Auu, sad je sve izvjesnije ko ce biti kapitenLvG je napisao/la:[youtube][/youtube]
što se neko voli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Auu, sad je sve izvjesnije ko ce biti kapitenLvG je napisao/la:[youtube][/youtube]
što se neko voli
Ma ima vremenaFCUM je napisao/la:kad oni misle ovih 5 igraca jos da kupe ?
Bravo, Bajram dodje mirisu avlijeGusar1995 je napisao/la:Pa ja negdje pročita intervju LvG u kom kaže da neće bit transfera ovu sedmicu-dvije. hoće da vidi šta ima, tj šta mu treba. Još je rek'o da se neće rasipati i da voli radit s mladim igračima, kakve je United uvijek dovodio.
Malo sam razočaran s obzirom na Edove intervjue, al' et valjda dovedu koga. Meščini, da će mi jedinu radost u augustu donjeti Bajram
Nemoj Khediru molim tevidic je napisao/la:James Rodríguez ode u Real Madrid,Kros ode u Real Madrid,sad u realu se stvara visak.pa ce tako neki igraci vrhuske klase morati da napuste taj klub.prije svega mislim na Khediru,Isca i Di Maria.Da nam Van Gal hoce dovesti bar jednog od ovih igraca.sta mislite o tome
i ja bi volio vidalaEmirSioux89 je napisao/la:Nemoj Khediru molim tevidic je napisao/la:James Rodríguez ode u Real Madrid,Kros ode u Real Madrid,sad u realu se stvara visak.pa ce tako neki igraci vrhuske klase morati da napuste taj klub.prije svega mislim na Khediru,Isca i Di Maria.Da nam Van Gal hoce dovesti bar jednog od ovih igraca.sta mislite o tome
Ja bih najvise od njih volio vidjeti Isca u unitedu dobar je igrac klasa !vidic je napisao/la:James Rodríguez ode u Real Madrid,Kros ode u Real Madrid,sad u realu se stvara visak.pa ce tako neki igraci vrhuske klase morati da napuste taj klub.prije svega mislim na Khediru,Isca i Di Maria.Da nam Van Gal hoce dovesti bar jednog od ovih igraca.sta mislite o tome...mislim da smo u dobrim odnosima sa Realom i mislim da bi se mogli dogovoriti oko ovih igraca
ima vremena dok konkurenti odvedu sve sto valja,,hehehEmirSioux89 je napisao/la:Ma ima vremenaFCUM je napisao/la:kad oni misle ovih 5 igraca jos da kupe ?
hah.topnik1 je napisao/la:ima vremena dok konkurenti odvedu sve sto valja,,hehehEmirSioux89 je napisao/la:Ma ima vremenaFCUM je napisao/la:kad oni misle ovih 5 igraca jos da kupe ?
pa dobro inace vi imate boljih od khedire u ekipiEmirSioux89 je napisao/la:Nemoj Khediru molim tevidic je napisao/la:James Rodríguez ode u Real Madrid,Kros ode u Real Madrid,sad u realu se stvara visak.pa ce tako neki igraci vrhuske klase morati da napuste taj klub.prije svega mislim na Khediru,Isca i Di Maria.Da nam Van Gal hoce dovesti bar jednog od ovih igraca.sta mislite o tome
Jest tesko biti doktor za pola naseg tima, ali to ne znaci da umjesto panja treba dovesti malo boljeg panja.topnik1 je napisao/la:pa dobro inace vi imate boljih od khedire u ekipiEmirSioux89 je napisao/la:Nemoj Khediru molim tevidic je napisao/la:James Rodríguez ode u Real Madrid,Kros ode u Real Madrid,sad u realu se stvara visak.pa ce tako neki igraci vrhuske klase morati da napuste taj klub.prije svega mislim na Khediru,Isca i Di Maria.Da nam Van Gal hoce dovesti bar jednog od ovih igraca.sta mislite o tome![]()
,,pa on je doktor za pola vaseg tima,,izuzev par igraca koji su klasa,,cuj nemoj samo khediru,,,,
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.