FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

cipiripi22
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la cipiripi22 » 23 jul 2014, 18:59

e ljudi...samo da kazem...sinoc smo izgubili tacno 220.000eura potencijalnih sponzora zbog neprolaska...uzas...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 jul 2014, 19:03

cipiripi22 je napisao/la:e ljudi...samo da kazem...sinoc smo izgubili tacno 220.000eura potencijalnih sponzora zbog neprolaska...uzas...

Kad vam Varea potpisuje?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 23 jul 2014, 19:04

Potpisao jutros
Ja te volim, volim Željo..

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 jul 2014, 19:08

Hehe sta sam ja napisao prije 5,6 dana kad se pricalo o pojacanjima i parama.

Na kraju uvjek neko kaze "izjalovilo se".

Evo zadnje 3 godine se uvjek na kraju izjalovi. :damn:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 jul 2014, 19:09

Evo sad hladne glave, krivo mi je što smo se onako hinjski povukli i što smo primili hinjski gol u 90+ ali šta ćeš takve smo mi ne/sreće čitav život. Treba podržati momke, ima ondje potencijala. ;)

Varea, dobrodošao! :thumbup:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 23 jul 2014, 19:10

Ovaj mi je poraz teze pao nego porazi od chifuta,Maribora i Litexa zajedno :oops:
Klub mora nesto raditi pod hitno da napravi zapadnu tribinu i sredi sta se srediti treba da igramo u dolini cupova.
Kosevo je ukleto milion posto,ne sto pitari tamo igraju vec zbog drugog razloga zna se koji je :(

Zeljkovic je morao ali morao igrati
Nuspahic i Bajic :thumbup:
Tomic ,Jamak,Anto ono oke mogu proci,ostali su katastrofa ba . Adzem je kriv za ovaj poraz 100% ali da su u klubu doveli koga za pojacanje (nemoj mi odma nema se para ,samo mlatite praznu slamu s tim) mozda bi imao koga ubacit
npr zadnji vezni.
Volim Zelju ono bas ali mislim da ako ovako se nastavi da ce me Zeljo kostat zdravlja ili cu prvi put nakon 25 god malo odmorit od Zelje i sporta.

Zivili braco Manijaci i Zeljovci ,forza Zeljo limvo te vopra.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 23 jul 2014, 19:11

****, desi se svima :mrgreen: Sinoć gledam ne mogu da vjerujem, kako smo se ko najveći pičići povukli na domaćem terenu pred deset hiljada ljudi :lol: Adžemov poraz po meni da se ne lažemo, sa tri igrača koji čuvaju sredinu mi nismo sposobni iznijeti loptu preko centra zadnjih pola sata :lol: . Štoperi cu crkli sinoć od izbijanja lopti, radi sinoćne veze, iz čega je došao nesmotren potez Kosorića, ostalo je historija. Čolić i Sadiković najgori ubjedljivo, Kvesić niti miriše niti smrdi, ima sreće pa onaj kloc nije realizovao penal, mogli smo i popušiti na kraju 2:3. Bajić najbolji, ko lav se borio, ono od njega nisam nikad vidio, samo neka nastavi onako i paklenog igrača imamo. Nuspahić zvjerka mali, odlično se pokazao, imamo najjače krilo u državi, sad je to sigurno, onaj momak što je pisao iz Bihaća sve je bio u pravu.

Ej sad Adžem! Kako je moguće da se najbolji defanzivac u ekipi Zeljković ostavlja na klupi, i to baš sad kasmo dobili Kosorića on može igrati svoju poziciju desnog beka, Sadiković je trebao izaći u 20 minuti utakmice, ispadao je ko muha bez glave, ništa radio nije, Stanić **** se meni što se on treba prodati pa mora igrati, ono sinoć je na poluvremenu trebao izaći, katasrofa u odnosu na Lovćen da se ne lažemo, jeste da je kapiten svetog kluba ali to smo svi vidjeli.

Čekam Fejzića da dobije više te papire, **** ti pare za treniranje, postali smo amateri nemamo deset hiljada maraka da platimo, da čovjek može igrati, a izgleda kao terminator na terenu lik. Sinoć je falio Kerla momački koji ima snage da igra pet utakmica zaredom i Zola umjesto Sadikovića bi sve njihove napade zatvorio. Tomić nije mogao sam sinoć a preoro je teren. Jamaka izvlači asistencija. Okrenuti se Vukovima napuniti onu gej arenu i unove pobjede. Adžem neka se sabere, jeste da je tek mjesec sa ekipom i četiri su utakmice iza njega i to evropske, ali pamet u glavu!Hajmo braćo svi protiv Olimpika, Željezničar nas treba!
Grbavica naš je Hram!!!

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 23 jul 2014, 19:18

Hahhaha , ja Mime na Vox Populi , kaže Željo ima 4 tribine na Grbavici a sve 4 različite . I Koldžu je malo prozvao :)
Brkica

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 jul 2014, 19:28

terabajt je napisao/la:Mnoge nas je prosla ljutnja od sinoc al njega izgleda jos drži :D
A kako da covjek fura pozitivu kad ispadnes od debilne ekipe na jos debilniji nacin,fuj znaci fuj.Jamak je daleeeeko najjaci igrac ekipe a prije dvije godine je jedva bio u 18,pa ti vidi gdje smo i sta smo.Podmlađujemo se :lolno: Sadikovic je beskoristan totalno lopte primio nije kako treba,Kvesa i Cola da te bog sacuva ni na nebu ni na zemlji,Stana se nije vracao uopste a Adzem zakasnio sa prvom izmjenom.Zalosno majkem'.Sta se treba desiti da im se sa juga yebe sve po spisku nakon blamaze?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 23 jul 2014, 19:29

Odavno se nisam iznervirao kao sinoc,bas mi je tasko palo ispadanje.
Zelj uopste nije bio los 60 minuta utakmice,ova opcija s Nuspahicem i Bajicem je djelovala odlicno.Jednstavno treba malo svjezine,treba malo drugacijeg profila igraca nasoj ekipi,i odmah je to djelovalo opasnije.Mi imamo par igraca koji su dali svoje,i nema on tu vise sta ponuditi,monoto je i njima i nama.
Bucan nema sta ponuditi,Nuspahic mora igrati.Onih napadaca hrmpalija mi je preko glave,Bajic sinoc suer odigrao,nije toa samo gol,vec i smirenost i odigravanje.
Poslie penala mi smo grohnuli,odbrana ionako skrpljena i nedovoljno spremna je popustila.Vidjelo se da su opasni iz slobodnjaka,primamo gol jer Cola je katastrofa.Poceli se redat slobodnjaci,i imao sam takvu suhu da cemo fasovat gol,kad je svirao onaj faul,znao sam.
Jos kad je Turkovic,uradio ono sto se samo na FIFi i Pesu radi ,kad stane na liniju i uvuce 8 igraca u peterac golmana,i totalno sludi Antolovica koji fasuje gol u svoj ugao,mrak mi je pao na oci.
Ja bi Turkovicu za onaj amaterizam odmah spucao otkaz.Medjutim sigurno nije imao losu namjeru,i mogu ga shvatiti,ali ono se dalo namirisati,nakon onakve pometnje koju je napravio.
Steta majkemi,mislim da ce nas ovo dobro dotici,ali daj Boze da nisam upravu,medjutim kad shvatim nismo ni zasluzili bolje,jer od kad pratim Zelju ,imam osjecaj da se nikad losije nismo spremili i da nikad losije nismo usli u sezonu u smislu cijelokupne pripreme ,kako od igraca,tako i od ocekivanja i euforije.
Tri godine se zeli napraviti iskorak u Europi,i kad ti se konacno zrijeb poklopi,ti si najmanje spreman i totalnno lose pristuis tom takmicenju.Steta stvarno ,mislim da mogli puno vise profitirati od ovog.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 23 jul 2014, 19:32

Malo sam sad pregledao ovaj naš današnji trening,onaj naš Haris će biti zvijer ako nastavi pravilno da se razvija,visok ko Džeko a ima dobru tehniku i danas skoro svaki šut je dobro plasirao u gol..kako se svi dreknuše kad je Varea zabio gol :rol: Fejzić je ko terminator :shock: ,jedva cekam da ga vidim na djelu, Kašić,omalen,pravo brz, zabio dobar gol..
Ono što sam primjetio u ovim našim evropskim utakmicama je to da se slabo igrači krecu kad nemaju loptu kod sebe,morat ce im Adžem skrenuti pažnju na to,a to se i na današnjem treningu vidjelo,a druga stvar je da se veoma sporo transformišemo iz odbrane u napad,a kod prekida je to tragično,posebno kad imamo korner kojeg upropastimo,toliko sporo se vracamo :evil:
i mislim da Svraki i još nekima treba dati otkaz ako nema ponuda za njih,bio na vrhuncu i nismo ga prodali,sad prop'o ko žeton i mislim da bi bilo dobro il da ga prodamo il da ga otpustimo,džaba prima platu i zauzima mjesto nekome..

p.s. evo slucajno pogledah Mimu na Vox Populi pricao o Želji nešto,o Grbavici i tribinama, prozva lik i Koldžu hehe
moramo i mi navijači izvršit pritisak na tog lopova lažljivog ,čovjek hladno obeca pred 10 hiljada navijača da će napravit Grbavicu i kad je dobio na izborima ušutio se i napravio dvoranu pored Grbavice u koju je milione uložio :puke:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 23 jul 2014, 19:35

Za milione ulozene u dvoranu se mogla grbavica (istok i zapad) dovesti do toga da repka igra na njoj vjerujte.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 23 jul 2014, 19:36

Eh, ja jos ne mogu da vjerujem da smo mi ispali sinoc. Do 60 i neke minute je sve bilo predivno, kao najljepsi san, igrali smo bas onako kako treba, mnogo bolje od svih ocekivanja. Nuspahic u prvom poluvremenu je radio sta je htio, prolazio je, probijao, dribalao i sigurno je veliki dobitak za Zelju. Bajic je cijelu utakmicu bio najbolji na terenu i na momente je izgledao kao zvijezda nekog velikog Evropskog kluba, nisu ga mogli zaustaviti u zraku, posebno na zemlji bez faula. Svaka cast za Rijada, primjeti se veliki napredak u odnosu na proslu sezonu, i nadam se da ce mu ovo biti samo motiv vise da napreduje. Kako god, navukao je sad na sebe velika ocekivanja i mora se nositi s istim. Veliki talenat. Iako je sve bilo tako dobro tih sat vremena vidjelo se da odbrana nije na nivou. Nije se smio Zeljovic ostaviti na klupi, amaterska greska mjenjati najosjetljivi dio tima bez ikakvog razloga u ovako vaznoj utakmici. Nadam se da je Ado naucio nesto iz ovih sinocnjih gresaka.

"To mi je spacijalitet koji sam izgradio kroz svoju karijeru." Mile Krstev.
Sta reci? Mislim da ne pretjerujem kad kazem da Mesi ne bi imao nista protiv da ima onakav sut iz slobodnjaka. Iz svih pozicija covjek udara po golu i Antolovic jedva brani, a mi smo mu opet namjestili 5 ili 6 takvih suteva. Kako da niko iz naseg kluba nije znao da Metalurg ima najboljeg izvodjaca slobodnjaka u Evropi. Mozda ima jos onaj Juninho, ako jos igra, ali on nije u Evropi. Sjecam se onog zezanja ovdje da nas Zahovic gleda iz kukuruza, pred utakmice s Mariborom, ali to je ta ozbiljnost. Da je neko iz naseg kluba obratio paznju na ovog Krsteva i upozorio igrace da ne rade ono sto su radili cijelu utakmicu i ne daju mu sansu da nas tako ugrozi. Onda pet ili sest igraca Metalurga kod onog slobodnog dolaze ispred naseg golmana, a nasi ga prate dole. Pa majku mu stani u liniju zivog zida sta smetate svi golmanu. Iako bi prosla onakva lopta vjerovatno bi bio ofsajd zbog ometanja golmana iz nedozvoljene pozicije. Mi kao djeca neka jos idemo na nasu liniju da smetamo golmanu. Nevjerovatno.

Ona utakmica se morala izgubiti. Nije se moguce odbraniti bez dobre kontre. Ko god to pokusa nema sanse nikakve. Pa mi smo dozvolili da nam deset igraca Metalurga seta 30-ak metara od gola. Ljudi su vidjeli da im ne prijeti opasnost i opustili su se. Imali smo sve u svojim rukama samo da smo radili pametno, ali nismo. Nedo je igrac koji moze ici na bunker ili skok, ali to nije neko koga saljes da trci kontre i krade vrijeme ili izbori faul ili aut u toj tranziciji. Morala se zatvoriti jedna strana sa Mladenom, Stanic defanzivnije a Bucan da proba istrcati nesto, ali mi smo sve suprotno radili od onoga kako treba. Stana je postao ofanzivniji, a Benjo vala nikada i nije bio neko ko moze sam zadrzati stranu, posebno nakon povrede kada ne moze ni najnize kriterije zadovoljiti. Kasnile su izmjene, izostali su savjeti pored aut linije, izostao je istinski lider na terenu (Stanic to nikada nije ni bio). Nismo imali mangupa na terenu da izvede ekipu iz sranja u koje je upala neshvatljivo. Sve su ovo igraci koji su nekada radili iz sjene za Zebu, Bekrica, Besliju i ostale. Kada nema ovih spomenutih mi smo ekipa bez muda i bez drskosti. Tako se ne moze igrati.

Svako je svasta napisao ovdje, sto je trebalo i sto nije, ali eto nije lahko podnjeti ovakav poraz. Ne treba nikome zamjeriti, svako treba napisati ono sto misli, bilo dobro ili lose. Treba kritikovati, ali i pohvaliti. Kako god, mi trazimo krivice na pogresnom mjestu i hvatamo se za slamku koja je najtanja i koja nas nece biti ona sto je zovu slamkom spasa. Sve je to plitko i pateticno.

Ovo je sigurno najbolniji poraz novije generacije Zeljinih igraca i navijaca. Mene poslije Videotona ni jedna utakmica nije mogla razocarati. Shvatio sam tada da kad god bude guravo i napeto da smo mi dolji, **** ga takvi smo. Pisao sam sinoc da je nekada bio ulog finale s Realom, a sada je ulog bio prolazak nekakavog pretkola i jos dvije tekme portiv nekih Kiprana u kojima zelis samo castan poraz. To treba da nas sve boli i da se time pozabavimo vala je i dosao vakat. Ne smije vise biti izgovora, mora se raditi nesto jer ovako ne ide. Naravno, ja cu Zelju uvijek podrzavati, posebno jer igraju ova nasa djeca kojima sve ovo sigurno znaci mnogo vise nego mi mislimo.

Volio bih da i ostali iznesu svoje misljenje zasto misle da klub poslije ovoliko godina nije napravio taj ocekivani pomak. Da li je to novac, da li nesposbnost ljudi, da li los kvalitet, mozda stadion ?

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 23 jul 2014, 19:44

galeb je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:slika

jeko ovaj ?
Ćeman, junior..
Ovo je golmanska oprema za trening. Cutahija.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 23 jul 2014, 19:46

slika

Slika govori vise od hiljadu rijeci.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 23 jul 2014, 19:50

i jos sto sam zaboravio. svi manijaci odnosno svi navijaci zelje bi trebali da zauzmu jedan stav koji ce se sljedeci put realizovati, a to je da necemo vise ici na utakmice na kosevu. nek naprave sta treba napraviti za par pretkola, ionako necemo u grupnu ali da gore vise necemo ici!

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 23 jul 2014, 19:52

cipiripi22 je napisao/la:e ljudi...samo da kazem...sinoc smo izgubili tacno 220.000eura potencijalnih sponzora zbog neprolaska...uzas...

O čemu je tačnije malo riječ, sad kad smo ih već izgubili onda slobodno možeš reći nešto više o tome...pozdrav

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 jul 2014, 19:53

emirati je napisao/la:i jos sto sam zaboravio. svi manijaci odnosno svi navijaci zelje bi trebali da zauzmu jedan stav koji ce se sljedeci put realizovati, a to je da necemo vise ici na utakmice na kosevu. nek naprave sta treba napraviti za par pretkola, ionako necemo u grupnu ali da gore vise necemo ici!
Jesi ti dobar,pa vidis da nema para..kao da to vashi u upravi nebi uradili davno ...nece ti Koldzo i drzava praviti stadion.. :roll: :roll: to je samo suplja politicka,onaj miting sto je odrzao..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 23 jul 2014, 19:55

Cipiripi jesmol sa ovim porazom zavrsili i sto se tice dolaska igraca
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 23 jul 2014, 19:55

FKZ1921 je napisao/la:
galeb je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:slika

jeko ovaj ?
Ćeman, junior..
Ovo je golmanska oprema za trening. Cutahija.
Ćeman. Nije Čutahija.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 34 gosta.