RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- RezervniGolman
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Raja ignorisite ove padobrance. Nebitni i nekompetetni fudbalski sagovornici

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
evo i mene po posljednji put. Pošto se svi za mene raspitujete, moram vam reći da sam u velikoj frci, i jednostavno više nemam vremena biti na forumu. Pored toga na jesen me čekaju prave obaveze, tako daje rastanak neminovan. Ovu priliku ću iskoristiti da pozdravim sve forumaše naše Veležovce, ali i druge. Ja sam Velež pratio i dok nije bilo foruma, pa ću i dalje nastaviti.
Samo da još dodam, svega sam se ovdje načitao, ali jedno morate znati, Velež polahko ali sigurno postaje ozbiljan kolektiv. Velež mi danas liči na Njemačku iz 50-ih godina prošlog vijeka, kada se planski ulagalo u razvoj Njemačke, koja je kasnije postala ono što je danas. Naši rođeni su jako blizu da postanu samostalni, plus evo čitam da ćemo sa poreznom potpisati ugovor o plaćanju na rate preostalog duga, zahvaljujući onom zakonu koji je nedavno donešen, što defacto znači na nuli.
Zapamtite, Velež se mora pod hitno brendirati, tj. sve što ima veze s njim, mora biti podložno zakonu, što znači ako se želi reklamirati klub, mora se ići preko tog kluba, poštujući važeće propise, što na kraju znači profit.
Za kraj da mi se potvrdi, da li su legle pare od Bašića, pošto su od Letića legle, i kada se nastavljaju radovi na pomoćnom?
Forza Velež
Samo da još dodam, svega sam se ovdje načitao, ali jedno morate znati, Velež polahko ali sigurno postaje ozbiljan kolektiv. Velež mi danas liči na Njemačku iz 50-ih godina prošlog vijeka, kada se planski ulagalo u razvoj Njemačke, koja je kasnije postala ono što je danas. Naši rođeni su jako blizu da postanu samostalni, plus evo čitam da ćemo sa poreznom potpisati ugovor o plaćanju na rate preostalog duga, zahvaljujući onom zakonu koji je nedavno donešen, što defacto znači na nuli.
Zapamtite, Velež se mora pod hitno brendirati, tj. sve što ima veze s njim, mora biti podložno zakonu, što znači ako se želi reklamirati klub, mora se ići preko tog kluba, poštujući važeće propise, što na kraju znači profit.
Za kraj da mi se potvrdi, da li su legle pare od Bašića, pošto su od Letića legle, i kada se nastavljaju radovi na pomoćnom?
Forza Velež
[youtube][/youtube]
Pozdrav @Alem-e!
Pozdrav @Alem-e!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Slava izgubljenim mohikancima.white1950 je napisao/la:Vama je najbolje da organizirate prijateljsku sa Notingham Forest u znak sjecanja na staru slavu8-),a shto se tiche Torcide...nemojte vishe matere ti,sve mene stid...
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- RezervniGolman
- Kontakt:
Aleme syebo si me do jaja. Kakav bola posljednji put
nigdje ti ne ides. Jedino ako nisi robije zaglavio a i tu ce ti pastrmka ako treba iphone u pakašu prošvercat. Dajjjjj
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Hajde brishi odavdhe torchidash, ultrash vhithezhanin shta shi vechwhite1950 je napisao/la:Vama je najbolje da organizirate prijateljsku sa Notingham Forest u znak sjecanja na staru slavu8-),a shto se tiche Torcide...nemojte vishe matere ti,sve mene stid...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
na kakva robija bolan, imam obaveza, odmora ni malo.RezervniGolman je napisao/la:Aleme syebo si me do jaja. Kakav bola posljednji putnigdje ti ne ides. Jedino ako nisi robije zaglavio a i tu ce ti pastrmka ako treba iphone u pakašu prošvercat. Dajjjjj
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ne dozivljavam ih više...jer kako se postaviti prema opasnim tipovima koji navijaju za 6 klubova.Nemoguće.Samo Velez,samo BiH
Još malo
Još malo
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- RezervniGolman
- Kontakt:
Zato ti i govorim. Mozes naci vremena da navratis poslje pobjeda kojih ce biti gomilaAlemC85 je napisao/la:na kakva robija bolan, imam obaveza, odmora ni malo.RezervniGolman je napisao/la:Aleme syebo si me do jaja. Kakav bola posljednji putnigdje ti ne ides. Jedino ako nisi robije zaglavio a i tu ce ti pastrmka ako treba iphone u pakašu prošvercat. Dajjjjj
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Neka te sa RAjom bolan makar malo rijeđe al neka te drug.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Na danasnji dan ponovo je zablistao Stari most, a nadam se da ce u narednoj sezoni ponovo zablistati i drugi zaštitni znak Hercegovine.
Sretno Velezu u narednoj sezoni
P.S. moja prognoza, uzimate kup i trece mjesto u ligi
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- RezervniGolman
- Kontakt:
Akobogda. Hvala buraz na lijepim zeljama. Nek si živ i zdrav. Pozzbulbasor je napisao/la:Na danasnji dan ponovo je zablistao Stari most, a nadam se da ce u narednoj sezoni ponovo zablistati i drugi zaštitni znak Hercegovine.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
-
edgardavids
- Kontakt:
IMA LI IKO JAČI?
E jesu se onda pitari sjebali, poslje tekme ostao ja u gradu svi dolazili i čestitali, kaže mi jedan vi ste pomjerili navijanje i na nebo, a ja mu odgovorio ma nije nam ni nebo vise granica.
famozni auto gol cini mi se da je bio tad za 1-1 ,lile je napisao/la:E jesu se onda pitari sjebali, poslje tekme ostao ja u gradu svi dolazili i čestitali, kaže mi jedan vi ste pomjerili navijanje i na nebo, a ja mu odgovorio ma nije nam ni nebo vise granica.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Babo ovo je tekma kad je Džafa dao gol na pocetku a vi izjednacili negdje u 70-oj. Bilo nas oko milje ipoaS_Roma je napisao/la:famozni auto gol cini mi se da je bio tad za 1-1 ,lile je napisao/la:E jesu se onda pitari sjebali, poslje tekme ostao ja u gradu svi dolazili i čestitali, kaže mi jedan vi ste pomjerili navijanje i na nebo, a ja mu odgovorio ma nije nam ni nebo vise granica.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
auuuuuuu jooj zivota mi tad smo 100 puta bolji bili, onaj golman vas je tad spasio samo tako, jos Maksum Makusimic profula penal nabio loptu preko juga 
- RezervniGolman
- Kontakt:
Jest to je ta tekmaaS_Roma je napisao/la:auuuuuuu jooj zivota mi tad smo 100 puta bolji bili, onaj golman vas je tad spasio samo tako, jos Maksum Makusimic profula penal nabio loptu preko juga
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Hehehe to sastavio,dzafagoogoogoo
Prva dava kola igrali kuci sa Travnikom i Olimpikom,6 bodova i gol razlika msm 9-1,i onda Kosevo 1-1
Nebih imao nista protiv istog scenarija ove sezone
Nebih imao nista protiv istog scenarija ove sezone
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.