Svrati na nas forum imas sve napisanoFK Sarajevo je napisao/la:Je li ovo sigurno da je Gavaric igrao sa tri zuta da se ne osramotimo kasnije![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Treba igrati postenotax je napisao/la:i vi se nadate da cete dobiti 3 boda

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
-
- Kontakt:
PATI!!!!!tax je napisao/la:i vi se nadate da cete dobiti 3 boda

ma ne navijam ja za slobodu vec nako reko cudno mi da se navijaci vesele zakulisnim radnjama ?
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Jbg, znam da ti je tesko sto ste godinama iza nas.bad_boy je napisao/la:Dabogda dobili ta 3 boda.al za zelenim stolom,ionako drugacije neznate drugacije dobit,samo nek se zna 3 komada u mrezi Sarajeva,na Kosevu bod vam uzeli,u kupu redovno od nas ispadate,sretno da dobijete 3 boda,kad nemozete u igri,mozete placuci u savezu za stolom
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
pa ako ćemo logikom ko je šta zaslužio onda možemo reći da je FKS zaslužio 3 boda na košeu u prvom kolu ali je golman svojim izležavanjem odnio zaslužena dva boda a nama je ostao 1.tax je napisao/la:ma ne navijam ja za slobodu vec nako reko cudno mi da se navijaci vesele zakulisnim radnjama ?
Ako ćemo dalje o zaslugi,FKS je zaslužio pobjedu u mostaru ali je pomoćni sudija dobio pare,nadalje i protiv olimpika na grbavici su zaslužena tri boda ali smo dobili jedan,pa onda smo zaslužili bod u trebinju ali je sudija produžavao dok nam nisu dali gol(gol dat u 94 minutu) itd.
TAKO DA PRIČA ZASLUŽENO ILI ZAKULISNO,OVAKO ILI ONAKO PADA U VODU,NAŽALOST VRIJEDI ONO ŠTO JE NA TABELI A SVAKI NAVIJAČ SE RADUJE DA NJEGOV KLUB DOBIJE,isto kao što se lištica radovala izlasku u evropu a nije zaslužila dok je sloboda popušila.
U ovom slučaju pravila su jasna i čiča miča gotova priča.
-
- Kontakt:
Moramo ove iz Tuzle nauciti da racunaju haha izgleda i mi smo im krivi sto su izveli lika sa zutim kartonima
Bolje nauci odbranu i golmana da ne primaju 3 golasamo rajvosa je napisao/la:Moramo ove iz Tuzle nauciti da racunaju haha izgleda i mi smo im krivi sto su izveli lika sa zutim kartonima

Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
Kako te nije stid pricati nesto o posjecivanju tema?VISIS, ali VISIS na ovoj temi po citav dan!bad_boy je napisao/la:Vi jeste razvalili Zrinjski,i to sam vec rekao,i bilo mi je krivo sto ste izgubili,al danas citav dan pisete o kartona,ja sam rekao ako je neregularno nek vam dadnu 3 boda,necu se bunit,al znam da ce vas polovina doci na temu FK SLOBODA hvalit se sa 3 boda,al igracki smo vas nadigrali.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Nije mi krivo,zasto bi mi bilo krivo,jeste mozda u trofejima u prednost,a godinama ne znam bas ko je stariji klubButmiran je napisao/la:Jbg, znam da ti je tesko sto ste godinama iza nas.bad_boy je napisao/la:Dabogda dobili ta 3 boda.al za zelenim stolom,ionako drugacije neznate drugacije dobit,samo nek se zna 3 komada u mrezi Sarajeva,na Kosevu bod vam uzeli,u kupu redovno od nas ispadate,sretno da dobijete 3 boda,kad nemozete u igri,mozete placuci u savezu za stolom
Sloboda osnovana 1919
Sarajevo 1946
idi utjesi Janjosa gotov zaplakao poslije tekme,igrali smo fudbala sa manekenima SKorom i ekipom,a oni nisu navikli na tu igru

Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
mi primamo po tri ali kad vi dođete na red onda se vi ti koji primate.bad_boy je napisao/la:Bolje nauci odbranu i golmana da ne primaju 3 golasamo rajvosa je napisao/la:Moramo ove iz Tuzle nauciti da racunaju haha izgleda i mi smo im krivi sto su izveli lika sa zutim kartonima![]()
![]()
![]()

Ooooooj Boze.Kakve veze ima ko je stariji majke ti?bad_boy je napisao/la:Nije mi krivo,zasto bi mi bilo krivo,jeste mozda u trofejima u prednost,a godinama ne znam bas ko je stariji klubButmiran je napisao/la:Jbg, znam da ti je tesko sto ste godinama iza nas.bad_boy je napisao/la:Dabogda dobili ta 3 boda.al za zelenim stolom,ionako drugacije neznate drugacije dobit,samo nek se zna 3 komada u mrezi Sarajeva,na Kosevu bod vam uzeli,u kupu redovno od nas ispadate,sretno da dobijete 3 boda,kad nemozete u igri,mozete placuci u savezu za stolom
Sloboda osnovana 1919
Sarajevo 1946
idi utjesi Janjosa gotov zaplakao poslije tekme,igrali smo fudbala sa manekenima SKorom i ekipom,a oni nisu navikli na tu igru![]()
![]()
![]()
Navikli su oni igrati, ali ne po onoj oranici.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
danas prvi put da na temi FK SARAJEVO napisem vise od 10 postova,i boli te cosak koliko sam ja na necijoj temi,kao ti na Slobodinoj temiButmiran je napisao/la:Kako te nije stid pricati nesto o posjecivanju tema?VISIS, ali VISIS na ovoj temi po citav dan!bad_boy je napisao/la:Vi jeste razvalili Zrinjski,i to sam vec rekao,i bilo mi je krivo sto ste izgubili,al danas citav dan pisete o kartona,ja sam rekao ako je neregularno nek vam dadnu 3 boda,necu se bunit,al znam da ce vas polovina doci na temu FK SLOBODA hvalit se sa 3 boda,al igracki smo vas nadigrali.

Koliko smo od Sarajeva u ovoj godini primili golova ukupno 2 u dvije tekme,a vi od Slobode u jednoj 3 golakobe je napisao/la:mi primamo po tri ali kad vi dođete na red onda se vi ti koji primate.bad_boy je napisao/la:Bolje nauci odbranu i golmana da ne primaju 3 golasamo rajvosa je napisao/la:Moramo ove iz Tuzle nauciti da racunaju haha izgleda i mi smo im krivi sto su izveli lika sa zutim kartonima![]()
![]()
![]()

Ne budi naporan vise s tim golovima.Bodovi se gledaju!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
@ butmiran
nemam vremena za tebe samo cu reci 3:1

nemam vremena za tebe samo cu reci 3:1

@bad_boy:
4.FK Sarajevo 28 bodova
............
14.FK Sloboda 17 bodova.
I ovo je do sutra samo.Jedan tim ce skociti za jednu poziciju, drugi pasti.

4.FK Sarajevo 28 bodova
............
14.FK Sloboda 17 bodova.
I ovo je do sutra samo.Jedan tim ce skociti za jednu poziciju, drugi pasti.

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
-
- Kontakt:
'alo ba sta spamas vise ,svaki drugi post na ovoj temi i na Slobodinoj tvoj.bad_boy je napisao/la:@ butmiran
nemam vremena za tebe samo cu reci 3:1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mozete trazit od saveza desetak bodova za umjetnicki dojam

I vi za manekene al bodovi u Tz ostaju.amel korman je napisao/la:'alo ba sta spamas vise ,svaki drugi post na ovoj temi i na Slobodinoj tvoj.bad_boy je napisao/la:@ butmiran
nemam vremena za tebe samo cu reci 3:1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mozete trazit od saveza desetak bodova za umjetnicki dojam
Pssssssssttttttttt

@zeznuti momak
Shvatite ga ljudi,jako je teško.....i meni bi bilo teško igrati dogodine derbi lige protiv budućnosti.
Shvatite ga ljudi,jako je teško.....i meni bi bilo teško igrati dogodine derbi lige protiv budućnosti.

sanjaj da ces Slobodu vidjet u drugoj ligikobe je napisao/la:@zeznuti momak