Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

marconato
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la marconato » 22 jul 2014, 10:10

Advocaat izgleda novi selektor :!:

http://www.****.com/vesti/dik-a ... bije/81115" onclick="window.open(this.href);return false;

Benfica ponudila 2 mil za Lazovića!

http://www.****.com/vesti/benfi ... vica/81116" onclick="window.open(this.href);return false;
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 jul 2014, 13:27

za lazara uzeli 25 milki, dva daju za darka... za godinu ili dvije uz malo sreće i za njega će uzeti 10 do 15 miliona... e to se zove poslovanje..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 jul 2014, 20:45

Ajd neću puno o Advokaatu, manje-više zna se sve. Kvalitet i iskustvo ima, to bi trebalo da je dovoljno za plasman repke u Francusku 2016, ali kod nas se nikad ne zna.
Mnogo veći utisak na mene je ostavio jedan užasan odnos prema Druloviću, vukli su ga za nos mjesecima, pravili budalu od njega i sad ga samo šutnuli. Ok, ima kvalitetnijih i iskusnijih, ali sve se ovo moglo drugačije završiti. Očito im je čitavo vrijeme bio rezervna opcija. O kampanji protiv njega i umanjivanju njegovih zasluga za zlato iz Litvanije, neću ni da govorim. :puke:
Puu bagro :!:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 23 jul 2014, 11:40

Nije fer prema Ljubinku, ali isto tako on je sam pristao na uslove koji glase : vjerovatno određeno.
Samim time bio je svjestan da je privremeno rješenje. Treba biti realan pa reći da nije ništa novo donio u reprezentaciju. Apsolutno ništa. Svaka čast za ono sa omladincima, ali suštinski njegovi kvalitetni za vrhunski nivo su upitni. Nije da nisu ni Sinišini isto tako bili.

Nadam se da i definitivno je Dik novi selektor. Imam svoje mišljenje o selektorima strancima, ali mislim da je podjela oko reprezentacije previše i da se moraju svoditi na minimum, pa tako i ta mišljenja. Definitivno jedan od boljih poteza, barem na osnovu onoga što Advokat može. Samo je veliko pitanje da li će donijeti ili uspjeti donijeti promjene u taktičkom smislu reprezentacije. Uistinu, tih promjena nije bilo do one činjenice da nemamo klasičnog špica pa smo forsirali 4-5-1 sa sve Filipom u napadu. Vidjećemo, sve sem plasmana na sledeće veliko takmičenje (a) je ogroman neupsjeh.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 23 jul 2014, 14:53

Đuričić definitivno u Mainzu na pozajmici! :thumbup:

Procitao sam negdje da Advocaat forsira 4-3-3, sto se u praksi ne razlikuje mnogo od 4-2-3-1 sto igramo u poslednje vrijeme!

Stojković - Ivanović, Subotić, Nastasić, Kolarov - Matić, Gudelj (Jojić), Tadić - Marković, Kostić (Tošić), Mitrović (Đorđević).

Vrlo je lako moguce da isforsira Gudelja i Kostića, jer ih poznaje iz Eredivisie, a i realno imaju kvalitet! ;) Prvom je cak bio i trener protekle sezone u AZ-u!

Matić, Gudelj/Jojić za trkacki jaku sredinu koju zahtijeva ova formacija, Tadić paker i fantazista, brza i prodorna krila i klasicni centarfor!

ili

Stojković - Ivanović, Subotić, Nastasić, Kolarov - Matić, Gudelj, Jojić - Tadić, Marković, Mitrović (Đorđević).

P.S. Namjerno nisam uzimao Fejsu i Sulejmanija u obzir jer ce odsustvovati izvjestan period zbog povreda, a skeptik sam sto se Ljajića tice, jer mora mnogo da se uozbilji... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 jul 2014, 22:21

Orlići u polufinalu EP-a! :cool:

Srbija - Bugarska 1-0, Mandić '90 :)

U polufinalu idemo na Portugal! Bice tesko, jer smo znatno oslabljeni, ali ne treba otpisivati momke! Ovo je odlican rezultat, a i osigurano je U20 SP sledece godine, na kojem (u punom sastavu) sigurno mozemo i do zlata! :thumbup:

Jos jedna sjajna generacija omladinaca Srbije! :clap:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 25 jul 2014, 23:49

da bi se stvorila jaka seniorska ekipa potrebno je napraviti dobre rezultate na više ovakvih prvenstava zaredom uz par igranja na sp...
ne znam.kako fifa radi hoće li biti obavezno puštanje igrača na sp?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 28 jul 2014, 09:58

Au kakav početak sezone za srpske reprezentativce :)
Mitrogol dominira u Belgiji, Zoka Tošić nakon potpisivanja novog ugovora sa CSKA čovjek odluke, Nemanja imao dobar debi za Inter (jest da nije reprezentativac).

Lazara sinoć nisam gledao, jer se slavila pobjeda vaterpolista.

Advokatu hoćemo zlato, hoćemo zlato, zlato...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 jul 2014, 09:04

„Još na pregovorima su mi dali 20 kaseta i odgledao sam barem deset utakmica. Video sam mnogo talentovan tim i pun kvaliteta. Video sam tim koji zna da igra, ali ne zna da pobeđuje i to moramo da promenimo"-Dik Advokat

:thumbup:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 03 avg 2014, 12:42

Nadam se da cemo u njemu i u Rajkoviću konacno imati vrhunske igrace i na golmanskoj poziciji!

http://www.****.com/vesti/vanja ... teru/81919" onclick="window.open(this.href);return false;

Mitrogol nastavlja da reseta, njegov treci pogodak na isto toliko meceva (2 prvenstvena i jedan u superkupu).

Prosle sezone je postigao 16 ligaskih golova, ove ocekujem cirka 25... :)
[youtube][/youtube]

orada
Kontakt:

Post Postao/la orada » 04 avg 2014, 10:00

Srbiji je sada najjaci dio tima vezni red.A nekada je bila zadnja linija. U veznom redu igraju Matic,Fejsa,Jojic,Gudelj,Tadic,Ljajic,Tosic,Markovic,Kuzmanovic....svaki od njih je vrhunski igrac.

Problem je napadac i golman.Ajde napad i nekako,tu su Mitrovic i Djordjevic,solidni evropski igraci.Ali golman je stvarno katastrofalan.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 04 avg 2014, 22:29

http://www.****.com/vesti/legij ... nako/82008" onclick="window.open(this.href);return false;

Decko zasluzuje poziv u reprezentaciju :!:
[youtube][/youtube]

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 avg 2014, 16:00

Davno ja ovdje pisah da Radovića treba zvati u repku.
Čak i ako ga Advokat pozove, čisto sumnjam da će imati neku veću minutažu, ali s obzirom na trenutnu formu kao i odlično odogranih nekoliko prethodnih sezona u Legiji, definitivno zaslužuje da se nađe u repki.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 avg 2014, 00:16

Kostić pred potpisom za Stuttgart!

http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 89772.html" onclick="window.open(this.href);return false;

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 avg 2014, 15:01

Ovaj vikend startuju francuski i holandski sampionat u kojima ukupno imamo 12 internacionalaca i pretezno mladih reprezentativaca:

Francuska:

Toulouse: Ninkov, Spajić, Veskovac i Pešić
Lyon: Biševac
Lens: Ljuboja

Holandija:

Groningen: Kostić
AZ: Gudelj
Vitesse: Đurđević
PSV: Luković
NAC: Matić
Cambuur: Meleg

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 08 avg 2014, 20:50

marconato je napisao/la:Ovaj vikend startuju francuski i holandski sampionat u kojima ukupno imamo 12 internacionalaca i pretezno mladih reprezentativaca:

Francuska:

Toulouse: Ninkov, Spajić, Veskovac i Pešić
Lyon: Biševac
Lens: Ljuboja

Holandija:

Groningen: Kostić
AZ: Gudelj
Vitesse: Đurđević
PSV: Luković
NAC: Matić
Cambuur: Meleg
Đurđević bi mogao pokazati šta može
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 09 avg 2014, 03:00

Djordjevic strelac jednog pogotka u trijumfu Lazia nad Hamburgom 2:0 kao i Branislav Ivanovic za Celzi koji je savladao turski Fenerbahce u proveri koja je trajala 45 minuta.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 avg 2014, 03:31

Đorđević 5 utakmica, 7 golova otkako je stigao u Lazio. :thumbup:
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 09 avg 2014, 03:36

alan_kardec je napisao/la:Đorđević 5 utakmica, 7 golova otkako je stigao u Lazio. :thumbup:
Taj decko bi trebalo nesto da pokaze u reprezentaciji, imali smo mi daleko bolje napadace od njega ali oni nisu mogli da se sastave, ovaj covek nije neka klasa niti pravi neku razliku na terenu, ali ono sto je najbitnije on ima zavrsnicu i uvek je gde treba da bude a to je ono sto je nama najpotrebnije, dzaba nama sve zvezde i vrhunska odbrana i jos bolji vezni red kad napad nemamo tj. nismo ga imali u prethodnom ciklusu kvalifikacija ali to ce u narednom periodu izgledati mnogo bolje. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 avg 2014, 09:58

Tribalian je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:Đorđević 5 utakmica, 7 golova otkako je stigao u Lazio. :thumbup:
Taj decko bi trebalo nesto da pokaze u reprezentaciji, imali smo mi daleko bolje napadace od njega ali oni nisu mogli da se sastave, ovaj covek nije neka klasa niti pravi neku razliku na terenu, ali ono sto je najbitnije on ima zavrsnicu i uvek je gde treba da bude a to je ono sto je nama najpotrebnije, dzaba nama sve zvezde i vrhunska odbrana i jos bolji vezni red kad napad nemamo tj. nismo ga imali u prethodnom ciklusu kvalifikacija ali to ce u narednom periodu izgledati mnogo bolje. ;)
ako mitar bude zdrav, a uroš bude igrao u holandiji, đorđević teško može dobiti šansu za prvu postavu, mada ko zna
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.