FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobra igra u prvom šok penala nas poremetio na početku drugog odmah poslije gola su imali dobru inicijativu al Dzeno pametno taktički izvuče odbranu na 40 metar i pritisak na njihovu odbranu Bilbija puno bolje izgleda povučeniji dvije lijepe asistencije, Džemo nije siguran sa ekipom bit fizički dobro pripremljen loša reakcija na momente Tatko beton bolji od dupija Bandovic nas spasio u prvom Puzi jako loš onih zadnjih pola sata baš je ispado vidjeli ljudi da nezna pa sve preko njegove strane Šefko me iznenadio,,, interesanto koliko komšije znaju o fudbalu pa ove nazivaju ribarima il time pokušavaju umanjiti naš uspjeh.... 20 pobjeda u uefa takmičenjima
Zadnja izmjena: valter22, dana/u 24 jul 2014, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
-
pobjedesve
- Kontakt:
Sto se mene tice dabogda svaku utakmicu ovako odigrali.mma_hz je napisao/la:140 milja eura plus atromitos..eto sta je pozitivno..diplomatija je napisao/la:Odličan gol stojceva, lijepi golovi okica, svaka čast, ali da jedna prosječna ekipa iz Norveške lige se onako šeta odbranom Sarajeva je katastrofa, pogotovo nakon onakve igre u prvoj utakmici, Sarajevo je večeras sretno i spretno pobijedilo, to je moje mišljenje.![]()
a ako ti nakon Zeljine predstave protiv MRTVOG Metalurga i bruke ispadanje mislis da mozete nesto..
a... pehari su tu
Znal neko zasto kostic i mitrevski nisu bili u rosteru u ove dvije utakmice???
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Mi neigramo protiv Kiprana, mislim da Metalurg igra protiv njihahmic je napisao/la:Kad se igra protiv tih Ciprana i kakve su sanse??
Ma potuc se sa Grcima i ako ispadnemo mi smo svakako svoje odradili a protiv ovih smo autsajderi.
A nekako.... opet mislim da ce biti i ovo 3 kolo gusto... nece oni nas bas lako izbaciti.. bitno je samo muski odigrati, respekt da, strah ne...
Atromitos jucer izgubio od Panate 2:1 ( prijateljska )
Čestitke konama, osvijetlali ste klupski nogomet u BiH.
hebo igru, rezultatat je bitan!!
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
Hvala ti pasha..Blueone je napisao/la:Čestitke konama, osvijetlali ste klupski nogomet u BiH.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Drugi zuti za Dzemu je obicna pljacka sudije. Prvi je stigao do lopte i izbio je. Ali na zalost dusmana nije ni to pomoglo.
Gdje prvu igramo sa Grcima?
diplomatija je napisao/la:Stvarno sam se uplašio da bi vi ove godine mogli uzeti titulu, ali nakon ove današnje predstave mi je puno lakše, katastrofa od ekipe, igre i uloženih miliona..

Nema veze sto je ispao zeljo...zivot ide dalje...kao i SARAJEVO!
Na Koševu ako se ne varamamypitar je napisao/la:Gdje prvu igramo sa Grcima?
31 JULY 2014Janez je napisao/la:Na Koševu ako se ne varamamypitar je napisao/la:Gdje prvu igramo sa Grcima?
UEFA Europa League
Sarajevo - Atromitos
Zar prvu ne igramo u gostima?
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Čestitke na pobjedi ..
znali se idući protivnik ukoliko bi prosli Grke ?
znali se idući protivnik ukoliko bi prosli Grke ?
Plaši se, plaši smrdo mali .. S kim vi igrate u 3. pretkolu?diplomatija je napisao/la:Stvarno sam se uplašio da bi vi ove godine mogli uzeti titulu, ali nakon ove današnje predstave mi je puno lakše, katastrofa od ekipe, igre i uloženih miliona..
Hvala Divovi !
Ševko
Stojčev
Bilbija
Bandović
Odigrali smo ispod nivoa i to treba da se kaže. Imali smo mnogo sreće, izbijali smo loptu sa gol linije, a Bandović hvatao žive lopte. Isto tako treba imati na umu da su oni u top formi, a mi odigrali tek dvije takmičarske utakmice. Zabili smo im tricu sa dosta slabom igrom i to je ono sto treba da nas raduje. Sada igramo sa jednom ozbiljnom ekipom koja je favorit, ali uz maksimalan angažman i mnogo sreće imamo se čemu nadati iako će biti strašno teško. Ova pobjeda će nam dosta podići samopouzdanje. Na kraju krajeva nije sramota ispasti od ekipa koja završi treća u Grčkoj ligi, a bilo bi sramota da smo ispali od ovih malo naprednijih ribara.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
pa dobro sada dali ste odigrali ispod nivoa ili ne to je za razmatranje,po meni niste loše odigrali ali da ima mjesta za napredak -ima,jbg nisu ovi iz San Marina ipak je njihova liga sigurno bolja nego naša.SRETNO protiv Grka... edit-pa dragi Berberoviću one poteze ne bi očekivao od jednog osamnaestogodišnjaka,po meni držite se vi ove svoje mlađarije ima tu dobrog potencijala,a ove u penziju laganini...amstaff je napisao/la:Odigrali smo ispod nivoa i to treba da se kaže. Imali smo mnogo sreće, izbijali smo loptu sa gol linije, a Bandović hvatao žive lopte. Isto tako treba imati na umu da su oni u top formi, a mi odigrali tek dvije takmičarske utakmice. Zabili smo im tricu sa dosta slabom igrom i to je ono sto treba da nas raduje. Sada igramo sa jednom ozbiljnom ekipom koja je favorit, ali uz maksimalan angažman i mnogo sreće imamo se čemu nadati iako će biti strašno teško. Ova pobjeda će nam dosta podići samopouzdanje. Na kraju krajeva nije sramota ispasti od ekipa koja završi treća u Grčkoj ligi, a bilo bi sramota da smo ispali od ovih malo naprednijih ribara.
Zadnja izmjena: zmaj348, dana/u 24 jul 2014, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
Čestitke na prolazu u treće pretkolo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis i 6 gostiju.