Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- EmirSioux89
- Kontakt:
Re: Browser igra: Football identity
Samo da kazem za kondiciju malo, posto je stamina veoma mala u svakog igraca.Ako prije utakmice ne bude 100% kondicija bacite jedan kondicioni trening da to pred utakmicu bude full, i staminu trenirajte.
Ja sam sledecu utakmicu tu 100%
Ja sam sledecu utakmicu tu 100%
Manchester United!
Sad imamo 2 playa, kreativnosi ne bi trebalo nedostajatiEvolution87 je napisao/la:Sad sam ja napravio novi, pa sam nabio pasove i ovo najbitnije za ''playa'', pa cemo vidjet kako ce ici. Mogli smo i sad neki test ako nas ima bar nekoliko..
Treba nam dobar napadač pod hitno
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- EmirSioux89
- Kontakt:
Ja dajem 2 gola minimalno sledecu utakmicu, ne briniForster je napisao/la:Sad imamo 2 playa, kreativnosi ne bi trebalo nedostajatiEvolution87 je napisao/la:Sad sam ja napravio novi, pa sam nabio pasove i ovo najbitnije za ''playa'', pa cemo vidjet kako ce ici. Mogli smo i sad neki test ako nas ima bar nekoliko..![]()
Treba nam dobar napadač pod hitno
Manchester United!
Imamo mi negdje 13 aktivnih igrača od toga imamo 3 napadača, Reformer Gračanica i onaj treći al nije dolazio na tekme, samo Gračanica hoće da odustane, al ja se nadam da neće.
A Faraon svako mišljenje je dobro došlo, samo ja bi preporučio Unofficialu da malo ganja taj dribling, nek ga još digne ovako mu je slab svaki normalni bek ima 60 tackling, mada smo se sjebali što nismo na vrijeme uradili readjust skilove, ali jbg. Ako ko hoće da šta promijeni nek napravi novog igrača dok još nije kasno, i bolje skilove napravi dok ima supporter 10 dana, a prije toga nek javi da raskinemo ugovor
Pozdrav
edit: Sljedeću ako nam Avdija ne dođe bit ćemo u problemima, valja onda skontati kako da igramo. Kontam ovu utakmicu igrat sa 2 napadača, ali onda morat će jedan od DCM/CM/ACM na klupu.
A Faraon svako mišljenje je dobro došlo, samo ja bi preporučio Unofficialu da malo ganja taj dribling, nek ga još digne ovako mu je slab svaki normalni bek ima 60 tackling, mada smo se sjebali što nismo na vrijeme uradili readjust skilove, ali jbg. Ako ko hoće da šta promijeni nek napravi novog igrača dok još nije kasno, i bolje skilove napravi dok ima supporter 10 dana, a prije toga nek javi da raskinemo ugovor
Pozdrav
edit: Sljedeću ako nam Avdija ne dođe bit ćemo u problemima, valja onda skontati kako da igramo. Kontam ovu utakmicu igrat sa 2 napadača, ali onda morat će jedan od DCM/CM/ACM na klupu.
Zadnja izmjena: BelminM23, dana/u 24 jul 2014, 02:36, ukupno mijenjano 1 put.
Samo da pitam, ko je 80-ka... 
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
I da dosta sam puta reko, a i tamo na forumu sam piso, da mi krila ne trebaju u odbrani, samo gužvu mogu stvoriti 
Nek neko javi Zahi, znam da je govorio da bi uradio readjustament skilova, pa ako hoće nek pravi novi account
@bega Malik je to @Unofficialpage
Nek neko javi Zahi, znam da je govorio da bi uradio readjustament skilova, pa ako hoće nek pravi novi account
@bega Malik je to @Unofficialpage
- masteRofPoker
- Kontakt:
I ja se dosta slazem sa faronom.
Belminu sam govorio a evo opet cu, moras pricati kao navijen i samo ti i jos npr. da jedan iz odbranr prica. Zasto to govorim? Zato da se ne bi desilo da belmin kaze l3, zaha l2, mateo l4 itd. onda nastaje haos, tu onda odbrana postaje konfuzna. A odbrana je takoder na udaru jer brzo gubimo loptu. I ja sam primjetio da nema
puno igre kroz sredinu, samo na stranu i da krila vjezbaju samo dribling i brzinu.
Ja sam
to ovako vidio, ako npr. igramo sa 4 nazad. Ja kao dmc glumim laznog stopera i zatvaram
sredinu tako da nagib i zaha mogu pomoci bekovima, ovo je vrlo vazno da odbrana procita, to nam mora ici tako uhodano.
Jos jedna vrlo bitna stvar, nema praviti off side zamku i izlaziti kada nas napadaju preko krila i igraju jedan na jedan sa nasim bekom, tu ako nas probiju ne pomaze off side zamka, Off side zamku pravimo kada oni krenu kreirati akciju, tada izademo na l4 ili na centar i napad i sredina prave pritisak.
Ovo je ljudi vrlo vazno za odbranu, procitajte ovo molim vas.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Belminu sam govorio a evo opet cu, moras pricati kao navijen i samo ti i jos npr. da jedan iz odbranr prica. Zasto to govorim? Zato da se ne bi desilo da belmin kaze l3, zaha l2, mateo l4 itd. onda nastaje haos, tu onda odbrana postaje konfuzna. A odbrana je takoder na udaru jer brzo gubimo loptu. I ja sam primjetio da nema
puno igre kroz sredinu, samo na stranu i da krila vjezbaju samo dribling i brzinu.
Ja sam
to ovako vidio, ako npr. igramo sa 4 nazad. Ja kao dmc glumim laznog stopera i zatvaram
sredinu tako da nagib i zaha mogu pomoci bekovima, ovo je vrlo vazno da odbrana procita, to nam mora ici tako uhodano.
Jos jedna vrlo bitna stvar, nema praviti off side zamku i izlaziti kada nas napadaju preko krila i igraju jedan na jedan sa nasim bekom, tu ako nas probiju ne pomaze off side zamka, Off side zamku pravimo kada oni krenu kreirati akciju, tada izademo na l4 ili na centar i napad i sredina prave pritisak.
Ovo je ljudi vrlo vazno za odbranu, procitajte ovo molim vas.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Fakat, danas sam primjetio da je neko pustio igrača misleći da je ofsajd, ne znam ko je bio, al uglavnom, kad vidite da nas bekove napadaju njihova krila morate se vraćati u odbranu jer oni su brži od nas i nikad nisi siguran da ih možeš zaustaviti pogotovo što su nam još mali skillovi. A kad prođu nas idu skroz tamo do goal-out linije i onda bacaju u kazneni tako da je nemoguće napraviti ofsajd. 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Mislim da sam ja pustio, iako ne vjerujem da bi imalo velikog uticaja, nekako sam mislio da ce uletit u offFaraonTM je napisao/la:Fakat, danas sam primjetio da je neko pustio igrača misleći da je ofsajd, ne znam ko je bio, al uglavnom, kad vidite da nas bekove napadaju njihova krila morate se vraćati u odbranu jer oni su brži od nas i nikad nisi siguran da ih možeš zaustaviti pogotovo što su nam još mali skillovi. A kad prođu nas idu skroz tamo do goal-out linije i onda bacaju u kazneni tako da je nemoguće napraviti ofsajd.
Ma dobro nego da znate ubuduće, ako je protivničko krilo sa loptom ispred protivničkom napadača (bez obzira što su iza svih naših igrača) onda napadač nije u ofsajdu, klasično fudbal praviloForster je napisao/la:Mislim da sam ja pustio, iako ne vjerujem da bi imalo velikog uticaja, nekako sam mislio da ce uletit u offFaraonTM je napisao/la:Fakat, danas sam primjetio da je neko pustio igrača misleći da je ofsajd, ne znam ko je bio, al uglavnom, kad vidite da nas bekove napadaju njihova krila morate se vraćati u odbranu jer oni su brži od nas i nikad nisi siguran da ih možeš zaustaviti pogotovo što su nam još mali skillovi. A kad prođu nas idu skroz tamo do goal-out linije i onda bacaju u kazneni tako da je nemoguće napraviti ofsajd.
Ovo napadač-krilo sam uzeo primjer radi lakšeg objašnjavanja, isto vrijedi za svakog igrača. Ali vjerujem da ti to znaš nego si kontao da će se njihov napadač zeznuti pa uletiti linijski ispred njihovog krila sa loptom pa da bude offside
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nekako sam imao ideju da će biti ispred igrača sa loptom, kad sam već odigrao potez, skontam sta sam učinio 
U odbrani jedino mogu pomoć u duelu, tackling loš
Ovako bi to valjda trebalo izgledati u sljedecoj, ili nesto urediti sa dva napadaca
Kad će se moći pogledati naša tekma ispočetka

U odbrani jedino mogu pomoć u duelu, tackling loš
Ovako bi to valjda trebalo izgledati u sljedecoj, ili nesto urediti sa dva napadaca
Kad će se moći pogledati naša tekma ispočetka

Ma desi se svakome jbgForster je napisao/la:Nekako sam imao ideju da će biti ispred igrača sa loptom, kad sam već odigrao potez, skontam sta sam učinio
U odbrani jedino mogu pomoć u duelu, tackling loš![]()
Ovako bi to valjda trebalo izgledati u sljedecoj, ili nesto urediti sa dva napadaca![]()
Kad će se moći pogledati naša tekma ispočetka![]()
Skontat će Belmin šta je najbolje..
A i za snimak se njemu obrati, on je naš Pape on će nam ustupiti "kasetu" da vidimo gdje smo griješili
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Dobro prvo kolo. Prije svega aktivno..
Nemojte da vas malo lošiji rezultati pokolebaju, morate izdržati prvih par kola i onda će to biti mnogo bolje.
Poziv za sve fudbalere i dalje otvoren... dođite da se družimo. Ne morate igrati svi u ta dva kluba, možete i u neki drugi pa da nekom svom jaranu ukližete u noge
Nemojte da vas malo lošiji rezultati pokolebaju, morate izdržati prvih par kola i onda će to biti mnogo bolje.
Poziv za sve fudbalere i dalje otvoren... dođite da se družimo. Ne morate igrati svi u ta dva kluba, možete i u neki drugi pa da nekom svom jaranu ukližete u noge
Porucuje vam Zaha da nadjete igraca imena Gerard Pique 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Evo link do Zahe
http://footballidentity.com/Character/C ... ?id=297297" onclick="window.open(this.href);return false;
Nego, ima li još koji (sportski) forum da dovedemo još kojeg igrača u ligu?
http://footballidentity.com/Character/C ... ?id=297297" onclick="window.open(this.href);return false;
Nego, ima li još koji (sportski) forum da dovedemo još kojeg igrača u ligu?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I ja ću napravit novog Ronaldinha. Što više ću povečati ball control, dribling, brzinu, ubrzanje i high pass. Mislim da je ovo ono što će mi najviše trebat. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Na forumu nađite tamo, imate šta treba za koji skill, a ako ne znate naću vam ja i poslat šta vam trebam, al samo ću vam kopirat tekst pa čitajteUnofficialpage je napisao/la:I ja ću napravit novog Ronaldinha. Što više ću povečati ball control, dribling, brzinu, ubrzanje i high pass. Mislim da je ovo ono što će mi najviše trebat.
A trebo bi ti Novog napravit Ronaldinja, jer ovako si slab, prije svega mislim na dribling, a gledam dosta vas samo šuteve nabija, ma ne treba vam toliko, možda malo onog običnog šuta, ako se nađete nekad otkriven da možete pogodit gol, a ne da ode preko.
edit: Evo možete sad pogledati snimak.
Eto sad vidite žašto je ova igra zanimljiva, i onako malo jeb.na za živce, pogotovo kad se gubi, jer u ovoj igri ne možeš uspjeti sam nešto, nego moraš imati 13-14 igrača da bi se nešto moglo postići, i da svi znaju ganjat loptu. Mi imamo aktivnost, još je samo malo popravit, da ne damo botovima da vam rade poteze, al hajd bit će bolje 
Rezultat će doći.
Nek govori ko je klikno da me hoće izbacit sa klupe

Rezultat će doći.
Nek govori ko je klikno da me hoće izbacit sa klupe

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Potpisan novi ugovor sa ESSF. Ako sad beka budem igrao ima da im tek sad ne mogu ništa, sve defanzivne ocjene sam smanjio na najmanje što može
Ali zato brzinam, dribling ima da ore. 
Zahvaljujem se Papetu i Mourinhu na pomoći pri podešavanju ovih atributa.
Zahvaljujem se Papetu i Mourinhu na pomoći pri podešavanju ovih atributa.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Jeste li za da pokušamo naći još par igrača , koji nisu sa foruma , da dođu u ESSF ? Da pokušam povući par svojih vezica 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.