Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Ovdje nam treba bar jedna pobjeda da bi ostali u A diviziji?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
i meni. Hajmo momci.Željooooo je napisao/la:8 razlike za Grke,2 minute do kraja i naš napad,u meni još tinja nada da ih možemo uzeti..

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
polutak ko da nije 100% spreman. zadnje godine nas maltene sam spasio od ispadanja.
Unofficialpage je napisao/la:i meni. Hajmo momci.Željooooo je napisao/la:8 razlike za Grke,2 minute do kraja i naš napad,u meni još tinja nada da ih možemo uzeti..
Dzaba se nadate Aleksic

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nade vise nema 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Uništi napad da se približimo na -6. Gotovo.Yucca je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:i meni. Hajmo momci.Željooooo je napisao/la:8 razlike za Grke,2 minute do kraja i naš napad,u meni još tinja nada da ih možemo uzeti..
Dzaba se nadate Aleksic![]()
![]()
![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Aleksic veceras uz Atica najbolji, tako da tvoji komentari o njemu i nisu baš na mjestuYucca je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:i meni. Hajmo momci.Željooooo je napisao/la:8 razlike za Grke,2 minute do kraja i naš napad,u meni još tinja nada da ih možemo uzeti..
Dzaba se nadate Aleksic![]()
![]()
![]()

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Realno nada nije nikad ni postojala, barem ne kod mene i ne posle prvog poluvremena.. Imamo Atica i Aleksica koji su stvarno fantasticni i donekle Polutka i Djedovica. Medjutim dvojica nemogu pobijediti cijeli tim... A Grcxka nije Luxemburg.
Steta za mec... Moglo je se i dobiti ali eto.. sta je tu je..
Steta za mec... Moglo je se i dobiti ali eto.. sta je tu je..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
treba malo vise, 2-3 minimum. jer i ako prodjemo u sljedeci krug, opet mozemo ispasti. samo ko prodje u 1/4-finale sigurno je izborio opstanak.FaraonTM je napisao/la:Ovdje nam treba bar jedna pobjeda da bi ostali u A diviziji?
a aleksica nema ko zamjenit, igrao skoro bez pauze citavu utakmicu.
Atic je doktor, vidite kako momak igra.. Vrabac je otisao ali Sparsi su dobili jos jaceg igraca..
Forster@ Kako ne stoje kad je covjek maltene svaki nas napad zeznuo a organizirati nas napad je za njega misaona imenica

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
S kim smo jos u grupi ?
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Turska i Ceska.Bihac96 je napisao/la:S kim smo jos u grupi ?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
sutra se nemamo cemu nadati, turska ce nas satrati.
a ako pobjedimo cesku, u sljedecem krugu nas cekaju srbija, spanija i rusija

Ne moze me niko uvjeriti da strucnjak Dragan nije kriv. Uredu, Grcka kvalitetna, ali ja nijednu akciju nisam vidio kod nas, koje su nam samo skokove pokupili. Pa covjece, ako vidis da Memic nicemu ne doprinosi, zasto sa Smajlovicem ne pokusati?? Nedim me, blago receno razocarao...
Ne znam, preostaje nam teska borba za opstanak u A diviziji.
Sent from my ST18i using Tapatalk
Ne znam, preostaje nam teska borba za opstanak u A diviziji.
Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!
Meni je samo žao Atića i donekle Aleksića, sa kakvim levatima oni igraju čast izuzetcima kojih je malo,pa ja bih poludio da sam na njihovom mjestu,ljudi ne znaju iz auta za nas vratiti našim loptu u ruke nego je bacaju Grcima u kontru,neki njihovi suigrači samo znaju faul napraviti,i ništa drugo,košarkaški mag na klupi nije ih uigrao ni jednu akciju,taktika je samo dodaj aleksiću i atiću pa šta oni urade

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Pa biće zayebano onda..dino-92 je napisao/la:treba malo vise, 2-3 minimum. jer i ako prodjemo u sljedeci krug, opet mozemo ispasti. samo ko prodje u 1/4-finale sigurno je izborio opstanak.FaraonTM je napisao/la:Ovdje nam treba bar jedna pobjeda da bi ostali u A diviziji?
a aleksica nema ko zamjenit, igrao skoro bez pauze citavu utakmicu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Yucca je napisao/la:Forster@ Kako ne stoje kad je covjek maltene svaki nas napad zeznuo a organizirati nas napad je za njega misaona imenica![]()

Treba znati gledati utakmicu i igru, ko zna zna i da si u pravu 100 %.Skoro isto ko u Njemačkoj. Nije do momka, Bajic je taj koji ce nas s.ebat

Ali pozelimo momcima svu srecu dalje i nadajmo se da ce izboriti opstanak

Samo mi nije jasno kako je obukao majicu sa natpisom BiH, a ne RS

i ako sve izgubimo jel imamo šanse za opstanak?dino-92 je napisao/la:sutra se nemamo cemu nadati, turska ce nas satrati.
nema potpisa
Sto sam i govorio doso covjek na prvenstvo sa jednim pravim centrom i to rovitim od povreda i jednom pravom cetvorkom Memicem kojeg je guro na pet sto on ne moze realno igrati,mogo je komotno makar Manjgafica povest koji moze i 4 i 5 pokrit..Nisam vidio nijednom da je pokuso sa Polutkom I memicem u petorci da malo zatvori reket i ove njihove ofanzivne skokove,a tu su i slobodna bacanja koja su ispod 50% i to je to..Nemamo zamjene za Aleksica,pa meni nije jasno sto nije poveo Arslanagica(momak je vec igro ovaj nivo takmicenja sa Sparsom i bio je dobar) iz Sparsa da moze Alesku zamijeniti...
O igri da ne pricamo,vidim da se nesto Polutak spominje kao kakav on ovako onako, momak je povrijedjen,a i Grci imaju izuzetno jaku centarsku liniju tako da mu nije bilo lako s njima se borit..
Atic ubica,ako se bude razvijao kako treba bice to paklen igrac..
Aleksic jos koji cent da dobije na visini i mi dobijamo akoBogda pleja za buducnost..
Ostali danas nisu ni igrali..
O igri da ne pricamo,vidim da se nesto Polutak spominje kao kakav on ovako onako, momak je povrijedjen,a i Grci imaju izuzetno jaku centarsku liniju tako da mu nije bilo lako s njima se borit..
Atic ubica,ako se bude razvijao kako treba bice to paklen igrac..
Aleksic jos koji cent da dobije na visini i mi dobijamo akoBogda pleja za buducnost..
Ostali danas nisu ni igrali..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.