Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
A i oni su glupi. Koliko bi mogli zaradit od dijaspore da se prodaju dresovi preko interneta, ali oni to za 5 godina nisu uspjeli napravit.drina1992 je napisao/la:ko zna, mozda cak legea nece vise nista da placa, posto u nsbih rade osudeni krimnalci a i u mnogim amaterskim klubovima se kvaletitetnije radi posao...
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Powerlifting <3
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Znajuci nase iz saveza ovo nije ni tako nemoguca opcija,a siguran sam da ce se i dio forumasa sloziti oko toga
- ibrakadabra
- Kontakt:
- the scouser
- Kontakt:
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- ibrakadabra
- Kontakt:
Hoce ovi iz saveza pumu ili nike samo nezna niko engleskithe scouser je napisao/la:Sjecam se onih velicina tipa Patrick
- ibrakadabra
- Kontakt:
Neka baka ode na pregovoreBoSna_pLayA je napisao/la:haha bas tako jeibrakadabra je napisao/la:Hoce ovi iz saveza pumu ili nike samo nezna niko engleskithe scouser je napisao/la:Sjecam se onih velicina tipa Patrick
resultat is real,i know what you want
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
da se malo prisjetimoibrakadabra je napisao/la: Neka baka ode na pregovore
resultat is real,i know what you want
[youtube][/youtube]
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
hahhahahahaMirza_Hordas je napisao/la:da se malo prisjetimoibrakadabra je napisao/la: Neka baka ode na pregovore
resultat is real,i know what you want![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Kaze Baka gledo sam Rahimica na mom tv rudi cajevec u finalu kupa uefa nije me nesto bas impresionirao.
Imamo mi bolje a ono iza ledja vidis Kerkeza i Grujica kako se zagrijavaju
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
najjace mi je ono ''thinks ''Mirza_Hordas je napisao/la:da se malo prisjetimoibrakadabra je napisao/la: Neka baka ode na pregovore
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Ti to ozbiljno?arius je napisao/la:ugovor sa legeom je potpisan do kraja februara 2014 god. nakon toga od marta 2014 . reprezentaciju ce oblaciti Umbro
resultat is openCRNI_SA je napisao/la:najjace mi je ono ''thinks ''Mirza_Hordas je napisao/la:da se malo prisjetimoibrakadabra je napisao/la: Neka baka ode na pregovore
![]()
![]()
[youtube][/youtube]baka legenda
-
bavarian_bk
- Kontakt:
http://en.wikipedia.org/wiki/Umbro_sponsorshipsCartman je napisao/la:Ti to ozbiljno?arius je napisao/la:ugovor sa legeom je potpisan do kraja februara 2014 god. nakon toga od marta 2014 . reprezentaciju ce oblaciti Umbro
Yebiga, na wikipediji moze svak pisat sta god hoce. Sad mogu ja napisat da ce Nike pravit dresove Bangladesu.arius je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/Umbro_sponsorshipsCartman je napisao/la:Ti to ozbiljno?arius je napisao/la:ugovor sa legeom je potpisan do kraja februara 2014 god. nakon toga od marta 2014 . reprezentaciju ce oblaciti Umbro
-
pirotehnik
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: AA23, al87, Alucard, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, Anoniman, aqarius, Bejker, Bordeaux433, BosnianDragon2024, BosnianRahatluk, CHR, costacurta08, Cwirek, Daduli, dark44, DjaniTarik, Edincapitano, EdinTz, edvaE2, Fudo, fukare987, galia95, Goalgetter, Gomis99, Google Adsense [Bot], guillermo, Hajdeee, HariTz, HordasFks, Hrasno15, IgmanskiVukovi, invincible1921, inzomni, itatabisine, izdzezveubrazil, Jegres, Kajkutenjoyer, kakarut, KarlMarx, Kaunas, kladionicar30, kolezeljovac, L-Train, lakilone, lol89, LondonBlues, Majstorinho, marlostanf1eld, Maroon1946, maroon46, myself, nerkolfc, Principatus, Proximic, Rauber33, robertkosar, s4mke, safun79, sagitarius, Serha, Shategabri, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, Sveti, tale07, TofiTofita, tuzlanskinacin, unavita, UtdBiH21, Venom, Wisey, xinxee, zastitaIdentiteta, zemuntrg, zikerrz21 i 682 gosta.