Javi opet stoper, Lahm u vezni red
Nadam se da griješim i da će Bayern igrati odličan fudbal u kome će cilj biti postizanje golova, a ne obaranja rekorda u posjedu lopte.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
lahm je najbolji desni bek svih vremena. i sva prica oko pozitivnih stvari njegovog stavljanja u vezu tu zavrsava.farinelli123 je napisao/la:Dame i gospodo forumasi, cemu tako burne reakcije na odluku Pepa da Lam igra u vezi?
Taj Lam je jedan od najprilagodljivijih fudbalera koje sam ikad gledao, i on bolje radi ono sto Pep hoce nego bilo koji od veznjaka koje imamo na raspolaganju. I u 35-oj godini ce biti odlican u tome.
Pa to je rekao i prošle sezone pa Lahm odigra 90% utakmica u vezi pored zdravog Martineza i Bastiana ...Neutral je napisao/la:Rekao je da je i Lahm privremeno u veznom redu, a znamo kako je to završilo.
Od 7:0 do 0:5, Pep Đosep Guardiola.
Kritika mora uvijek postojati jer ravnodušnost vodi do propasti. Pep je imao vrlo dobru prvu sezonu u Bayern-u, no Bayern želi sve trofeje, tako da su liga i kup postali rutina.
Ne pljujem ga kao Yupp-a u prvoj sezoni, valjda Pep napravi nešto slično kao Yupp u svojoj drugoj sezoni kada je osvojio sve što se moglo osvojiti te sezone.
Lično bi volio više Ligu prvaka nego kup i prvenstvo, no imamo takvu ekipu da očekujem 10-tak bodova prednosti na kraju sezone, minimalno polufinala kupa i Lige prvaka.
suhi je napisao/la:Pored svajnija i javia ,pepe je jedini trener na svijetu koji moze pomisljati da stavi lahma na zadnjeg veznog. Aj da su ova 2 losa,al nisu,aj da on ima boljeg beka od lahma pa mu zao lahma,al nema. Znaci gubi na obe pozicije ,i na beku s prosjecnim rafinom i na dmu,gdje su i javi i svajni bolji od lahma .
Ne bi me zacudilo da i alabu krene tu gurati,pa da budete igrali nekad i s 4 beka . I dobro @ thulkazal kaze,problem je sto nema konkurencije,i onda ti neki glupi experimenti prodju protiv ekipa koje mole Boga da prodje 90min i da prime sto manje golova i stvoris sebi laznu sliku da nesto funkcionise. I ne samo real,nego i prije reala u LPa se vidjelo da se taj bayern muci i da nije upola jak ko u ligi.
Slazem se, i ja mislim da je Lam najbolji desni bek kojeg pamtim, i Zaneti je tu negde. A, sto se tice Martineza, on naprotiv, bas ima neverovatan osecaj za prostor i postavljanje, retko inteligentno kretanje. Ono sto njemu nedostaje da bi bio stoper A klase je taj prvi korak, odnosno start, jednostavno mu treba malo da se zalaufa.Ahonen je napisao/la:lahm je najbolji desni bek svih vremena. i sva prica oko pozitivnih stvari njegovog stavljanja u vezu tu zavrsava.farinelli123 je napisao/la:Dame i gospodo forumasi, cemu tako burne reakcije na odluku Pepa da Lam igra u vezi?
Taj Lam je jedan od najprilagodljivijih fudbalera koje sam ikad gledao, i on bolje radi ono sto Pep hoce nego bilo koji od veznjaka koje imamo na raspolaganju. I u 35-oj godini ce biti odlican u tome.
martinez ce tesko biti wc stoper. dzaba mu motorika, snaga, on nema osjecaj za postavljanje sto se i vidjelo prosle sezone.
na zadnjem veznom je ponajbolji na svijetu.
Nacelno, Svajni i Havi su bolji zadnji vezni od Lama. Sto ce reci da ako bismo naveli odlike dobrog zadnjeg veznog, verovatno bi vise tih elemenata zadovoljila ova dvojica, ali poenta je da Lam mnogo bolje radi to sto se zahteva od dolaska Gvardiole.suhi je napisao/la: i na dmu,gdje su i javi i svajni bolji od lahma .
.
rotweiss je napisao/la:Dragi moji bavarci, stanite malo molim vasDa vam nešto kažem i trebate nastojat podržavat našeg trenera i više cijenit pri njegovim odlukama ok??! Kada smo igrali pod Jupom prvu sezonu, lično sam se osjećao jadno koliko smo taktički bili ograničeni i kadrovski takođe..Nije bilo ovakve kreacije ko danas, sve te akcije su bile na neki sirovi način i nije bilo šmeka u njima. Sad igramo mekše i ljepše za oko. A također smo učinkoviti pod pepom dvije važne titule u prvoj sezoni! Znam poraz od reala boli ali tako je to u fudbalu. Moraš se spotaknuti da bi se digao na noge. A tako ćemo i mi vjerujte našem treneru i pružite podršku. On je naš trener! Jako se unio u naš tim da ga podigne na viši nivo a tako i emotivno! On živi jednu godinu u Bayernu kao tri u Barseloni vjerujte, tako se povezao s našim klubom jer ga Bayern cjeni kako treba! Dopustite mu još jednu godinu pa ga onda kritikujte i više.. Red bi bio! Čovjek živi Bayern
Hvala na pažnji
anelbavarac je napisao/la:rotweiss je napisao/la:Dragi moji bavarci, stanite malo molim vasDa vam nešto kažem i trebate nastojat podržavat našeg trenera i više cijenit pri njegovim odlukama ok??! Kada smo igrali pod Jupom prvu sezonu, lično sam se osjećao jadno koliko smo taktički bili ograničeni i kadrovski takođe..Nije bilo ovakve kreacije ko danas, sve te akcije su bile na neki sirovi način i nije bilo šmeka u njima. Sad igramo mekše i ljepše za oko. A također smo učinkoviti pod pepom dvije važne titule u prvoj sezoni! Znam poraz od reala boli ali tako je to u fudbalu. Moraš se spotaknuti da bi se digao na noge. A tako ćemo i mi vjerujte našem treneru i pružite podršku. On je naš trener! Jako se unio u naš tim da ga podigne na viši nivo a tako i emotivno! On živi jednu godinu u Bayernu kao tri u Barseloni vjerujte, tako se povezao s našim klubom jer ga Bayern cjeni kako treba! Dopustite mu još jednu godinu pa ga onda kritikujte i više.. Red bi bio! Čovjek živi Bayern
Hvala na pažnji
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Potpis na kvadrat!rikimo je napisao/la:Pep eksperimentira sa više verzija 3-5-2 sistema u kom žrtvuje klasične bekove, tako će Lahm u vezu. Ako od traga imaš trojku Boa, Javi, Dante, onda desnog beka može igrati i Robben. 3-5-2 s obzirom da je to postavka koja se najlakše da prebaciti u nešto drugo, najlakše se transformira u neku drugu.
![]()
Smisao je u stalnoj mjeni, da ništa formacijski nije fiksno i da protivnik pojma nema šta Bayern igra. Nešto kao Klopp u prvom dijelu finala kupa.
Ekipa koja ima toliki broj multifunkcionalnih igrača treba da igra na tu kartu. Kad Bayern sat vremena prije tekme objavi početni sastav, niko osim ljudi u svlačionici neće znati kako će to na terenu izgledati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.