogu zaraditi da im 5 KM nije puno.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Upravo tako brato. Samo podrska. Klub se voli i kada ide dobro i kada ide lose. Neka se ne naljuti niko ali dosta navijaca zelje je razmazeno pravo zadnjih 5-6 godinastorm_raider je napisao/la:Ja uzimam godisnju i jedva cekam Grbavicu, a vi kako hocete. Podrska Zelji bez obzira na sve! Treba ove mlade igrace istrpiti, vratit ce se stostruko, vjerujte.
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
Slazem se. Ovo moze ici naprijed.storm_raider je napisao/la:Ja uzimam godisnju i jedva cekam Grbavicu, a vi kako hocete. Podrska Zelji bez obzira na sve! Treba ove mlade igrace istrpiti, vratit ce se stostruko, vjerujte.
Bajic i Nuspahic su sinoc pokazali zasto!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.