AK47
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije mi drago naravno zbog Dzemicinog crvenog,moglo se tu svasta iskomplikovati,hvala Bogu nije,ali ako ima nesto dobro u ovom to je da ce startati Kalasi protiv Atromitosa,jer cisto sumnjam da bi se naigrao da Dzemica ima pravo igranja...
AK47
AK47
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Cestitke pitari! 
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Daleko od toga. Nekoliko itekako iskusnih juznjaka, koji nikako nece odgovarati vama, imaju u ekipi sto prvo ne mirise na dobro + skupa i jaka ekipa iz mnogo, al` mnogo, jace lige. Treba biti realan, Grci su veliki favorit ali naravno da imate sansi protiv njih.Ajax je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/atromitos-a ... erein/3060
Moze se ove proci itekako. Sanse Sarajevo 45% a Atromitos 55%. Sada samo treba mudro odigrati.
![]()
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Psi su prerano zalajali. Pobjeda za baju i ostale.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
kengur je napisao/la:Vi ste nas dovoljno izbrukali i zato kapak ni jedne. Opet cete zavisiti od nas da izadjete u Evropu.Nastavi da se plasis buduci da nemas pojma sa fudbalom i procjene su ti pogresne. Ne vidis dobro sa mindera baljo.diplomatija je napisao/la:Stvarno sam se uplašio da bi vi ove godine mogli uzeti titulu, ali nakon ove današnje predstave mi je puno lakše, katastrofa od ekipe, igre i uloženih miliona..
Nema veze sto je ispao Zeljeznicar, zivot ide dalje kao i Sarajevodiplomatija je napisao/la:Hvala Bogu pa nije niko, bolje nego da primamo peticu kao sto ce se vama desiti sa Grcima, jadna igra Sarajeva..
- diplomatija
- Kontakt:
Ne znam možda sam ja previše očekivao od ekipe Sarajeva, ali ovo danas je bila katastrofa i svi ste vi toga svjesni, ali realnost van nikad nije bila jača strana...
Sve je dobro sto se dobro svrsiexbabilon je napisao/la:Cestitke pitari!
Svjesni smo haj sada svojim putem.diplomatija je napisao/la:Ne znam možda sam ja previše očekivao od ekipe Sarajeva, ali ovo danas je bila katastrofa i svi ste vi toga svjesni, ali realnost van nikad nije bila jača strana...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bravo Sarajlije!
Nisan uspio uhvatiti cijelu utakmicu ali ono sto sam gledao mi je bilo sasvim dovoljno.
Sretno u narednoj rundi.
Nisan uspio uhvatiti cijelu utakmicu ali ono sto sam gledao mi je bilo sasvim dovoljno.
Sretno u narednoj rundi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jel ti veca muka bila u utorak ili je to pak danas ?diplomatija je napisao/la:Ne znam možda sam ja previše očekivao od ekipe Sarajeva, ali ovo danas je bila katastrofa i svi ste vi toga svjesni, ali realnost van nikad nije bila jača strana...
Ne diraj ga. Meni baš uživancija čitati njegove i njemu slične(zna se, ko su) postove pune zavisti i kompleksa.HzSM je napisao/la:Svjesni smo haj sada svojim putem.diplomatija je napisao/la:Ne znam možda sam ja previše očekivao od ekipe Sarajeva, ali ovo danas je bila katastrofa i svi ste vi toga svjesni, ali realnost van nikad nije bila jača strana...
Čestitke ekipi
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Ma brate nije ovo losa igra vec smo se i mi malo smirili i prepustili loptu njima da se malo otvore, nasi su igrali sa dosta opreza, igrali smo na sigurnoAdo76 je napisao/la:DIVOVI!!!!! Pa j.ebote kada norvezanima tricu zabijemo sa slabom igrom sta bi bilo da smo dobro odigrali.A pa da naravno to je odlika velikih ekipa
Svi znamo @diplomatija kakav si strucnjak tako da tvoje misljenje
Ti si opet šampion !
-
mrvinzymohaa
- Kontakt:
- diplomatija
- Kontakt:
Ajd ako ima i jedan da je realan neka kaže da je zadovoljan ičim osim rezultatom na današnjoj utakmici?
Prelijep docek iftara uz FACE TV svaka Vam cast i kapa do poda jos jednom!
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Mi na Kosevu odigrali odlicno i izgubili, po tebi odigrali lose i pobjedili 3-1diplomatija je napisao/la:Ajd ako ima i jedan da je realan neka kaže da je zadovoljan ičim osim rezultatom na današnjoj utakmici?
Ti si opet šampion !
Nema al titula je garant nasha..diplomatija je napisao/la:Ajd ako ima i jedan da je realan neka kaže da je zadovoljan ičim osim rezultatom na današnjoj utakmici?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.