Evo za danas svih prelaza sa kvotom 23 e sada ako je ovo tacno valja pogodit koji je od ovih 9.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Danas nemozes biti siguran da ces se ziv probudit a kamo li sta drugo,takva su vremena,ako je sudit po listicu koji je uplacen sigurno mozemo dati kakav komentar mada i to moze biti fotosop...Guarin14 je napisao/la:A razlog da vjerujete da ce stvarno biti prelaz ??
Kad ste sigurni tako i kad vjerujete u svasta, uplatite na svakih od tih 9 pare, sigurno cete dobiti
sjeti se partizana sinoć i pada ti u vodu to, po meni ako ima nešto od toga onda je to par iz lige prvakakockar je napisao/la:Norvezani ili svicarci,sumnjam da ovi iz lige sampiona mogu,smiju,lako ce ih ulovit a kad im opale kaznu zazalit ce dan kad im je to palo na pamet.![]()
Mada bi i tu ako bi bilo stele mogao realno biti malmo 1/2 zbog sumnjivih prvih 0-0
briga njih hoće li ih uhvatit ili neće, ionako zarade fine pare pa mogu UEFA-i istrest koliko treba ako ih ovi ikad ulove a zašto bi uopće?kockar je napisao/la:Pa polako sto ne znaci da ih nece izbacit kad ih skontaju,svakako i ligu stele samo je pitanje kad ce ih sankcionisat.Misle da su pametni a glupi su ko k.
San Jose-Chicago 1/2 23 i 2/1 22zgmiky je napisao/la:od ovih nabrojanih gore igram samo jedan par i to Aarau-Sion 1/2 23 i 2/1 22
Ipak sam se odlučio za švicarce ma da mislim kako je šuplja naravno i da od toga nema ništa ali eto radi zabave da vidimo, a sad zašto sam baš njih odabrao, pa zato jer je to jedina utakmica ako se ne varam gdje odgovara ovaj omjer kvota dakle 1/2 23 a 2/1 je 22, to su te dvije kvote sa listića pa eto možda je to ista osoba koja možda zna da će na toj utakmici biti prelaz pa je odigrao i jedno i drugo ma da velim ništa od toga al ajmo se igrati malo
Upravo tako. Neki dan gledam neko izbacio par Atlantis - Futura 2/1 sa masnom uplatom i naravno 'dobitni' bas u premieru a svi koji igraju tamo znaju da Finska 3.liga nema sanse da se odigra u jednoj kombinaciji a pitanje je nude li uopste opciju poluvrijeme/kraj za tu ligu tako da je to stimaljka mrtvagonzales je napisao/la:Narode, nemojte nasjedati na te prelaze,, iskljucivo su to tiketi premier kladionice,, imam ja neke na fb i na isti nacin rade,, prelaz ce sigurno biti,,al ce biti smijesno,,kao sto uvijek i bude,, neki par odigran prijelaz,, a nije na ponudi uopste bilo prijelaza,, i kad napises komentar kako je uplaceno i sl. odmah brisu komentare i sto je najzalosnije uplacujes im na clanski broj pare,,hahahaha
Cuvajte se
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.