HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

HercUSrcu
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la HercUSrcu » 23 jul 2014, 21:49

Nema smisla pričati o penalu kao alibiju ako je protivnik osim toga imao 10 prilika i vodio već par razlika..
Ali prvi gol padne iz nepostojećeg faula!
Drugi gol padne iz nepostojećeg faula - penala!

Kako da ti nakon toga igraš normalno..

Maribor je klub koji ima momčad istu već par godina, budžet višestruko veći od svih naših klubova.
Nije sramota izgubiti.
Ali ovako ti ukrasti bilo koju nadu - ma nabijem te šugave janeze na k....
I njih i sudačku mafiju i Uefa mafiju..

Jer osim sa sucem, nisu uopće pokazali da vrijede toliko koliko si umišljaju!

P.S.: evo i kod ove sad "šanse", sudac već ima zviždaljku u ustima,jedva čeka da Stevo dođe do njihovog igrača i samo malo ga dotakne da može sudit faul..djubre smrdljivo rusko!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 jul 2014, 21:55

stanje je lose u bh ligi i zato i ispadamo od koga stignemo ,al realno ovaj penal je smijesan

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 jul 2014, 21:56

E ne mozes stavljat u rang Albance, Makedonce i Maribor. Jer Maribor je s Dinamom najbolji klub ove regije. Normalno da je Dujkovic pogrijesio, slucajno, jbga, ali penal nije bio. I nije opravdanje, ali danas su nas pokrali i kraj price. Idu dalje, ali ovo ne mogu zaboravit.

Tuzan sam. U prvoj sam uvjeren da smo ih imali samo sto smo se nekako prepali. Yebe nas fizicka sprema, ali i dobra je kakva je kod ostalih bh ekipa. Mozda je i Karacic mogao drukcije odredit postave, ali za igru mu nemam sta zamjerit. Mislim da je danas Simeunovic morao bit u prvih 11, ali sta se moze. Istina je da je Pehar bio odlican u prvoj utakmici, ali danas nista. Radulovic nula bodova, ne znam sta bi za njega vise napisao. Realno, stoperi Graovac i Katanec i nisu nesto, danas par puta ispadali gdje nas je Dujkovic spasavao. Steta sto nema Radeljica. Stojanovic ni sjenka igraca iz prve utakmice.

Ali opet, bili smo bolji u prvih 40 minuta i onda primimo taj sugavi gol. Dobro, zbilja je dobro pogodio, ali sumnjiv prekrsaj. Onda poluvrijeme i izađes da pokusas nesto vise i sudi ti onakav penal. Pa poludio bi covjek. Mislim da smo ostavili prije svega dobar dojam, nije se ocekivalo od nas da prođemo i cestitke igracima i treneru na dobroj igri. Prvu utakmicu smo mi bili bolji, danas oni. Ali poraz je poraz. Nadam se da ce ih Izraelci izbacit.

Nama slijedi nova sezona i nova borba za trofeje. Imamo momcad, imamo odlicnog trenera i u krugu smo favorita za titulu. Na nama je da ju obranimo :cool: .
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 23 jul 2014, 21:56

aleksandar_veliki je napisao/la:
Lillard je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:A, koji to Savez pise UEFA-i ili FIFA-i. Mogu razumjeti da smo ogorceni, ali... Mozda je i do nas samih, mozda Zrinjskom taj penal ne bi svirao neki nas sudija u Mostaru, mozda je do nas, odnosno do kriterija sudjenja koji vladaju u Premijer ligi. Evo gledam utakmicu, dodouse od 30 minute, Plemici nisu nista uradili vrijedno pomena...
Nije do kriterija, to nije penal ni u Mostaru, ni Londonu, ni Madridu.. .Tako da..
Nisam vidio, odnosno vidio sam da je ovaj golman napravio glupost i onda mi zastopa link. Svi pricamo o penalu, niko o toj gluposti koja je prethodila istom. Uglavnom, uvijek cemo naci neki alibi za poraz, uvijek ce nam neko biti kriv i tako iz godine u godinu, a kod nas se ne pokusava popraviti stanje. Pa mene dusa boli kad vidim da mi gubimo od Makedonaca, Crnogoraca, Albanaca, Slovenaca. Pa je li do nas ili do sudija ili do nesretnog dana...
maltene su uvjek krive sudije, svim nasim ekipama, ali bude gresaka sto jes jes, postalo je utjeha ono "barem smo casno ispali" od nekih timova iz predgrađa Balkanskih. Maribor je najjaci klub ex Yugoslavije u ovom trenutku, ljudi igraju dobro, imaju dobre finansije, uzimaju lovu po Evropi, svake godine. Ko je nama kriv sto se umislimo, svake godine kontamo da smo neko i nesto u nogometu, svaki nas klub koji izadje, jedva cekamo da Makedonce, Slovence, Crnogorce da ih razbijemo, medjutim :shh: jos ce nam biti prepreka ekipa sa Malte il San Marina, Andore, pa da onda se bas ponosimo nasim nogometom klupskim, jedino jos repka sto nas izvlaci.

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 23 jul 2014, 23:34

Result is real! :D
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 23 jul 2014, 23:36

bude gresaka sudija to je danas normalno u fudbalu. i oni su ljudi od krvi i mesa. pa ko je gledao svjetsko prvenstvo mogao je vidjeti koliko je gresaka bilo. znaci svjetsko i tamo su najbolje sudije iz citavog svijeta, s najboljim ocjenama, pa milion gresaka. a ne da se sad gledao zeljo i zrinjski neko njih pokrao, ono nema dalje. bas smo mi sila od klubova da treba pomoc drugima. ali uvijek nademo neke razlike a ne gledamo kakvu si nam klubovi. ono kad se realno gleda zrinjski cim je izvukao maribor trebali su pozdraviti s evropom, a ne pisati imamo sanse, nisu ko prije, ma daj :roll: jedino ko je imao sanse su zeljo i sarajevo, jedni ispali, a drugi ce vjerovatno sutra.

OlimpijaLJ
Kontakt:

Post Postao/la OlimpijaLJ » 23 jul 2014, 23:48

Glavu gore Zrinjski!
Igrali ste borbeno i častno protiv renomiranog protivnika ali na kraju vam se nije izašlo po planovima. Šta se tiče sudija - i Maribor je nekad, kad još nije regularno igrao u Europi, imao značajnih problema sa njima. Na žalost je tako, da IME kluba često utječe na odluke u Europi. A i inače MB je imao nekoliko smrtnih šansa, tako da ne budite previše polupani u srcu. Imate dobre temelje, da u budučnusti ustvarite šta više.

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 24 jul 2014, 00:05

Ev da i ja napisem koju o tekmi:

Prvi 40 min. Zrinski je bio bolji , lijepo ste kontrolisali tekmu, maribor imao jednu polupriliku preko Mendija dok je zrinski uzvratio preko igrac sa br.55.
Al vec tad je bilo primjetno da Graovac, golman i lijevi bocni nisu dorasli ovakvoj tekmi. Bilo je primjetno da tavares i mendi prave na Gravoca poseban pritisak, to jest pustaju njega da organizuje napade. On i lijevi bocni se nisu snasli u ovakvoj tekmi, dok se na golmanu primjetilo da je nesiguran na centersutevima.
Penal smjesan , tekmu sam gledao na Tv , i kad je on svirao za penal, onaj njihov igrac stojanovic je krenuo da se pravda da golmana nije ni dirnuo kad ono bum penal i to je bilo to.
Navijanje slabo, kad vas je par puta prikazalo vasi navijaaci samo stoje , niste se ni culi o lijepa cifra vas je dosla 300.
Steta mogli ste al eto ...

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 24 jul 2014, 00:27

Bili su zreli za proc ih ali krivci: sudac,mile pehar,aleksandar radulovic,stevo nikolic i velibor djuric . Kraj

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 24 jul 2014, 00:30

Dajte ljudi, nemojte biti smijesni.

Pa ove QCL i QEL sluze da se izbaci evropsko smece iz ovih takmicenje.

Tu sudije i uce praksu.

Dzaba ces ti kome pisati.

Treba fino sjesti pa rijesiti ovo **** od Premier lige za dobrobit sviju nas.

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 24 jul 2014, 00:35

sad se lagano okrenut novoj ligaškoj sezoni.Titula i sljedeće godine :cool:

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 24 jul 2014, 00:36

DzoleZeljo je napisao/la:Dajte ljudi, nemojte biti smijesni.

Pa ove QCL i QEL sluze da se izbaci evropsko smece iz ovih takmicenje.

Tu sudije i uce praksu.

Dzaba ces ti kome pisati.

Treba fino sjesti pa rijesiti ovo **** od Premier lige za dobrobit sviju nas.
tako je, hajmo svi pred savez :clap:

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 24 jul 2014, 00:38

crnov je napisao/la:Result is real! :D
Pa tako i jest, realno na kraju price.
Zrinjski se nije osramotio, a iskusni Maribor je jos jednom pokazao da zna kako se igraju ovakve utakmice.
Inace, gledao sam na TV Slovenija 2 i njihov komentator je dosta nahvalio ekipu Zrinjskog.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 24 jul 2014, 00:42

Razbojnik je napisao/la:
crnov je napisao/la:Result is real! :D
Pa tako i jest, realno na kraju price.
Zrinjski se nije osramotio, a iskusni Maribor je jos jednom pokazao da zna kako se igraju ovakve utakmice.
Inace, gledao sam na TV Slovenija 2 i njihov komentator je dosta nahvalio ekipu Zrinjskog.
Oprosti samo, morao sam malo uskociti.

Nerviraju me ljudi (moje videnje) koji razmisljaju tipa nismo se osramotili.

Vidi jednu stvar. Mene iskreno boli briga hoce li Zeljo izgubiti 10:0 ili 1:0 od ekipe ciji je godisnji budzet 20 mil €.
Tu se nemas sta sramotiti prijatelju.

Ili si dosao da probas izvuci nesto od toga, ili pak ovako kako mnogi pricaju, stegne se dojam da smo dosli samo da se ne osramotimo.

sta se to ima Zrinjski sramotiti protiv ekipe koja ima 20 mil € budzet. Vece je blamaza kada ta ekipa postigne samo 2:0 jednoj nasoj ekipi sa jadnim budzetom.

Tako, dok kod razmisljamo tako, uvijek cemo imati pogresno videnje o nogometu.
Takoder, dok svi sute i gledaju jad o lige, gdje je svake godine vrhucan Bh nogometa 3RDQEL desavat ce nam se iste stvari.

Nama treba zdrava konkurencija u ligi, gdje ce svak svakoga moci pobijediti.
Ujedno ta zdrava konkurencija te bolje sprema za euro nastup.

Ali ocigledno, nekima je jos uvijek draze gledati ovako stanje, i stalno kruzenje u krug.

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 24 jul 2014, 01:59

Nemoze vjecno kruzenje . Ove godine zrinjski i sarajevo idu naprijed , siroki uvijek isti apetit europa 4 utakmice ispast i dovidjenja a zeljo tone . Ostali nisu vrijedni spomena.

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 24 jul 2014, 02:03

primasquadra je napisao/la:Nemoze vjecno kruzenje . Ove godine zrinjski i sarajevo idu naprijed , siroki uvijek isti apetit europa 4 utakmice ispast i dovidjenja a zeljo tone . Ostali nisu vrijedni spomena.

zeljo tone :lol: prije nego bilo sta napises prvo pregledaj utakmicu zelje na kosevu, a ovako na slijepo pisati je :urnebes:

0123456
Kontakt:

Post Postao/la 0123456 » 24 jul 2014, 03:55

Maribor nije ni blizu 20 mil € budzet. Negdje oko 8-10 mil.

gavran
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la gavran » 24 jul 2014, 07:05

0123456 je napisao/la:Maribor nije ni blizu 20 mil € budzet. Negdje oko 8-10 mil.
ko čitava naša PL

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 24 jul 2014, 08:43

primasquadra je napisao/la:Bili su zreli za proc ih ali krivci: sudac,mile pehar,aleksandar radulovic,stevo nikolic i velibor djuric . Kraj

Samo da si još stavio i trenera i ocjena za 10. :D

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 24 jul 2014, 10:01

ZrinjskiMostar je napisao/la:
primasquadra je napisao/la:Bili su zreli za proc ih ali krivci: sudac,mile pehar,aleksandar radulovic,stevo nikolic i velibor djuric . Kraj

Samo da si još stavio i trenera i ocjena za 10. :D
Samo sam tebe cekao da opet krenes srati..
Sta ti je Branko kriv za ovu utakmicu?
Slozio je najbolju mogucu momcad i taktiku i to je to.
To sto ga ti ne simpatiziras a usput nemas pojma o nogometu,je tvoja stvar.

I prije nego ista krenes objasnjavati-
Simeunovic je sam rekao da ne moze vise od pol sata igrati jer je totalno
van forme, tako da je normalno da Pehar igra.
Radulovic igra jer nam je Muma out.
Obrana nam je bila ok bez obzira sto je graovac tu i tamo znao izletiti.
Da je radeljic zdrav, igrao bi on.
Crnov ti je jako falio u ovakvim utakmicama.
A ne mozes ni sa 2 napadaca igrati jer trener je trazio brzog napadaca upravo da moze igrati 4-4-2
jer je ocito da stevo i kreso ne mogu zajedno igrati, to je igrac manje na terenu u obrani.

Pa aj ti meni sad reci sta je tu kriv Branko?!?!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []