Dusmani
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Burberry46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Čestitam na prolazu. Sarajevo je mnogo kvalitetnija ekipa i želim im mnogo sreće protiv Grka i da aBd dođu i u grupnu fazu EL.
Ima tu još mnogo štošta za popraviti, ali na dobrom su putu.

Ima tu još mnogo štošta za popraviti, ali na dobrom su putu.
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
- Ljiljani87
- Kontakt:
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Pa zna se ko inače brani čast ove države u Evropi 
Divovi !
Divovi !
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Jeste bilo prelose,ali kad pogledas prva je bila skoro pa odlicna pa nismo pobijedili.
-
mrvinzymohaa
- Kontakt:
aj neko nek baci analizu Atromitosa u crticama
A strumfovi idite pravite uvertiru za Olimpic posto vi ne igrate u ovom takmicenju
A strumfovi idite pravite uvertiru za Olimpic posto vi ne igrate u ovom takmicenju
F.K.SARAJEVO DO GROBA !
- diplomatija
- Kontakt:
Hvala Bogu pa nije niko, bolje nego da primamo peticu kao sto ce se vama desiti sa Grcima, jadna igra Sarajeva..
Cestitke na prolazu, zasluzeno ipak gledajuci obje tekme. Dzemo napravio idiotski potez na kraju ali vas to nije kostalo ipak. Okic koristi svaku loptu, samo treba ici u prostor, njemu u trk, tu je najjaci.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
DIVOVI HVALA VAM!
Nismo srljali igrali smo oprezno, iskoristili svaku sansu i zasluzeno pobjedili, cestitke Haugesundu na borbi bili su zilav protivnik.
Nismo srljali igrali smo oprezno, iskoristili svaku sansu i zasluzeno pobjedili, cestitke Haugesundu na borbi bili su zilav protivnik.
Ti si opet šampion !
Najjači post u 2014 godinidiplomatija je napisao/la:Stvarno sam se uplašio da bi vi ove godine mogli uzeti titulu, ali nakon ove današnje predstave mi je puno lakše, katastrofa od ekipe, igre i uloženih miliona..
Toliko nebuloza, gluposti i neistina u nepuna dva reda teksta
Gigant!!!
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Očekivana pobjeda i prolaz.
Grci jesu ozbiljan tim u usporedbi sa Norvežanima, ali daleko od toga da ih Sarajevo ne može izbaciti.

Grci jesu ozbiljan tim u usporedbi sa Norvežanima, ali daleko od toga da ih Sarajevo ne može izbaciti.
Ubavo,ubavo zboris momce,hahahahahahHdiplomatija je napisao/la:Hvala Bogu pa nije niko, bolje nego da primamo peticu kao sto ce se vama desiti sa Grcima, jadna igra Sarajeva..
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Sefko Okicu ljubim te u ****!!!!!!!!
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- RezervniGolman
- Kontakt:
Haj sad pošaljite šleper sarajevske pive u Mostar

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
Poslije BajramaRezervniGolman je napisao/la:Haj sad pošaljite šleper sarajevske pive u Mostar![]()
http://www.transfermarkt.de/atromitos-a ... erein/3060
Moze se ove proci itekako. Sanse Sarajevo 45% a Atromitos 55%. Sada samo treba mudro odigrati.

Moze se ove proci itekako. Sanse Sarajevo 45% a Atromitos 55%. Sada samo treba mudro odigrati.
Samo opaska za blu-a milioni nisu uloženi u igrački kadar , već u vraćanje dugova, i akademiju FKS! Nikakvi ti igrači kao prvo ne vrijede milione i niko nije plaćen milione, ne znam kako si došao do te računice. Liga je takva kakva je da će rijetko koji dobar igrač doć da igra . Nebuloze pričaš.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Boga mi sam se zeznuo,mislio sam da ce ovo da bude lakse nego sto je bilo,dosta ste srece imali,ali na kraju krajeva zasluzeno 100% cestitam komsinice i da dodjete sto je dalje moguce 
Vi ste nas dovoljno izbrukali i zato kapak ni jedne. Opet cete zavisiti od nas da izadjete u Evropu.Nastavi da se plasis buduci da nemas pojma sa fudbalom i procjene su ti pogresne. Ne vidis dobro sa mindera baljo.diplomatija je napisao/la:Stvarno sam se uplašio da bi vi ove godine mogli uzeti titulu, ali nakon ove današnje predstave mi je puno lakše, katastrofa od ekipe, igre i uloženih miliona..
DIVOVI!!!!! Pa j.ebote kada norvezanima tricu zabijemo sa slabom igrom sta bi bilo da smo dobro odigrali.A pa da naravno to je odlika velikih ekipa
Svi u napad jedan je Hase!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.