FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Napokon osvanulo predivno jutro i predivan osjecaj nakon 27me noci provedene u ibadetu. Danas nase Sarajevo igra da nam bude hairli i sretno. Uvijek smo bili gospodski klub i to pokazujemo po ko zna koji put pa oko streama na pripremama evo i sad oko prenosa. Daj Boze da prodjemo danas da gledamo i atromitos da odemo u grcku da hordamo. Ako prodjemo ocekujem dobru posjetu na Hasetu. I njih da shebemo u navijanju:-) Vidim igraci su pravo zadovoljni ne sumnjam u njihovu borbu i proztvocanost i dobru utakmicu sa nase strane samo hrabro i sta bog dadne. Idemo braco jako idemo ludo:-D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
ma nek bude 1:2 dobro je.. A ko zna možda sa 0:1 doguramo do penalan pa Bandović zablistaHedg je napisao/la:Biće gusto, biće 0:2!

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
RAJAAAAAAAAAAA !!!
MOLIM VAS HAJMO IH SAMO IGNORISATI VIDITE DA NE ZNAJU GDJE UDARAJU FOL PROVOCIRAJU PUSTITE IH , ZNACI NE ODGOVARAJTE IM I KRAJ PRICE, NEK PISU STA HOCE, DANAS JOS AKO BOG DA KAD PRODJEMO ONI CE SE POJESTI I SAD SE JEDU JADOVI !!!
MOLIM VAS HAJMO IH SAMO IGNORISATI VIDITE DA NE ZNAJU GDJE UDARAJU FOL PROVOCIRAJU PUSTITE IH , ZNACI NE ODGOVARAJTE IM I KRAJ PRICE, NEK PISU STA HOCE, DANAS JOS AKO BOG DA KAD PRODJEMO ONI CE SE POJESTI I SAD SE JEDU JADOVI !!!
Nek' Dino zigu kamilu ako mu je milo. Samo neka nastavi ovaj dobar rad. 

-
- Kontakt:
mozda je i da jest to nije tvoj problem niti nas , imas mahanje 

F.K.SARAJEVO DO GROBA !
-
- Kontakt:
košpicarski najbolji rezultat od kataklizme i 9 kom protiv litexa...je prolazak giganta lovćena...a da se ne zaboravi litex je bio davne 2004
-
- Kontakt:
Pozdrav bordo braci , da i ja pocnem pisati ovdje , dosta sam citao heheh , abd veceras da slavimo zajedno !!!!!! 

F.K.SARAJEVO DO GROBA !
Cuj nece da se prodaju hahahahahahaha..
A prose cigani na sbf-u, nisu u stanju projekat uraditi na engleskom, ne mogu vodovod platiti, al se ne prodaju...
Haj razgulite u svoju avliju i oksidirajte firauni, da znate sta je marketing i popularizacija znali bi zasto mi pomazemo kucama oko prenosa.. Kako mislite imati glavnog sponzora a nigdje vas na tv-u kad su tekme koje bi makar neko gledao? Jadni ste...
A prose cigani na sbf-u, nisu u stanju projekat uraditi na engleskom, ne mogu vodovod platiti, al se ne prodaju...
Haj razgulite u svoju avliju i oksidirajte firauni, da znate sta je marketing i popularizacija znali bi zasto mi pomazemo kucama oko prenosa.. Kako mislite imati glavnog sponzora a nigdje vas na tv-u kad su tekme koje bi makar neko gledao? Jadni ste...
auuuu dobro si kad se sjetim njihove price kako su napravili nesto dobro i prodaju se 1000 % na tom sbf-u hahaahhaahhabv071 je napisao/la:Cuj nece da se prodaju hahahahahahaha..

A necemo ulazizi u pricu kako je Bulent Biscevic i cini mi se Gredic dolazili kod nas u prostorije i pitaju kako se otvara fan shop, traze pomoc u realizaciji

Što neko gore napisa, daj malene da ignorisemo.
Veceras igramo ,jako bitnu tekmu ,spasavamo obraz BIH fudbala,i sad treba sa njima se zajebavati.Daj malo da pisemo o mogucem sastavu,formaciji,šansama itd.itd.**** njih ljubomorne duse mogu da ga ...

Veceras igramo ,jako bitnu tekmu ,spasavamo obraz BIH fudbala,i sad treba sa njima se zajebavati.Daj malo da pisemo o mogucem sastavu,formaciji,šansama itd.itd.**** njih ljubomorne duse mogu da ga ...
Za one koje zanima da kazem i ovdje da su nasi momci s tribine stigli sretno i zdravo u daleki Haugesund. Nije mala stvar preci 2700km u jednom pravcu. Ako kazem da je dalje od Moskve za otici sve sam rekao. Mislim da je ovo jedno od najdaljih gostovanja u evropi. Svaka im cast i nadam se da cemo aBd najvise radi njih da se radujemo veceras.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
aj sad nastavite normalno raspravljati O UTAKMICI !!!
- RezervniGolman
- Kontakt:
Sretno Sarajevo danas. Jedini klub koji postujem u drzavi poslje Veleža. Yebite im mater veceras i popišajte im se u one šljemove s rogovima

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
-
- Kontakt:
Samo spustiti loptu na zemlju....to je dobitna kombinacija. Sa onim centaršut.ne možemo ništa postići. A prema Dženinom intervju ..izgleda da ovu tekmu počinjemo u istom sastavu kao onu prije 7 dana
Hvala Rođeni ! Ako Bog da da ove szone dogurate bar do Europe, zaslužili ste ! 

Možda bi ja samo Duljevića umjesto Bilbije ubacio. Al opet Dženo najbolje zna, aBd prolazimo dalje.fcsforever je napisao/la:Samo spustiti loptu na zemlju....to je dobitna kombinacija. Sa onim centaršut.ne možemo ništa postići. A prema Dženinom intervju ..izgleda da ovu tekmu počinjemo u istom sastavu kao onu prije 7 dana
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
Ma bravoZeljoSampioneGo je napisao/la:Prolazite sigurno.. ali u k....

Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
Iskreno volio bih da prodjete.. ali nema sanse realno svi nasi klubovi su **** ali sto ste vi karinanana to nije niko..
Kralj price
-
- Kontakt:
[quote="ZeljoSampioneGo"]Prolazite sigurno.. ali u k....[/quok
ok fk ajvar...sad bjezi i cekaj bagere da pocnu mercedes arenu praviti

ok fk ajvar...sad bjezi i cekaj bagere da pocnu mercedes arenu praviti

-
- Kontakt:
to je i moja zelja ali mislim (po njegovom zadnjem intervju) da planira poceti tekmu u istom sastavuZagor je napisao/la:Hvala Rođeni ! Ako Bog da da ove szone dogurate bar do Europe, zaslužili ste !
Možda bi ja samo Duljevića umjesto Bilbije ubacio. Al opet Dženo najbolje zna, aBd prolazimo dalje.fcsforever je napisao/la:Samo spustiti loptu na zemlju....to je dobitna kombinacija. Sa onim centaršut.ne možemo ništa postići. A prema Dženinom intervju ..izgleda da ovu tekmu počinjemo u istom sastavu kao onu prije 7 dana
a jos nije objavljen sastav za vecerasnju tekmu ...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.