Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Prijatelju,uzalud se trudis.Njima smeta Spahic kao covjek,kao igrac i kao kapiten,to je licna netrpeljivost prema Spahicu.
To sto navode kao razlog,kikser i slicne stvari(kakav je to argument,postoji li igrac koji u sezoni ne napravi pet katastrofalnih kikseva za samara koji njegovu ekipu kostaju poraza),to je samo izgovor jer nece ih niko ozbiljno shvatiti ako kazu,ja mrzim Spahica i zbog toga ga treba izbacit i reprezentacije.
Ti si sve lijepo i argumentovano objasnio,kao sto su i mnogi drugi milion puta,i lijepo pogodio sustinu a ona je da neki drugi nas stoper uopste ne bi dosao u situaciju da kiksa na svjetskom prvenstvu iz jednostavnog razloga sto,da nismo imali Spahica u reprezentaciji , mi svjetskog prvenstva ne bi ni vidjeli i samim tim nikakvih kikseva ne bi ni bilo.
Takodje se u Francuskoj ne bi borili za odlazak na EP nego bi ta utakmica bila revijalnog karaktera.
Sve to znaju ljudi koji bar mrvu mogu stvar sagledati u kompletu a ne samo pojedine segmente i utakmice.
Ovi drugi jedi no sto ti mogu reci je,on je kikser i treba da ide,nista drugo niti imaju niti mogu,osim mozda spinova i konstruisanih,toboze insajderskih informacija takodje inspirasanih samo licnom mrznjom pojedinaca prema Spahicu.
Takvi bi ti odmah sad zrtvovali rezultat,cak i plasman na EP , samo da bude zadovoljena njihova zelja da docekaju da Spahic ode iz reprezentacije,a zrtvovali bi i plasman na sljedece SP da bude otjeran ,njihovoj sreci tad ne bi bilo kraja.
Predlazem da ignorises jer pored toga sto su svi argumenti na tvojoj strani njih promijenit neces.
To sto navode kao razlog,kikser i slicne stvari(kakav je to argument,postoji li igrac koji u sezoni ne napravi pet katastrofalnih kikseva za samara koji njegovu ekipu kostaju poraza),to je samo izgovor jer nece ih niko ozbiljno shvatiti ako kazu,ja mrzim Spahica i zbog toga ga treba izbacit i reprezentacije.
Ti si sve lijepo i argumentovano objasnio,kao sto su i mnogi drugi milion puta,i lijepo pogodio sustinu a ona je da neki drugi nas stoper uopste ne bi dosao u situaciju da kiksa na svjetskom prvenstvu iz jednostavnog razloga sto,da nismo imali Spahica u reprezentaciji , mi svjetskog prvenstva ne bi ni vidjeli i samim tim nikakvih kikseva ne bi ni bilo.
Takodje se u Francuskoj ne bi borili za odlazak na EP nego bi ta utakmica bila revijalnog karaktera.
Sve to znaju ljudi koji bar mrvu mogu stvar sagledati u kompletu a ne samo pojedine segmente i utakmice.
Ovi drugi jedi no sto ti mogu reci je,on je kikser i treba da ide,nista drugo niti imaju niti mogu,osim mozda spinova i konstruisanih,toboze insajderskih informacija takodje inspirasanih samo licnom mrznjom pojedinaca prema Spahicu.
Takvi bi ti odmah sad zrtvovali rezultat,cak i plasman na EP , samo da bude zadovoljena njihova zelja da docekaju da Spahic ode iz reprezentacije,a zrtvovali bi i plasman na sljedece SP da bude otjeran ,njihovoj sreci tad ne bi bilo kraja.
Predlazem da ignorises jer pored toga sto su svi argumenti na tvojoj strani njih promijenit neces.
@bubreg ne spinuj, iznio sam ti fakte, da je neko drugi tu bio ko zna sta bi bilo.
On je kikso sto je kikso.
Kraj price. A svakako su ga godine stisle, ne moze meda, vrijeme da se povuce.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
+1bubreg je napisao/la:
pa dajte malo realnosti jbt... pique, sergio ramos, pepe, david luiz svaku trecu utakmicu odigraju na poluamaterskom nivou, ali oni su dovoljno dobri nekim tamo portugalima, spanijama i brazilu. ali nas igrac koji je kiksao 2003, 2010 i 2014 nije dovoljno dobar da igra za nasu repku.
slusate li vi sebe uopste kad ovake nebuloze pricate? jos jednom, spaha zna kiksati, ali znaju i svi drugi odbrambeni. mi boljeg od njega nemamo. znaci logican zakljucak iz svega ovoga, zasto mislis da bi igraci za koje se svi slazu da su slabiji igraci od spahe, kiksali manje od njega?
Aferim.drummer je napisao/la:Prijatelju,uzalud se trudis.Njima smeta Spahic kao covjek,kao igrac i kao kapiten,to je licna netrpeljivost prema Spahicu.
ali u tome i jeste problem, mi drugog nemamo. da ne govorim da nemamo boljeg, mi nemamo nikoga ko je ni blizu tako dobar kao spaha i ako se on povuce ti ces nam morati igrati u odbranibhsport je napisao/la:@bubreg ne spinuj, iznio sam ti fakte, da je neko drugi tu bio ko zna sta bi bilo.
a ti tvoji fakti sto ih spominjes su da je igrac kiksao 2003 pa onda opet za 7 godina, pa jos jednom za 4 godine... i zbog toga nam nije dobar. To stvarno ima samo kod nas.
Ako cemo tako, i ja sam tebi iznio fakte da odbrambeni igraci svjetske klase kiksaju, neki cak i cesce od spahe, ali su i dalje dobri igraci i nikome ne pada na pamet da ih izbaci iz reprezentacije
ja shvatam da smo mi ipak sila u fudbalu i da imamo puno boljih igraca od spahe, ali ipak malo realnosti nebi skodilo...
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
- velez_mostar
- Kontakt:
Nije problem sto Spaha kiksa, nego je jako sumnjivo to da u bitnim utakmicama radi ovakve stvari..po onome sto je izvuceno, a tice se njegove igre protiv Nigerije, kao da je namjerno neke kikseve pravio.
Uvijek sam ga branio, i cinjenica je da ima muda, a takav kapiten je potreban, ali da se ovako odnosi prema javnosti kroz medije, to je nedopustivo, i nezrelo za kapitena.
Pored toga, ako je 1 procenat onoga sto se prica o Spahicu, i narusavanju atmosfere istina, onda sto prije treba realizirati njegovo izoliranje od reprezentacije.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uvijek sam ga branio, i cinjenica je da ima muda, a takav kapiten je potreban, ali da se ovako odnosi prema javnosti kroz medije, to je nedopustivo, i nezrelo za kapitena.
Pored toga, ako je 1 procenat onoga sto se prica o Spahicu, i narusavanju atmosfere istina, onda sto prije treba realizirati njegovo izoliranje od reprezentacije.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Goalgetter
- Kontakt:
Hoće šamar da joj opali hehe
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Od štopera koji su prodefilovali u od početka kvalifikacija za SPdo danas, bolji od Spahića su Vranješ, Šunjić i Zukanović. Lošiji su Bičakčić i Pandža. Bolji od Vranješa, Šunjića i Zukanovića je Arslanagić, ali kako stvari stoje teško da ćemo ga "imati" u kvalama za EP.bubreg je napisao/la:ali u tome i jeste problem, mi drugog nemamo. da ne govorim da nemamo boljeg, mi nemamo nikoga ko je ni blizu tako dobar kao spaha i ako se on povuce ti ces nam morati igrati u odbranibhsport je napisao/la:@bubreg ne spinuj, iznio sam ti fakte, da je neko drugi tu bio ko zna sta bi bilo.
Kraj price. A svakako su ga godine stisle, ne moze meda, vrijeme da se povuce.![]()
a ti tvoji fakti sto ih spominjes su da je igrac kiksao 2003 pa onda opet za 7 godina, pa jos jednom za 4 godine... i zbog toga nam nije dobar. To stvarno ima samo kod nas.
Ako cemo tako, i ja sam tebi iznio fakte da odbrambeni igraci svjetske klase kiksaju, neki cak i cesce od spahe, ali su i dalje dobri igraci i nikome ne pada na pamet da ih izbaci iz reprezentacijesvi igraci kiksaju, tacka. Samo je razlika u tome koliko cesto to rade, i bas zbog toga mi tvoj prijedlog ne ide u glavu - da izbacimo naseg najboljeg odbrambenog i zamijenimo ga s... ni ti neznas s kim, jer bi taj "neko" navodno kiksao manje od spahe?
ja shvatam da smo mi ipak sila u fudbalu i da imamo puno boljih igraca od spahe, ali ipak malo realnosti nebi skodilo...
Nemaš pojma, sine.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Ajax je napisao/la:Evo gledam Bayer - Lokomotiv, Spaha prekuco. Odlicna utakmica bez greske. Jedan od rijetkih igraca koji je odigrao svih 90 minuta. Jedvaj solidan prvo poluvrijeme. Drmic los nista nije pokazao za 45 minuta.
Gledo sam i ja. Spaha prosjek, bolje Jedvaj odigro pet puta. Drmić uopšte nije bio loš.
Miske no. 1
Sa ovim komentarom si rekao sve o sebi. Gledao sam svih 90 minuta. Daleko najvise duela je zaustavio Spahic. I to jedne 3,4 odlicne prilike pred golom je zaustavio. Odigrao je skoro bez greske. Jedvaj je odigrao dobro za mladog igraca ali posto je on po tebi odigrao bolje od Spahe nemamo sta vise da pricamo. Na Jedvaju se je vidjelo da je neiskusan igrac i pravio je poneke greske. Spaha je svoj posao odradio rutinski i dobro i jos je popravljao greske drugih igraca. Sto se tice Drmica ( za kojega bi ja volio da igra za BiH i da se bori sa Ibisevicem za mjesto drugog napadaca ) on nije imao ni jedan sut na gol. Bila je prisutna velika zelja ali nije nista ekstra pokazao ni prodor ni nista. Znaci nije pokazo nista posebno ako se gleda njegov Renome. A to je da je jedan od boljih napadaca u Bundesligi bio prosle sezone. Isto tako nije istina to sto non stop govoris da su svi stoperi ( osim Spahica ) bolji od Bicakcica.GangstaX je napisao/la:
Gledo sam i ja. Spaha prosjek, bolje Jedvaj odigro pet puta. Drmić uopšte nije bio loš.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 23 jul 2014, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
Vranjes??? Sunjic??? Zukanonovic???GangstaX je napisao/la:Od štopera koji su prodefilovali u od početka kvalifikacija za SPdo danas, bolji od Spahića su Vranješ, Šunjić i Zukanović. Lošiji su Bičakčić i Pandža. Bolji od Vranješa, Šunjića i Zukanovića je Arslanagić, ali kako stvari stoje teško da ćemo ga "imati" u kvalama za EP.bubreg je napisao/la:ali u tome i jeste problem, mi drugog nemamo. da ne govorim da nemamo boljeg, mi nemamo nikoga ko je ni blizu tako dobar kao spaha i ako se on povuce ti ces nam morati igrati u odbranibhsport je napisao/la:@bubreg ne spinuj, iznio sam ti fakte, da je neko drugi tu bio ko zna sta bi bilo.
Kraj price. A svakako su ga godine stisle, ne moze meda, vrijeme da se povuce.![]()
Ako cemo tako, i ja sam tebi iznio fakte da odbrambeni igraci svjetske klase kiksaju, neki cak i cesce od spahe, ali su i dalje dobri igraci i nikome ne pada na pamet da ih izbaci iz reprezentacijesvi igraci kiksaju, tacka. Samo je razlika u tome koliko cesto to rade, i bas zbog toga mi tvoj prijedlog ne ide u glavu - da izbacimo naseg najboljeg odbrambenog i zamijenimo ga s... ni ti neznas s kim, jer bi taj "neko" navodno kiksao manje od spahe?
Nemaš pojma, sine.
Nemoj vise, SINE.
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
- Juventinisimo
- Kontakt:
GangstaX je napisao/la:Ajax je napisao/la:Evo gledam Bayer - Lokomotiv, Spaha prekuco. Odlicna utakmica bez greske. Jedan od rijetkih igraca koji je odigrao svih 90 minuta. Jedvaj solidan prvo poluvrijeme. Drmic los nista nije pokazao za 45 minuta.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- BeyKopites
- Kontakt:
Bolje Jedvaj odigro 
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
u jbt... ispade od svih stopera sto su igrali u zadnje 2,3 godine najbolji arslanagic, koji ima taman pola sezone iskustva iza sebe. Legenda reprezentacije, dokazan igrac koji, takodje dokazano, ne kiksa tako cesto kao spaha. Ali fakat, spaha je serijski kikser, pa lik je kiksao 2 puta u velikim utakmicama, za redom. u onoj protiv danske 2003 i onda protiv francuske 2010. spaha napolje! nama treba neki igrac koji ce rijedje kiksati, nesto poput... jbg niko mi ne pada na pamet.GangstaX je napisao/la:
Od štopera koji su prodefilovali u od početka kvalifikacija za SPdo danas, bolji od Spahića su Vranješ, Šunjić i Zukanović. Lošiji su Bičakčić i Pandža. Bolji od Vranješa, Šunjića i Zukanovića je Arslanagić, ali kako stvari stoje teško da ćemo ga "imati" u kvalama za EP.
Nemaš pojma, sine.
A to da su vranjes sunjic i zukanovic bolji od spahica, pa to vec i ptice na grani znaju. Pa nisu bez razloga montpellier, sevilla i leverkusen trazili nekog od ta 3 prvo ali posto su ta 3 bila ili preskupa ili nedostupna za gore navedene klubove, uglavnom bi se odlucili za spahica.
ali fakat kakva bi to odbrana bila, da se neke ovde pita...
Vrsajevic - Sunjic - Vranjes - Zukanovic
pa niko nam nebi gola mogo dati, i onda se nebi desilo da primamo po 2 gola od tamo neke argentine, ili jedan od nigerije... steta sto nam ti nisi selektor, siguran sam da bi sa sunjic - vranjes tandemom daleko dogurali.
ovo stvarno vise nema smisla
ps:
i neka jos neko kaze samo rijec protiv susica
nama je jedina nada da nabavimo 4 kineska robota (odbrambena naravno), jer roboti ne grijese. A i glupo bi bilo uzvikivati "robot napolje robot napolje" pa ni toga nebi bilo.
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
Ako je stvarno istina ono sto pisu u avazovom sportu da spahic vise nije kapiten, ja da sam spahic svakako se ne bih odazivao na pozive za repku jer je to direktan udarac bez obzira sta je radio. Jedino u slucaju da je susic odlucio da ga svakako odstrani iz repke onda spaha nece imati ni priliku odbiti i bice bas popišan xd Nema goreg oprosta od ovoga, iznenada i bez ikakvih sigurnih "otkrica" da je sranja pravio.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ne bi bio prvi put da se Avazov sport obruka u ovim bombasticnim najavama.
Ne bi bilo prvi put i da pogode.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Slazem se. Mozda je i Spaha jednostavno odlucio da se povuce. Ali ako je Safet samo hinjski odlucio da mu oduzme traku a da je nekom drugom, sta god da je Emir radio nije fer. Mnogo nam je puta i valjao i cupao nas iz g..... i nebi bilo nimalo fer da se covjeku samo tako oduzme traka.DeeWa je napisao/la:Ako je stvarno istina ono sto pisu u avazovom sportu da spahic vise nije kapiten, ja da sam spahic svakako se ne bih odazivao na pozive za repku jer je to direktan udarac bez obzira sta je radio. Jedino u slucaju da je susic odlucio da ga svakako odstrani iz repke onda spaha nece imati ni priliku odbiti i bice bas popišan xd Nema goreg oprosta od ovoga, iznenada i bez ikakvih sigurnih "otkrica" da je sranja pravio.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Pa eto, organizovali su mu prijateljsku protiv Lihtenštajna, šta ćeš više.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.