BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Ma nek se on napu.si bratee .. Igra za kladionicu i nista drugo .
Cuj odmara i mislima na US openu, pa sta vi mislite da ce on uraditi na tom US openu ?
Pomest ce ga neko u 1.kolu i dovidjenja prijatno .
Cuj odmara i mislima na US openu, pa sta vi mislite da ce on uraditi na tom US openu ?
Pomest ce ga neko u 1.kolu i dovidjenja prijatno .
Retern je problem, loptice po sredini protivničkog polja su ok protiv igrača na ovom nivou koji ne znaju to iskoristiti kako treba...ovaj Lapentti ima loše rezultate jer se slabo kreće...al Damir ga ne tjera na kretanje, hrani ga ovim lopticama po sredini terena koje su mu zicer...
Mora se raditi na reternu, ovakav nije dovoljno dobar
BILy, to što je ljudima ovdje kladionica svakodnevnica baš kao i doručak ne znači da svaki meč na svijetu mora biti povezan sa kladionicom...
Mora se raditi na reternu, ovakav nije dovoljno dobar
BILy, to što je ljudima ovdje kladionica svakodnevnica baš kao i doručak ne znači da svaki meč na svijetu mora biti povezan sa kladionicom...
Sa njim je uvijek toplo-hladno. 
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ma bice bolje.bhsport je napisao/la:Ko Basic koji je na vrijeme poceo odmarati.shminka je napisao/la:ovo je vrijeme u teniskoj godini kad svi odmaraju...tako da ne treba dizati preveliku frku...nek odmori i on
BosnaE
Nema veze,izborio je direktno US pa mu je ovo poslije sve oprosteno
Ako nastavi ovako igrati za kladionice, mogla bi kakva suzpenzija da legne..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Odigrao je katatrofalno, od ovog nije smio izgubit! Nije u prilici da bira kad mu se igra a kad ne. Kao što kaže @shminka da sad svi odmaraju, pa baš zato što odmaraju on mora da odigra najbolje, da uzme dosta vrijedne bodove. Za prošli turnir i ima možda opravdanje a za ovo nema, ovo je moralo biti bolje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Svakako, to se baš često dešavaGuarin14 je napisao/la:Ako nastavi ovako igrati za kladionice, mogla bi kakva suzpenzija da legne..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir sljedeće sedmice možda odigra kvale za ATP Kitzbühel. Tu je prijavljen, hoće li odigrat vidjet ćemo.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
to bi bilo sad za vikend...
jbg, bezveze ove dvije sedmice ispadoše skroz, nit je igrao, nit je odmarao, nit je pokušao na višem nivou...ko zna šta je sad pravi put...
jbg, bezveze ove dvije sedmice ispadoše skroz, nit je igrao, nit je odmarao, nit je pokušao na višem nivou...ko zna šta je sad pravi put...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pravo glupe sedmice, umjesto ovog turnira je trebao odigrat Umag. Malo rizikovat, možda bi tu imao bolji rezultat. Kitzbühel bi po meni trebao odigrat, mora jedan ATP turnir odigrat, ne brani ništa, nema šta izgubit.shminka je napisao/la:to bi bilo sad za vikend...
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nek odmara, da i mi malo od njega odmorimo

-
lucif3R666
- Kontakt:
Igrat ce kvale.. cincinnatija pa nije lose , neka sad ovu turneju po usa odradi , a poslije ima chellenger banja luka i jos par na zemlji gdje moze osvojiti preko 150 bodova 
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Damiru niko ne bi smio ni lošu riječ da pomisli, a kamoli izgovori, zbog svega onoga što je prošao i načina na koji je postigao to što je postigao. Svaka mu čast na nevjerovatnom napretku ove sezone u odnosu na prethodne i siguran sam da će u narednom periodu nastaviti ići uzlaznom putanjom, te da će plasmani na velike turnire biti pravilo, a ne izuzeci.
Ovakvih poraza će biti i neka ih.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Banja Luka u istoj hefti kao i DC...lucif3R666 je napisao/la:Igrat ce kvale.. cincinnatija pa nije lose , neka sad ovu turneju po usa odradi , a poslije ima chellenger banja luka i jos par na zemlji gdje moze osvojiti preko 150 bodova
Prava bi stvar sad trebala biti neki ATP turnir...to će mu dati dodatnu energiju...ovo danas je bilo smiješno po tom pitanju...tačno mu se nije igralo
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Naravno da ne smijemo, što se tiče tenisa on nas je najviše obradovao, dok on nije došao, nismo znali šta znaći igrat kvale nekog GS a kamo li šta više. On i Mirza su nas najviše obradovali, Mirza može još, ovo nije njegovo ni 50 % što može. Jest da nas naljuti kad izgubi, bude nam krivo jer znamo da može bolje. Ovo danas nije bilo ni 40% od onoga što može.formance je napisao/la:Damiru niko ne bi smio ni lošu riječ da pomisli, a kamoli izgovori, zbog svega onoga što je prošao i načina na koji je postigao to što je postigao. Svaka mu čast na nevjerovatnom napretku ove sezone u odnosu na prethodne i siguran sam da će u narednom periodu nastaviti ići uzlaznom putanjom, te da će plasmani na velike turnire biti pravilo, a ne izuzeci.
Volio bih kad bi odigrao kvale Kitzbühel pa neka odmori do Cincinnatija i neka to odigra i onda na US Open.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Mora naslov da bude Damir poražen od 440. tenisera

-
TMmanija2012
- Kontakt:
Nisam pratio danasnji mec..kad sam pogledao na livescore bas sam iznenadjen.Nista idemo dalje..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.