Tottenham Hotspur F.C.

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Moze li Tottenham do plasmana u Ligu Prvaka?

1. Da
60
56%
2. Ne
47
44%

Ukupno glasova: 107

L_blancos
Kontakt:

Re: Tottenham Hotspur F.C.

Post Postao/la L_blancos » 20 jul 2014, 19:26

I ima logike to za Vorma, ipak imaju samo jednog rezervnog golmana i to ljudinu sa 43 kuke.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 20 jul 2014, 19:40

L_blancos je napisao/la:I ima logike to za Vorma, ipak imaju samo jednog rezervnog golmana i to ljudinu sa 43 kuke.
Mislio sam više na kvalitet Vorma. Šteta je da presjedi 80% sezone, kada, bar po meni, spada u top 6-7 golmana u ligi.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

belefront

Post Postao/la belefront » 24 jul 2014, 08:40

Odlicno odradjen posao od strane Levya, doveo je prvoklasnog golmana koji ce tjerati Llorisa da bude sto bolji a i odlican je za kupove. Ben Davies je sinoc odigrao solidno, iznenadjujuce dobro sa obzirom da nije ni puna 24 sata bio sa ekipom. Dva lijepa gola Lamele i nadam se da ce tek sada pokazati da li vrijedi 30 miliona.. Soldado se poboljsao, Caroll, Holtby, Capue i Kaboul takodjer dok Rose i Dawson ako ikako mogu biti losiji, losiji su.
Zadnja izmjena: belefront, dana/u 24 jul 2014, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 24 jul 2014, 13:13

obavezno napadaca morate kupiti
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 24 jul 2014, 22:17

Koja je mrcina Duoson. Sinoc usao u igru i odbrana se odmah raspala, primise dva gola. :mrgreen:

Totenhem nema igru. Sinoc su igrali na kvalitet pojedinaca.

Valjda ce to ustimati novi trener. Na teskom je ispitu.

Odbranu mora rjesavati. Uzas kakve debile imaju u odbrani. Vjerovatno najgora odbrana u EPL.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 31 jul 2014, 23:29

@SpursOfficial
We are delighted to announce that we have reached agreement with Sporting Lisbon for the transfer of Eric Dier, subject to a medical.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

belefront

Post Postao/la belefront » 01 avg 2014, 16:31

Zna li iko ko je ovaj malac sto smo ga doveli. Citam po twitteru, smatraju ga novim Terryem :roll: Ali moze li neko realno reci ko je, sta je i kakav je potencijal ?

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 01 avg 2014, 16:42

Citao sam ja o tom Dieru mozda prije 2godine u jednim englezskim novinama "Metro"...pisali tada da igra sredinu i da je ko Gascoigne talentovan, sada pise na Wiki i ovdje da igra odbranu i defanzivnu sredinu. Ipak momak je igrao u Portugalu, nije jaka kao Englezska ali sigurno ima sada vec drugaciji stil i mentalitet fudbala nego ostali Englezi koji vecinom ostanu u Englezskoj...Za vas navijace spursa mislim da ce ovo biti solidno pojacanje, Pochettino dobar trener.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 01 avg 2014, 17:55

Od 10. godine živi/o u Portugalu, kada mu je majka našla posao na EURO-u 2004. Baš ima čudnovatu priču iza sebe. :D

Inače mu nije strano igrati po desnom boku pa se ne bih čudio ako bi iz prve postave izbacio precjenjenog Walkera.

Za 4 miliona funti se ne može pogriješiti mnogo. Poch je majstor za ovakve mladiće. :cool:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 avg 2014, 23:14

:clap:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

belefront

Post Postao/la belefront » 03 avg 2014, 10:46

U prijateljskoj protiv slabog Celtica ( nisam znao da su onako losi :roll: ) odigrali su sjajno. Lamela dokazuje svoju zelju za igrom, Sandro i Adebayor su se vratili i odigrali poprilicno dobro. Soldado je isto zabio i to iz igre :opaopa:
Ericksen i Holtby standardno odlicni i nadam se da ce ovako i nastaviti. Jedva cekam pocetak sezone :D

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 03 avg 2014, 19:47

belefront je napisao/la:U prijateljskoj protiv slabog Celtica ( nisam znao da su onako losi :roll: ) odigrali su sjajno. Lamela dokazuje svoju zelju za igrom, Sandro i Adebayor su se vratili i odigrali poprilicno dobro. Soldado je isto zabio i to iz igre :opaopa:
Ericksen i Holtby standardno odlicni i nadam se da ce ovako i nastaviti. Jedva cekam pocetak sezone :D
Sta je sa odbranom?

Hoce li panjina Douson konacno izgubiti mjesto u ekipi?

Totenhemu je neophodan kvalitetan stoper. I vise nego neophodan.

Ostatak ekipe je dobar, samo treba posloziti.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

belefront

Post Postao/la belefront » 03 avg 2014, 22:21

Valencia je napisao/la:
belefront je napisao/la:U prijateljskoj protiv slabog Celtica ( nisam znao da su onako losi :roll: ) odigrali su sjajno. Lamela dokazuje svoju zelju za igrom, Sandro i Adebayor su se vratili i odigrali poprilicno dobro. Soldado je isto zabio i to iz igre :opaopa:
Sta je sa odbranom?

Hoce li panjina Douson konacno izgubiti mjesto u ekipi?

Totenhemu je neophodan kvalitetan stoper. I vise nego neophodan.

Ostatak ekipe je dobar, samo treba posloziti.
Evo pratim po Twitteru da je Jan potpisao novi ugovor i da ce klub to potvrditi iduce sedmice, a navodno je trener Villareala Marcelino potvrdio da Mateo Musacchio prelazi u nase redove za 17-19 miliona funti. Iskreno nemam pojma ko je ali kazu da nije los i da je mlad (23 godine ja mislim).

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 04 avg 2014, 17:05

pablo musacio ili kako se vec pise je odlican igrac,,pratio sam ga malo vise i igrao je dobro,,veoma je pozrtvovan i veliki borac na terenu,,uz to dobra tehnika,,jako dobar igrac ;) ;)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 04 avg 2014, 18:43

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

belefront

Post Postao/la belefront » 08 avg 2014, 10:12

Danas izvlacenje za Evropa ligu i iskreno se da ce igrati Tottenham-Sarajevo. Ne znam za koga bih vise navijao :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 avg 2014, 10:14

belefront je napisao/la:Danas izvlacenje za Evropa ligu i iskreno se da ce igrati Tottenham-Sarajevo. Ne znam za koga bih vise navijao :D
Tottenham moze dobiti Hajduka, ako sam dobro vidio one grupe. Sarajevo nije u istoj grupi sa Tottenhamom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

belefront

Post Postao/la belefront » 08 avg 2014, 14:17

Monolog je napisao/la:
belefront je napisao/la:Danas izvlacenje za Evropa ligu i iskreno se da ce igrati Tottenham-Sarajevo. Ne znam za koga bih vise navijao :D
Tottenham moze dobiti Hajduka, ako sam dobro vidio one grupe. Sarajevo nije u istoj grupi sa Tottenhamom.
Nisam gledao grupe, samo sam se nadao :D Dobili smo Limasoll ili tako nekako, ekipa sa Kipra koja bi trebala biti lagan posao sa obzirom da nisu ni prvaci Kipra

belefront

Post Postao/la belefront » 08 avg 2014, 23:02

Jos jedno pojacanje za koje nikad nisam cuo. DeAndre Yedlin je dosao za 2.5 miliona funti i bit ce na posudbi u Seattlu do 20. Oktobra kad zavrsava MLS

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 09 avg 2014, 00:36

belefront je napisao/la:Jos jedno pojacanje za koje nikad nisam cuo. DeAndre Yedlin je dosao za 2.5 miliona funti i bit ce na posudbi u Seattlu do 20. Oktobra kad zavrsava MLS
Ovaj momak je igrao na svjetskom prvenstvu za SAD,bio je pravo zapazen dobro je odigrao.Roma ga je htjela al eto uzeli ste ga :D
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: greenwood i 20 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []