FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Consigliere
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Stoji da je 18:00 tekma u cetvrtak? 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
To je taj TIM. Doduse Protic jos nije dokazao neku klasu.mirzatele je napisao/la:
-----------------Velkoski--------------------
Duljevic--------Stojcev-----------Okic-----
----------Cimirot---------Radovac--------
Protic------Dupovac-----Tatko----Kalaš

Kao sto neko ovdje vec rece. Ako krenemo napadacki protiv Grka kao danas izgubiti cemo 3,4 gola razlika. Treba poceti bas sa jednim napadacem i bas kao u toj tvojoj formaciji.
-
- Kontakt:
on je vise poluspic danas je nastimao oba gola okicu ,a slazem se da bi mogao malo na klupusarajlija je napisao/la:Upravo tako i ja bih volio dulja na krilo, krste isturen gore, nemanja neka male veze kopacke igracima jbg lik se nije danas vidio sem one sanse glavom i to je sve, mislim da pravi napadac treba postizat golove, a ne sve na gotovo

Za nadati se ali daleko je jos uvijek Sarajevo od toga, jedino nekim spletom okolnosti i sa dosta srece da dodju u grupnu fazu...e sad kad bi se ulozilo u igracki kadar par miliona (mada ovdje ima nekih koji misle da su se ulozili milioni u ekipu, a da su ulozeni milioni u tim jedan Stojcev bi na klupi sjedio) onda bi se mogli nadati nekom iskoraku dotad bice dobro kad se prodje koje pretkoloprimasquadra je napisao/la:Danas mi je vaša postava izgledala preofanzivno što je bilo i potrebno s obzirom na rezultat u 1.utakmici , ali kad dođu ozbiljnije ekipe nesmije se tako igrati po meni . Sretno protiv Grka i mislim da možete do play offa a onda i zašto ne konačno da jedna naša ekipa zaigra i tu grupnu fazu EL.
Pyro is not a crime !
Jel se meni učinilo ili sam danas Marjana čuo da govori da je za prvi Okićev go "krivac" Duljević ? 

-
- Kontakt:
glup si jarane, nemaš smisla za humor,amstaff je napisao/la:Trebali smo reci amidzi da i strumfovima da jednu donaciju od 250.000 posto su oni u tezoj situaciji od Maglaja.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Maglaj se ne ponovio nikad nikom.

Nije Puzi bio na nivou ali me boli što niko ne spomene da je sam igrao na lijevoj strani a Džemo je imao pomoć od Okića a Duljević počesto ulazio u sredinu kao i Radovac kasnije a najbolje se vidi kontra naša u drugom poluvremenu kad Puzi istrča dali mu jaku loptu a nema ko da zatvori njegovu stranu u kontri Norvežana i zato ispada da je on bio loš mada nije bio baš na nivou ali kapu mu skidam za borbenost.rammstein je napisao/la:grke analiziram sutra kad se vratim u sarajevo...
Ali cu prokomentaristi danasnju tekmu
Kako bezobraznih ljudi ima... niko ne pominje da su danas izasli sa jacom tj najjacom ekipomniko da kaze da igraju jako dobro i skolski, da kombinuju i da su fizicki odlicni bili ti "amateri-ribari" koji dolaze iz jedne jako loše lige. Neka, nije lahko sažvakati i progutati
![]()
I onda gospodin Uščuplić izađe sa PET OFANZIVACA i jednim veznim. Velika damu majstore! Svjestan je bio da moramo zabiti gol prije njih i da nam dva golamgotovo sigurno donose prolaz. Tako je i postavio igru, na sve ili nista. Ja sam ocekivao sigurno da ce oni imati bar jednu stopostotnu ili dvije jeer je igra sa pet ofanzivaca garant za to. I onda covjek sa magijom u nogama udara loptu...kazu golman kriv...golman je krenuo bas tamo gdje i lopta ali je efe lopte bio toliko jaknda je zavrsila dva metra u suprotnom pravcu-majstorija
Gol okica je uigravana akcija na treningu
U drugom bi im uvalili jos tri!!! ali peh...penal jeste bo ali žuti ne...poslije toga momci su se prepali...i onda jedna smijesna odluka sudije!!! Nemojte se grijesiti o Džemu, kod penala jeste kriv ali kod drugog zutog je sudija usrao, do tih momenata Džemo bez greske!!!
Haugesundu je ovo tek drugi poraz od maja mjeseca, izgubili su samo od Rosenborga
Dejo sjaJan!
Tatko isto
Dupovac malko kasnio
Puzigaca ocajan svi napadi po njegovoj strani
Džemo dobar do penala i van forme ffizicki nespreman
Cimi sjajn posao obavio drzao u prvom poluvremenu sam vezni red u defanzivi
Stojčev-stojčevski
Dulja majstor veliki bit ce i jeste odlican igrac
Bićo majstor koji ima cesto problem psihe dvije maestralne asist
Krste nevidljiv
Okić-dženin specijalitet za veceras pazite...kazu neiskusan trenerna lijevu nasu stranu poslije prvog gola pomjera stojceva,krstu, duljevica i ostavlja okica da im hebe majku!!! znao je da ga ne mogu stici
Radovac , odlican za svoje godine, bit ce veliki igrac,žrtvovan zbog formacije 4141
sad se pofajtat sa grcima i to je to
Kakva hrabrost je otici u norvesku i stici gol zaostatka i jos jedan viska zabiti sa igracem manje
Sarajevo ljubavi moja!
Hilmo isti sam ti i ja presretan sam ali se nisam nadaohilmo je napisao/la:Ljudi šta god da mi kažete neću vam zamjeriti, šta ću ne mogu protiv sebe, uvijek se nešto boljim valjda zbog velike želje za uspjehom. Ovaj put sam ipak malo pretjerao.....
Vjerovao sam ovim momcima, ali se nisam nadao ovome.
Hvala im!!!!
Čujemo se kasnije![]()
![]()

Sarajevo ljubavi moja!
jel zna neko kad stižu naši momci ?
Hvala im za prolaz!
Hvala im za prolaz!
JOj ljudi ja sam presretan, da me neko pita da mu objasnim trenutne osjećaje ne bih to mogao uraditi..
Gledam ove klipove na ss.ba i dođe mi da plačem od sreće.
Ne mogu se obazirati na igru i nešto je komentarisati jer sam zbog nekih radova oko kuće utakmicu gledao isprekidano.. jedino sam gledao sve nakon crvenog, a mogao sam primjetiti da smo i sa igračem manje igrali hrabro i dobro, što je za pohvalu, a kako smo onda igrali kad smo bili kompletni..
Dotakao bih se jedne stvari, i ako ne volim da se raspravljam sa našim komšijama. Neki su mnogo dvolični u komentarima.....
Kad smo mi ispadali od Zete i Kuksija mnogo su nam potencirali kako smo loša ekipa, kako igramo loše...što je u suštini bila i istina. Međutim sad kad su oni ispali od ekipe koja je (ili je bar mi tako smatramo) amaterska ide priča kako je liga loša, kako nema napretka u našem fudbalu, kako ovo kako ono....
Liga nam je na nivou kvaliteta kao i prije par godina, možda čak ima i napretka, možda, ALI STE VI LOŠI, VI IGRATE LOŠE
Gledam ove klipove na ss.ba i dođe mi da plačem od sreće.
Ne mogu se obazirati na igru i nešto je komentarisati jer sam zbog nekih radova oko kuće utakmicu gledao isprekidano.. jedino sam gledao sve nakon crvenog, a mogao sam primjetiti da smo i sa igračem manje igrali hrabro i dobro, što je za pohvalu, a kako smo onda igrali kad smo bili kompletni..

Dotakao bih se jedne stvari, i ako ne volim da se raspravljam sa našim komšijama. Neki su mnogo dvolični u komentarima.....
Kad smo mi ispadali od Zete i Kuksija mnogo su nam potencirali kako smo loša ekipa, kako igramo loše...što je u suštini bila i istina. Međutim sad kad su oni ispali od ekipe koja je (ili je bar mi tako smatramo) amaterska ide priča kako je liga loša, kako nema napretka u našem fudbalu, kako ovo kako ono....
Liga nam je na nivou kvaliteta kao i prije par godina, možda čak ima i napretka, možda, ALI STE VI LOŠI, VI IGRATE LOŠE
Paša Nemanja dvije asistencije a ti sad misli što ti je volja pa vidi koliko je na gotovo opet ponavljam Bilbija iza Velkoskog to je ta kombinacija dobitnasarajlija je napisao/la:Upravo tako i ja bih volio dulja na krilo, krste isturen gore, nemanja neka male veze kopacke igracima jbg lik se nije danas vidio sem one sanse glavom i to je sve, mislim da pravi napadac treba postizat golove, a ne sve na gotovo

Sarajevo ljubavi moja!
Sekac momak tebe sam traziosekac je napisao/la:Hilmo isti sam ti i ja presretan sam ali se nisam nadaohilmo je napisao/la:Ljudi šta god da mi kažete neću vam zamjeriti, šta ću ne mogu protiv sebe, uvijek se nešto boljim valjda zbog velike želje za uspjehom. Ovaj put sam ipak malo pretjerao.....
Vjerovao sam ovim momcima, ali se nisam nadao ovome.
Hvala im!!!!
Čujemo se kasnije![]()
![]()

Sabinho je napisao/la:Brate koji ti je... Ne mozemo sve odbaciti nakon jedne utakmice! Kvalitetniji smo to se vidjelo i to konacno mora doci do izrazaja u revansu. Jedan nas gol mijenja sve!!!sekac je napisao/la:Storm nikad ne bih tebe uvrijedio ti si zadnja osoba kojoj bi bilo šta ružno poželio. Ono "kenjaš" nije uvreda nego žargonski ali eto ti se ljutiš nema veze i onako mi je sad sve svejedno jbg. Mislio sam iskreno ali......Gore nečemo pobijediti to je priča za malu djecu mi smo ispali to je moje mišljenje u svakom slučaju hvala.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
I šta sad sabinho jesam li pošteno rekao da se nisam nadao ja ne serem pa ližem stojim iza onog što kažem.I sad sam iznenađen ali to ne znači da sam manje sretan od tebe ili n bilo koga.
Sarajevo ljubavi moja!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Evo pribiljezili nas Grci, naredni protivnik;

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ništa ti ja ovo ne razumijem, pozzz.dr.van nostrand je napisao/la:Evo pribiljezili nas Grci, naredni protivnik;
-
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.co.uk/atromito ... erein/3060" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne znaci druze vec moramo promijeniti tu naviku da nam jedna utakmica koja cak nije bila losa rusi ambicije i sliku o nasem SARAJEVU. Sad vec imamo tim koji moze vratiti stvari na pravo mjesto.sekac je napisao/la:I šta sad sabinho jesam li pošteno rekao da se nisam nadao ja ne serem pa ližem stojim iza onog što kažem.I sad sam iznenađen ali to ne znači da sam manje sretan od tebe ili n bilo koga.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
A gdje je taj Sirijac, sta je bilo sa njega???
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Izolovati igrače. Nikakvi intervjui, gostovanja po emisijima, ništa! Dženo i Dupe neka se obrate javnosti i kapak. Bilo kakva pobjeda na Koševu, puna šaka brade. U Atini se pofajtat pa šta Bog da. Volim te Sarajevo!
@sabinho
Nikom ona utakmica nije srušila sliku o Sarajevu i naše ambicije, ja sam zaista vjerovao u ekipu jer sam vidio da imamo nešto što nam je falilo proteklih godina, e razmišljao sam o tome koliko će nam sve to biti dovoljno da probijemo bunker i stignemo gol zaostatka.
Sreća je da je protivnik danas igrao otvoreno, i pokazao koliko je to opasna ekipa, ali se nama vratilo sve ono što smo fulili u prvoj utakmici. Moralo je negdje.
A sad Grci

Nikom ona utakmica nije srušila sliku o Sarajevu i naše ambicije, ja sam zaista vjerovao u ekipu jer sam vidio da imamo nešto što nam je falilo proteklih godina, e razmišljao sam o tome koliko će nam sve to biti dovoljno da probijemo bunker i stignemo gol zaostatka.
Sreća je da je protivnik danas igrao otvoreno, i pokazao koliko je to opasna ekipa, ali se nama vratilo sve ono što smo fulili u prvoj utakmici. Moralo je negdje.

A sad Grci

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Antikloc, Arhitekt, Bordo10, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], Hajdeee, johntravolta123, Kaunas, laznokrilo, Maestro^^, nebeskasila, NeSamSafetee, PapakIzSa, Pena, Poligon10, ristagrad, robertkosar, SilaMoc1946, Turo, Vanja8, Varijantas8, Venom i 195 gostiju.