Ma mislio sam uopsteno kao ekipi da nam fali centimetara.Nemamo treceg centra, a ni pravu cetvorku osim Memica..Cudi me da Polutak nije jos porastao i sad drzi onu visinu 209 od prosle godine.:ultrassa1921 je napisao/la:jest da mu fali cm,al je pravi razbijac,prejjak i dosta je popravio igru ledjimaLotus je napisao/la:Dobar je bio Rijad,moze dobro zamijeniti Imrana,malo nam fali cm al valjda to bude ok..Sutra u 13h po nasem vremenu igramo sa Grcima.ultrassa1921 je napisao/la:Smajlovic je sasvim dobro odigrao u Njemackoj bilo mi je nelogicno da nije otisao na EP
Mozda ovdje bude i strimova http://www.tbftv.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
@Nenonerminh74 je napisao/la:Znači da je radi ne sređivanja papira Todoroviću i KS srbije napravili problem nama za karahodzica ili je neka povreda
znas li sta je sa karahodzicom...? Mozda naseg najboljeg igraca trenutno..
Fali Sehic,loncar i omeragic..
Zasto nema gacica ? :S
Za Gacica se znalo odavno da nece doci na pripreme.. Info sam dobio od Zametice... Razlog mi nije rekao, al izgleda (moje nagadjanje) da je interna stvar izmedju njega i Bajica tj. neki konflikt koji je izbio u Manheimu... A blizu odstranjivanja na pripremama su bila i jos trojica momaka sto su se slikali sa ljiljankama a Baja to sve vidio i prijetio im izbacivanjem... Msm da pretpostavljate koji su to igraci...grgr je napisao/la:Zasto nema gacica ? :S
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
znaci imamo super predispozicije za uspjesan turnir 

@ neno#4 nas je već prežalio, odnosno siguran je da ćemo ispasti.dino-92 je napisao/la:znaci imamo super predispozicije za uspjesan turnir
To sam pročitao na jednom drugom forumu.
e **** onda
meni tek sada ništa nije jasno, tamo kod jukine ekipe prava rapsodija vlada, drugarstvo, sve nekako posloženo, a ovde nekakvi otkazi, inati, pa i prošle godine izbacili ovog atica ako se dobro sjecam jer je nešto uradio što kao nije za javnost
ima li kod ovih do 16 godina kakvih zavrzlama?

meni tek sada ništa nije jasno, tamo kod jukine ekipe prava rapsodija vlada, drugarstvo, sve nekako posloženo, a ovde nekakvi otkazi, inati, pa i prošle godine izbacili ovog atica ako se dobro sjecam jer je nešto uradio što kao nije za javnost

ima li kod ovih do 16 godina kakvih zavrzlama?
nema potpisa
Stvarno je čudno kako dolaskom Dragana Bajića krenuše problemi u reprezentaciji... No to nije ni bitno, atmosfera i talentovani igrači uopšte nisu bitni kada je tu vrhunski stručnjak Bajinog kalibra 

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Za razliku od u20 prvenstva gdje je bilo mnogo otkaza, ovo u18 je dosta jako. S nama u grupi je Turska, vjerovatno prvi favorit prvenstva, a i Grcka je ozbiljna reprezentacija i sigurno medju 6-7 najboljih ekipa na prvenstvu. Mislim da Cesku mozemo dobiti, i proci u drugi krug. Nazalost, ponovo je onaj glupi sistem takmicenja, pa nam vjerovatno nece preostajati nista drugo nego se boriti za opstanak (grupa s kojom se krizamo je izuzetno jaka).
http://u18men.fibaeurope.com/en/coid_JI ... de_on.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Covjece kad od svih talenata na turniru izaberu jednog bosanca medju pet, srce ti sto se kaze ko rusija.TheChief je napisao/la:http://u18men.fibaeurope.com/en/coid_JI ... de_on.html
Samo naprijed Nedime!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- ultrassa1921
- Kontakt:
ako nam selektoru ljiljani smetaju onda fuuj,neka ga odma otjeraju
Manijaci Zeljini
loncar napravio pravi izbor. pored arapovica, bendera i zizica izgleda nije bilo mjesta za njega, tako da ga nema na spisku hrvatske
nasima sretno danas. valjda uspiju iznenaditi danas, i ako se cini da ne vlada bas najbolja atmosfera u reprezentaciji.
nasima sretno danas. valjda uspiju iznenaditi danas, i ako se cini da ne vlada bas najbolja atmosfera u reprezentaciji.
za 3h momci igraju prvu protiv Grcke..Nadam se da mogu iznenaditi odma na pocetku turnira
to je ono što sam juce pisao, al oni to ne kontajudino-92 je napisao/la:loncar napravio pravi izbor. pored arapovica, bendera i zizica izgleda nije bilo mjesta za njega, tako da ga nema na spisku hrvatske
nema potpisa
zar nije u 14h, evo gledam bice i prenos..mirzatele je napisao/la:za 3h momci igraju prvu protiv Grcke..Nadam se da mogu iznenaditi odma na pocetku turnira
Vremenska razlika ...mrsic07 je napisao/la:zar nije u 14h, evo gledam bice i prenos..mirzatele je napisao/la:za 3h momci igraju prvu protiv Grcke..Nadam se da mogu iznenaditi odma na pocetku turnira
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
-
- Kontakt:
Nemojte bezveze pisati kad ne znate sto posto o takvim stvarima. Ova ekipa ima izglede da opstane i to bi bio uspjeh. Sve preko toga je ekstremno dobro. Naravno da bi ispadanje bilo neuspjeh ali isto tako treba biti realna i reći da smo mi jedan od kandidata za ispadanje. Nek im je sretno. Nadam se pobjedi protiv Čeha, a onda poslije toga dobiti nekog od ovih lakših u borbi za opstanak i dobiti. Ako tu tekmu zijanimo teško ćemo kao Neno prošle godine uzeti obje u borbi za opstanak.MrMuscle je napisao/la:Za Gacica se znalo odavno da nece doci na pripreme.. Info sam dobio od Zametice... Razlog mi nije rekao, al izgleda (moje nagadjanje) da je interna stvar izmedju njega i Bajica tj. neki konflikt koji je izbio u Manheimu... A blizu odstranjivanja na pripremama su bila i jos trojica momaka sto su se slikali sa ljiljankama a Baja to sve vidio i prijetio im izbacivanjem... Msm da pretpostavljate koji su to igraci...grgr je napisao/la:Zasto nema gacica ? :S
Sretno momci!
Dvije otvorene trice masimo... Ah..
Dvije otvorene trice masimo... Ah..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, legendarnadruga, lopticaskocica, marlostanf1eld i 16 gostiju.