mirzatele je napisao/la:Pozivanje Glogovca je odlican potez
Realno, poslije Juke naš najbolji i najkonstantniji igrač na proteklom EP.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
mirzatele je napisao/la:Pozivanje Glogovca je odlican potez

yusufoh je napisao/la:[youtube][/youtube]
Eto ti piše na naslovnoj vijest. Momak je sada na EP B divizije sa Jukom igr'o u našoj juniorskoj reprezentacji. Imao u prosjeku oko 15 poena i 7skokova.filip13 je napisao/la:ko je taj?
zizu1991 je napisao/la:Eto ti piše na naslovnoj vijest. Momak je sada na EP B divizije sa Jukom igr'o u našoj juniorskoj reprezentacji. Imao u prosjeku oko 15 poena i 7skokova.filip13 je napisao/la:ko je taj?
Bolit će uvijek. Kad bi kvale prenosio to jest bio komentator Avdić, da uživamo.Clutch je napisao/la:Ne može čovjek da se ne naježi gledajući taj video sa Eurobasketa. Još uvijek boli Litvanija..
Samo ne znam ko ga natjera da potpise za Metalac,a mogo je igrat ABA ligu sa Igokeom..Dodik je zavrno slavinu tako da se okrenut mladjim igracima,a on eto ode..Ethel je napisao/la:Marko Jošilo potpisao za Metalac Koteks Valjevo..
Ma on je i dobio poziv samo da popuni broj i da poveca broj igraca iz Igokee, da ne bi bilo nema na spisku ni jedan igrac iz Igokee i Širokog..Lotus je napisao/la:Samo ne znam ko ga natjera da potpise za Metalac,a mogo je igrat ABA ligu sa Igokeom..Dodik je zavrno slavinu tako da se okrenut mladjim igracima,a on eto ode..Ethel je napisao/la:Marko Jošilo potpisao za Metalac Koteks Valjevo..
Edin nece biti komentator jer kvalifikacije prenosi BHTUnofficialpage je napisao/la:Bolit će uvijek. Kad bi kvale prenosio to jest bio komentator Avdić, da uživamo.Clutch je napisao/la:Ne može čovjek da se ne naježi gledajući taj video sa Eurobasketa. Još uvijek boli Litvanija..
semir01 je napisao/la:Edin nece biti komentator jer kvalifikacije prenosi BHTUnofficialpage je napisao/la:Bolit će uvijek. Kad bi kvale prenosio to jest bio komentator Avdić, da uživamo.Clutch je napisao/la:Ne može čovjek da se ne naježi gledajući taj video sa Eurobasketa. Još uvijek boli Litvanija..znaci VLADISLAV MAJER i vjerovatno Aleksandar Babic (iako se ja nadam da je Aco mozda na godisnjem pa da ne prenosi
jer je bruka od komentatora) a Edina cemo najverovatnije slusati kad bude pocelo S.P to prenosi FTV
Baš nam ne treba naturalizovani igrač, inače mi imamo seniorsku bazu igrača ogromnu pa možemo birati.. Pa evo Đedović se samo povrijedio i imamo ogromnih problema da ga zamijenimo, a zamisli da se povrijedi igrač tipa Teletovića, kako bi našao zamjenu? odgovor je nikako jer trenutno nam je baza igrača vrlo mala.Slobodas je napisao/la:Ne trebaju nam naturalizirani igraci !!!
Po meni imamo dosta boljih opcija od nekih igraca koji ce igrati za pare a ne srcem .. bolje stavite jednog juniora neka se kali nego nekog tamo igraca koji do prije par godina nije ni znao sta je bosna ....
Trebaju.Slobodas je napisao/la:Ne trebaju nam naturalizirani igraci !!!
Po meni imamo dosta boljih opcija od nekih igraca koji ce igrati za pare a ne srcem .. bolje stavite jednog juniora neka se kali nego nekog tamo igraca koji do prije par godina nije ni znao sta je bosna ....
Povreda. Izgleda da ni za kvalifikacije nece biti na raspolaganju. Ni on, ni Persa.djokica je napisao/la:Sta je sa ovim Todicem iz Italije? Zasto nije bio u sastavu na turniru?