Muhamed Bešić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Muhamed Bešić
i tako, ponovo pocinje prica o prelasku u Everton 

Everton manager Roberto Martinez says the club are still working on deals for Chelsea's 21-year-old forward Romelu Lukaku and Ferencvaros midfielder Muhamed Besic, also 21.Liverpool Echo
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/ro ... ll-7486320" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/ro ... ll-7486320" onclick="window.open(this.href);return false;
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Imperator98 je napisao/la:Gotova saga: Fotografija otkrila ime novog kluba Muhameda Bešića
Čini se kako se saga oko transfera Muhameda Bešića privodi kraju.
Naime, engleski mediji javljaju kako je Muhamed Bešić jutros sletio u Liverpool, gdje bi sutra trebao potpisati ugovor sa Evertonom.
Jedan britanski fotograf je uspio fotografisati Bešića danas u kafiću St. Carlo u Liverpoolu.
Vjeruje se da bi Bešić ujutro trebao obaviti ljekarske preglede, te nakon toga potpisati ugovor sa Karamelama.
http://****/fudbal/gotova-saga-fotografija-otkrila-ime-novog-kluba-muhameda-besica/" onclick="window.open(this.href);return false;

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
-
- Kontakt:
E da hoce prec samo da Ajax oprosti Susicu 

Jel opet u Vatri pije kafu??fukarezv je napisao/la:Imperator98 je napisao/la:Gotova saga: Fotografija otkrila ime novog kluba Muhameda Bešića
Čini se kako se saga oko transfera Muhameda Bešića privodi kraju.
Naime, engleski mediji javljaju kako je Muhamed Bešić jutros sletio u Liverpool, gdje bi sutra trebao potpisati ugovor sa Evertonom.
Jedan britanski fotograf je uspio fotografisati Bešića danas u kafiću St. Carlo u Liverpoolu.
Vjeruje se da bi Bešić ujutro trebao obaviti ljekarske preglede, te nakon toga potpisati ugovor sa Karamelama.
http://****/fudbal/gotova-saga-fotografija-otkrila-ime-novog-kluba-muhameda-besica/" onclick="window.open(this.href);return false;![]()

Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- Goalgetter
- Kontakt:

Uslikan u Liverpoolu.
- Consigliere
- Kontakt:
Sad kad za Liverpool potpise 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Zadnja izmjena: Slobodas, dana/u 23 jul 2014, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- tyler durden
- Kontakt:
ajjj ajde više da se ovo završi 

kad bi Messi bio slobodan i voljan da pređe u Liverpool ,ljudi koji su zadženi za transfere Liverpoola bi uzeli umjesto Messija nekog engleza i za njega izvalili 40-50 miliona.. tužno ali istinito..Consigliere je napisao/la:Sad kad za Liverpool potpise
Nadam se da će potpisati više za Everton i da ce pokazati sav svoj raskošni talenat..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
sad je pitanje dali je to stvarno u liverpoolu...
frizura mu je kraca nego na sp-u

hahaha dobro bi to bilo al nea vezeConsigliere je napisao/la:Sad kad za Liverpool potpise
bit ce zanimljiv mersisajd ove godine

Semper Fidelis
ovo je kafić u Tuzli brateGoalgetter je napisao/la:Uslikan u Liverpoolu.
U Liverpoolu je. 100 % znaci.dino-92 je napisao/la:sad je pitanje dali je to stvarno u liverpoolu...
Besa do vikenda novi igrac Evertona! A ono sto je jos bolja vijest to je da ce moci zajedno sa ostalim timom putovati na pripreme u Thailand ako se ne varam.
Sa srecom majstore!
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 23 jul 2014, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Goalgetter
- Kontakt:
Kazu Englezi da je San Carlo u Liverpoolu.Chinaglia je napisao/la:ovo je kafić u Tuzli brateGoalgetter je napisao/la:Uslikan u Liverpoolu.

- tyler durden
- Kontakt:
ma kakva Tuzla
Liverpool 99%

Liverpool 99%

Jeste li doznali koliko puta dnevno tip baca piš?
Yeb'o ga oblak i žutilo.
Yeb'o ga oblak i žutilo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!