Dudalk

Pa pokažeš dostojansvto, ali pošto imaš 13 godina, vjerujem da ne znaš šta je to!A kako bi ti da vas zovem, Krstevice?
Ovo je tema BH klubovi i tu pisem o svim klubovima koji su igralj u Evropi, naglasak na IGRALI.
Za nase ispadanje je kriva odbrana sa 2 katastrofalne greske, a sudija i lavor su tome kumovali.pitar079 je napisao/la:Dok je za vase ispadanje krivo Kosevo i sudija.pobjedesve je napisao/la:nenenenene ipak su oni za koplje bolji od nas, a haugesund jedva prosliAjax je napisao/la:@ pobjedesve
Izvinjavam se. Zeljo je bolji od Sarajeva, jel sad valja ??![]()
Da je onaj celo znao odbraniti nesto sada ne bi sarajevo bilo u 3. pretkolu, a da ne pricamo o nesviranom penalu....
Zabili gol sa 30 m po sred sredine i golmanu kroz noge (jedino mjesto gdje je mogao zabiti gol) i sad satro neka sila bozija rastavice nas i osvojiti 90 bodova.
Hajmo malo na zemlju, Sarajevo je vrlo malo pokazalo u ovom dvomecu.To govorite svake godineKrokodil je napisao/la: Samo se vi "lupajte po faci". Doći će sve na svoje u narednom periodu.
Sve ovo što sam citirao, citirao sam @pobjedesveAjax je napisao/la:Krokodile sta citiras. Daj mi cijeli citat kada vec citiras, sta ti nije jasno da ti objasnim ??
Dostojanstvo prema onima koji ga zasluze.RiverPlate je napisao/la:Pa pokažeš dostojansvto, ali pošto imaš 13 godina, vjerujem da ne znaš šta je to!A kako bi ti da vas zovem, Krstevice?
Ovo je tema BH klubovi i tu pisem o svim klubovima koji su igralj u Evropi, naglasak na IGRALI.
Niste tako govorili nakon Kukesija i Zeteesprit24 je napisao/la:Pa dokle cemo samo mi spasavati cast BH fudbala :O :O
Uvijek smo bili i ostat cemo jedina svjetla tacka naseg fudbala
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
esprit24 je napisao/la:Pa dokle cemo samo mi spasavati cast BH fudbala :O :O
jagodina - Cluj 0 : 1pobjedesve je napisao/la:esprit24 je napisao/la:Pa dokle cemo samo mi spasavati cast BH fudbala :O :O
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
baj d vej jagodina - Cluj 0-0 82 min
Eto ispehirah ih...Ajax je napisao/la:jagodina - Cluj 0 : 1pobjedesve je napisao/la:esprit24 je napisao/la:Pa dokle cemo samo mi spasavati cast BH fudbala :O :O
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
baj d vej jagodina - Cluj 0-0 82 min
Litex, Makabi, Hapoel, Maribor, Viktoria, Metalurg....RiverPlate je napisao/la:Niste tako govorili nakon Kukesija i Zeteesprit24 je napisao/la:Pa dokle cemo samo mi spasavati cast BH fudbala :O :O
Dobro, nastavi samo, zabavno mi čitati!Dostojanstvo prema onima koji ga zasluze.
A 13 god necu ni komentarisati
Što vas je ovo silovala Mlada?Lillard je napisao/la:Pobijedil ineke norveske amatere i sad su sila... Standardna prica reklo bi se...
Prevelika je ovo razlika u golovima, MB jeste kvalitetnija ekipa, ali ne ovoliko. Steta.