Ja mislim da je ovaj "paket" od danas to to i da će ostat dva igrača ,osima ako ne bud enekog velikog iznenađenja pa dovedu nekoga. Ja bi više volio da potpišu ovih par pionira,kadeta,juniora na stipendijske ugovore ili nešto nego da dovode nekog više.harry_90 je napisao/la:@wienultras
Ajd ne pisi o njima ovdje..imamo mi precih stvari od ispadanja zelje u evropa ligi..zaboli mene neka stvar za njima...
Kad ce taj kvalitetan stoper,veznjak i napadac doci na Tusanj...neko rece utorak ili srijeda ce se znati vise o iskusnom stoperu,preostaje nam da vidimo hoce li sutra sta biti od toga..
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ako su ovi iskusni i provjereni,ee jbg onda...ma bice jos najmanje 2-3 pojacanja do pocetka lige i to je to,onda sta Bog da.. 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
wienultras
- Kontakt:
ja bas nisam negativan,ali ako su ovo pojacanja nek se J***,bolje da su potpisali 4 nasa najbolja juniora i **** sta bude nek bude...jer i ovi nemaju neku biografiju,
opet imamo trenutno 6,7 solidnih igraca,opstanak nece doci u pitanje,kada eksperimentisu,neka eksperimentisu sa nasim juniorima i kadetima,a ne da idu u slogu igrati za djaba,
jednostavno ocekivao sam pojacanja,ovo je cisto eksperimentisanje..
bogami,da nije azmir tu,i da mu nevjerujem,sad bi potpiso da cemo se boriti za opstanak,ovako,polusezona,medju prvih 6
opet imamo trenutno 6,7 solidnih igraca,opstanak nece doci u pitanje,kada eksperimentisu,neka eksperimentisu sa nasim juniorima i kadetima,a ne da idu u slogu igrati za djaba,
jednostavno ocekivao sam pojacanja,ovo je cisto eksperimentisanje..
bogami,da nije azmir tu,i da mu nevjerujem,sad bi potpiso da cemo se boriti za opstanak,ovako,polusezona,medju prvih 6
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
hoće l' skoro onaj film? 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ljudi nemam obicaj citati a posebno pisati na temama nasih sportskih I navijackih rivala to svako zna..ali sad sam citao ovo dok je Zeljo igrao u evropi..sad citam ovo.sta pojedini navijaci im pisu..sva sreca pa su im to pojedini jer ako se svi ugledaju na njih bogami ponovo ce ih amar trazit po novinama odnosno pozivati ih na utakmice...nebi da im pristajem na muku ne radujem se njihovom ispadanju I ako sam ranije tako I mislio ali znajuci u kakvom sm9 mi rasulu bili sta nam se sve desavalo jednostavno ne mogu pozeljet nikome isto.
Jedino sto cu reci pa mi smo stvarno navijaci za poseljet pozeljet. .mogu nas pljuvat prozivat I naIvat svakakvim ali mi smo vise dali klubu kad je tesko nego kad mu ide dobro..zato ove pojedine I kod nas ne volim citat ka kritikuju rad sadasnjih ljudi...Ljudi mi da igramo evropu I da nam dolaze ove pare od Zelje sto ih zarade u par utakmica pa mi bi bili toliko sretni ..kazem ako budemo mesju 5 mi cemo imat najvecu posjecenost na stadionima u PL a da ne pricam da se borimo za titulu.
Zato hvala mojoj braci koji su pokazali koliko vole klub I kad je tesko..mi smo najzasluzni zasto nas je azmir I preuzeo jer niko nebi mrdno qurcem da mi nismo digli svoj glas.
Izvinjavam se na gramatickim greskama I ako sam koj slovo izostavio ebiga sa tel pisem
Jedino sto cu reci pa mi smo stvarno navijaci za poseljet pozeljet. .mogu nas pljuvat prozivat I naIvat svakakvim ali mi smo vise dali klubu kad je tesko nego kad mu ide dobro..zato ove pojedine I kod nas ne volim citat ka kritikuju rad sadasnjih ljudi...Ljudi mi da igramo evropu I da nam dolaze ove pare od Zelje sto ih zarade u par utakmica pa mi bi bili toliko sretni ..kazem ako budemo mesju 5 mi cemo imat najvecu posjecenost na stadionima u PL a da ne pricam da se borimo za titulu.
Zato hvala mojoj braci koji su pokazali koliko vole klub I kad je tesko..mi smo najzasluzni zasto nas je azmir I preuzeo jer niko nebi mrdno qurcem da mi nismo digli svoj glas.
Izvinjavam se na gramatickim greskama I ako sam koj slovo izostavio ebiga sa tel pisem
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
samke12345
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/uigravam ... nja/136363" onclick="window.open(this.href);return false;
-
intercontinental
- Kontakt:
Napadač nam je nepotrebanDesno krilo i štoper su neophodni

u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Mene strah samo mogućih kazni od saveza zbog pirotehnike ako se bude koristila. Bezveze će se pare na to trošit.
Vazda je to najveci problem.Alibasa je napisao/la:Mene strah samo mogućih kazni od saveza zbog pirotehnike ako se bude koristila. Bezveze će se pare na to trošit.
-
samke12345
- Kontakt:
u koliko sati je danas trening ?
Ako vam ostane ovaj sto je u zelji "fol" igrao onda imate slabu ekipu, ne moze on zadovoljiti ni u trecoj ligi
Ja se ipak nadam tom iskusnom stoperu, navodno je u kombinacijama taj Aleksic iz Zrinjskog, ljudi ga hvale pa cemo da vidimo, uskoro se nadam i potpisu Amera Bekica, koji ako ne nadje ino angazman dolazi u Slobodu, a sve su prilike da nece uspjet zavrsit nigdje vani.aS_Roma je napisao/la:Ako vam ostane ovaj sto je u zelji "fol" igrao onda imate slabu ekipu, ne moze on zadovoljiti ni u trecoj ligi
Tuzlanska Sloboda na čelu sa stručnim štabom i predsjednikom kluba Azmirom Husićem uveliko se priprema za predstojeću sezonu bh. Premijer lige, koju navijači i simpatizeri kluba sa Tušnja nestrpljivo iščekuju.
Igrački kadar, nova pojačanja i ambicije kluba su ono što brojne ljubitelje fudbala u gradu soli ovih dana najviše interesuje. Ipak, dugogodišnja želja i san svihnavijača jeste i gledanje utakmica sa rekonstruiranog i potpuno obnovljenog stadiona “Tušanj”.
Iako se o rekonstrukciji posljednjih godina često govori, izgradnja tribina ide jako sporo. Jedini finansijer za sada je Općina Tuzla, koja je uspjela okončati radove na sjevernoj tribini, što je donekle i zadovoljilo apetite ljubitelja fudbala.
Idući dio realizacije projekta trebala bi biti izgradnja istočne tribine. Rukovodstvo kluba početkom godine sa općinskim čelnicima najavilo je pronalazak stranih investitora za njenu izgradnju, ali je niz dešavanja usporio sam proces.
-Prije februarskih protesta imali smo određene dogovore sa zainteresovanim investitorima. Nažalost, ta dešavanje su malo usporila razvoj situacije, da bi nas kasnije omele i majske poplave. Na jesen očekujemo raspisivanje javnog poziva za izgradnju istočne tribine, a sve zavisi od ponuda koje pristignu-kazao je Saša Vugdalić, sportski direktor F. K. “Sloboda”, kojem je povjeren i završetak izgradnje stadiona.
Uskoro će na ovom stadionu, prvu utakmicu u njegovoj historiji odigrati i najbolja nogometna selekcija naše države, što bi prema mišljenju sportskih poznavalaca mogla biti marketinška prilika koju klub i grad trebaju iskoristiti kada je u pitanju istočna tribina.
Jedna od mogućih opcija je i da izgradnju istočne tribine finansira turski nogometni velikan “Bešiktaš”. Ukoliko do ovoga i dođe, plan je da istočna tribina stadiona Tušanj nosi ime “Bešiktaš”.
Inače, Sloboda će u avgustu u Istambulu odigrati prijateljsku utakmicu protiv Bešiktaša, a više detalja oko eventualne pomoći turskog kluba, znaće se nakon sastanaka čelnika dvije ekipe.
Podsjetimo, Vlada Republike Turske odredila je da Općina Bešiktaš pomaže ugroženo stanovništvo Tuzle nakon nezapamćenih elementarnih nepogoda u maju. Pored dogovorenog prijateljskog susreta, najvjerovatnije će uslijediti bratimljenje Tuzle i Bešiktaša.
E ovo bi bilo fenomenalno definitivno kada bi se ostvarilo
Igrački kadar, nova pojačanja i ambicije kluba su ono što brojne ljubitelje fudbala u gradu soli ovih dana najviše interesuje. Ipak, dugogodišnja želja i san svihnavijača jeste i gledanje utakmica sa rekonstruiranog i potpuno obnovljenog stadiona “Tušanj”.
Iako se o rekonstrukciji posljednjih godina često govori, izgradnja tribina ide jako sporo. Jedini finansijer za sada je Općina Tuzla, koja je uspjela okončati radove na sjevernoj tribini, što je donekle i zadovoljilo apetite ljubitelja fudbala.
Idući dio realizacije projekta trebala bi biti izgradnja istočne tribine. Rukovodstvo kluba početkom godine sa općinskim čelnicima najavilo je pronalazak stranih investitora za njenu izgradnju, ali je niz dešavanja usporio sam proces.
-Prije februarskih protesta imali smo određene dogovore sa zainteresovanim investitorima. Nažalost, ta dešavanje su malo usporila razvoj situacije, da bi nas kasnije omele i majske poplave. Na jesen očekujemo raspisivanje javnog poziva za izgradnju istočne tribine, a sve zavisi od ponuda koje pristignu-kazao je Saša Vugdalić, sportski direktor F. K. “Sloboda”, kojem je povjeren i završetak izgradnje stadiona.
Uskoro će na ovom stadionu, prvu utakmicu u njegovoj historiji odigrati i najbolja nogometna selekcija naše države, što bi prema mišljenju sportskih poznavalaca mogla biti marketinška prilika koju klub i grad trebaju iskoristiti kada je u pitanju istočna tribina.
Jedna od mogućih opcija je i da izgradnju istočne tribine finansira turski nogometni velikan “Bešiktaš”. Ukoliko do ovoga i dođe, plan je da istočna tribina stadiona Tušanj nosi ime “Bešiktaš”.
Inače, Sloboda će u avgustu u Istambulu odigrati prijateljsku utakmicu protiv Bešiktaša, a više detalja oko eventualne pomoći turskog kluba, znaće se nakon sastanaka čelnika dvije ekipe.
Podsjetimo, Vlada Republike Turske odredila je da Općina Bešiktaš pomaže ugroženo stanovništvo Tuzle nakon nezapamćenih elementarnih nepogoda u maju. Pored dogovorenog prijateljskog susreta, najvjerovatnije će uslijediti bratimljenje Tuzle i Bešiktaša.
E ovo bi bilo fenomenalno definitivno kada bi se ostvarilo
Juce je dolazila neka Turska delegacija u posjetu, druzili su se na Panonskim jezerima, vjerovatno su tu pali ti neki dogovori.SARS je napisao/la:
tribina Bešiktaš, moćno zvuči
ma neka je izgradi ko hoće i neka se zove kako hoće, samo neka se izgradi 
Imal kakve sanse da se utakmica protiv Celika igra pod reflektorima?
I dal je ukinuta zabrana za gostovanja ?
I dal je ukinuta zabrana za gostovanja ?
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
onaj Muharemagić je najavio da će se neke tekme igrat' pod reflektorima, al' de ga znaj
Čelik odmah na početku je odlična prilika, jer mislim da mečevi protiv Selje, Sarajeva i Svinjskog ne dolaze u obzir, jer su to mečevi gdje postoji velika šansa da dođe do nereda
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
e hvala makar za ovo, imas li jos sta sa ove tekme..otkad trazim i ne mogu naci nista, ni jednu nasu sliku, a bilo nas je tad burka na Kosevu..aS_Roma je napisao/la:Nesto malo starije
a vjerujem da ostaje jedan stoper (majku mu valjda jedan od 3 bude ok za premijer lige
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Davno je završeno bratimljenje sa Bešiktašom,samo bilo bi lijepo kad bi se znao datum igranja utakmice u Istanbulu..pa da se odradi Istanbul away dok se na odmoru
Juče su izbacili u šopu nove dresove (lijepe su im boje)
:
Juče su izbacili u šopu nove dresove (lijepe su im boje)
Pobjeda je bolja od orgazma!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.