Pa mi nismo govorili da branimo čast bh. fudbalaLitex, Makabi, Hapoel, Maribor, Viktoria, Metalurg....

Pa mi nismo govorili da branimo čast bh. fudbalaLitex, Makabi, Hapoel, Maribor, Viktoria, Metalurg....
Bolje izgubiti 1241:0 od ovih gore nego 0.000023:0 od zete ili kukesijaesprit24 je napisao/la:Litex, Makabi, Hapoel, Maribor, Viktoria, Metalurg....RiverPlate je napisao/la:Niste tako govorili nakon Kukesija i Zeteesprit24 je napisao/la:Pa dokle cemo samo mi spasavati cast BH fudbala :O :O
Uvijek smo bili i ostat cemo jedina svjetla tacka naseg fudbala
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vidi ovogKrokodil je napisao/la:Što vas je ovo silovala Mlada?Lillard je napisao/la:Pobijedil ineke norveske amatere i sad su sila... Standardna prica reklo bi se...
Prevelika je ovo razlika u golovima, MB jeste kvalitetnija ekipa, ali ne ovoliko. Steta.![]()
MLADA !![]()
Nema na cemupobjedesve je napisao/la:
Hvala sarajevu sto nam osvjetljuje obraz
vi hercegovci malo za siroki, malo za zrinju, malo za gosk, malo za Hajduk, malo za Dinamo ,daj deklarisite se za koga navijateLillard je napisao/la:Vidi ovogKrokodil je napisao/la:Što vas je ovo silovala Mlada?Lillard je napisao/la:Pobijedil ineke norveske amatere i sad su sila... Standardna prica reklo bi se...
Prevelika je ovo razlika u golovima, MB jeste kvalitetnija ekipa, ali ne ovoliko. Steta.![]()
MLADA !![]()
...
Nisam ti ja druze za Siroki samo iznosim cinjenice. I prosle sezone ste govorili da cete bit prvac kad na kraju corak. Mislim, nama konkurentima pase takav stav, taman se mozemo lijepo nasmijat na kraju sezone.
Da bude bolji bit ce dovoljan jedan remi, a da se izjednaci s onim od prije pet sezona onda dva remija ili pobjeda. Ovo govorim pojedinacno za sezonu, a ne ukupni, da ne bude zabune.samo_lijevo je napisao/la:kakva je situacija sa koeficijentom?
Poslije ovih blamaza koliko pobjeda mora Sarajevo ostvariti pa da koef. bude bolji od prosle sezone?
I taman Rijeci otvorili put za play off. Sad me zanima ocel ovi obrisat pod s njima il ce farani jos jednom nekog bacit na koljenadelko je napisao/la:Vikingur (Farska Ostrva) izbacio Tromsosnazna Norveska liga
msm da je ovo najveci uspjeh ostrvljana ? jos malo pa ce nas i oni nabijati :/
Imam ja,samo mi reci jel to sve sto se nosi sta ste vi dobili nakon Leotara i 10 komada,mi smo nakon Partizana primali samo kese sa vitaminima!RezervniGolman je napisao/la:Ima li iko da odnese u Siroki kilo kafe,kilo šecera u kocki i sok na mućenje![]()
![]()
Može lafe.Lillard je napisao/la:Pitari cujemo se dogodine
Ove sezone ostvareno:samo_lijevo je napisao/la:kakva je situacija sa koeficijentom?
Poslije ovih blamaza koliko pobjeda mora Sarajevo ostvariti pa da koef. bude bolji od prosle sezone?
Tromso je drugoligasdelko je napisao/la:Vikingur (Farska Ostrva) izbacio Tromsosnazna Norveska liga
Ja bih odnio al daleko mi da sad dodjem iz posavine u Hercegovinu : DRezervniGolman je napisao/la:Ima li iko da odnese u Siroki kilo kafe,kilo šecera u kocki i sok na mućenje![]()
![]()
Sarajevo je dobilo najslabije rangiranu ekipu i ekipu sa najslabijim koeficijentom, Sarajevo je bilo favorit i to je pokazalo na terenu. Prošli su dalje i ja im čestitam.pitar079 je napisao/la:Jedino mi kao autsajderi prosli. Strumfetice kao jedini favoriti ispali. Opet Sarajevo brani obraz BH fudbala.
Caooo lilli halali ako sam sa necim uvrijedioLillard je napisao/la:Pitari cujemo se dogodine
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, mosarajvosa83 i 33 gosta.