Evo RAja da koju i ja napišem, pošto ste danas čitav dan pisali o Mostu, a pošto je danas ta obljetnica ja ću to ovako reći.Za mene on nikad nije ni pao jer kad ga nije bilo svejdeno je bio u mojoj glavi, očima, mislima, što znači da seljački majmuni mogu nešto srušiti, ali moju glavu, moje misli, moja sjećanja ne mogu.Da ne bi dalje nešto drugo reći majmunima.Koliko se god oni trudili da su veći katolici od pape jedno im mora biti jasno.Prošlih godina, ove godine i svih budućih godina kad izbore plasman u Europu uvijek će pored imena njihovog kluba pisati BiH i uvijek će biti samo predstavnici te "mrske" im države.E sad opet da ne bi dužio nek sami sebi u svojim pačama razjasne ko su, šta su, koga predstavljaju, koga bi voljeli predstavljati, koga ne bi voljeli predstavljati i još milion sličnih pitanja.Nek pokušaju sami sebi odgovoriti, ja odgovore vrlo dobro znam, a za njih samo jedno, dok god ne nađu prave odgovore uvijek će pored imena njihovog tima jednostavno pisati BIH
E sad malo o fudbalu, normalno o našem, o nama, o crvenim, o ROĐENIM.Nemam pouzdanu inf. da li će biti još tekmi do početka prvenstva, možda ne bi bila loša jedna protiv Turbine (koja čini mi se dosta ulaže u tim), ali to najbolje zna Feja i stručni štab pa ću prihvatiti svaku njihovu odluku.Ona jučerašnja utakmica još uvijek mi na različite načine odzvanja u glavi i radi rezultata i radi isječaka kojih sam vidio u ove dvije minute snimka.Neću vas gnjavati o mojim utiscima, ali moram izreči jedan detalj koji sam u tom snimku primjetio.Pošto je snimak 2 minute odmah se ograđujem jer snimak može i zavarati, ali moja konstatacija je sljedeća:Svi napadi Rostova, go Rostova, sve šanse Rostova u te 2 minute urađene su preko naše desne strane odnosno desnog beka.Šta je razlog tome ne znam, ali bih rado probao bekovski par Hodžić(Škahić)-Pejić.Ovo je samo moje zapažanje i moje razmišljanje na osnovu 2 minute snimka, ali sam ga morao izreći.Što se ostalog tiče mislim da je bilo dosta solidno i koliko se u onome trenutku i onm vremenskim uslovima moglo.Ona kiša je padala tako jako da mi se nekad činilo da neko žestoko puca iz kalašnjikova.Imamo još 10-tak dana za ušminkavanje igre i svih pozicija pa se nadam da ćemo 1 kolo dočekati apsolutno spremni.Drugo za sad ništa osim molbe RAji da uzimamo članske, a za one koje ih još nisu dobili, a platili su meni su bile gotove za 7 dana.Ja sam predao sve lično u klub, a možda kad se plaća preko banke ide malo sporije.Uglavnom ne bi bilo loše ni zovnuti u klub i raspitati se.Toliko draga moja RAja, pozdrav svima.
MOSTAR U RCU VELEŽ DO GROBA!!!