nemam di drugo,jedino Njemacke da se dokopam.Neki dan sreo bivseg komsiju,bio teski neradnik ,ali bracika se "uda" za nakvu u Svicarskoj i sada voza dzipa,pomalo zaboravlja nas jezik,lancic oko vrata,postao pravi gospodin.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Chat
dobro tjesi se.
nemam di drugo,jedino Njemacke da se dokopam.Neki dan sreo bivseg komsiju,bio teski neradnik ,ali bracika se "uda" za nakvu u Svicarskoj i sada voza dzipa,pomalo zaboravlja nas jezik,lancic oko vrata,postao pravi gospodin.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- legenda reala
- Kontakt:
ma ne tješim 
to je najbolje moguće rješenje, samo se emancipovale ove dijasporke, nije više ko prije daj šta daš, sad i one biraju, više nisu debele i sl.
to je najbolje moguće rješenje, samo se emancipovale ove dijasporke, nije više ko prije daj šta daš, sad i one biraju, više nisu debele i sl.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
usitnilooo
3 more to go

3 more to go
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Sad imaš para, i ti si sad dingospo, pa proberi šta kad bude festivallegenda reala je napisao/la:ma ne tješim
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
trebal ti para
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
da sam znao da ćeš biti tako bezobrazan nikad te ne bih kod sebe zaposlio.
DRUG NEBI TI PUNCA
- JackTheStripper
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:ma ne tješim
Emancipirale se neke i previše. Kurave.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
To je kad ste slabi još, možda kakvog od vas da u Sverige uvalim 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
ne pamtim da se lakše postilo....vrijeme bilo idealno čitav mjeseckokuz je napisao/la:usitnilooo
3 more to go![]()
A.F.C. Bournemouth!
[youtube][/youtube]
Da se zahvalim svima koji su dali svoje mišljenje o liječenju herpesa. Uzeo sam Virolex kremu i flastere, pa ću da vidim koliko će mi to pomoći
Da se zahvalim svima koji su dali svoje mišljenje o liječenju herpesa. Uzeo sam Virolex kremu i flastere, pa ću da vidim koliko će mi to pomoći
Ja te volim, volim Željo..
[youtube][/youtube]

Igrate li engleski fantazi; ima li liga vec?
Da li je pokojni Burza ziv?
Ej, ko je malo bolji s ovim net tehnickim stvarima....sve stranice mi učitava normalno, smao na FB mi piše 2establishing secure connection" i nece da mi otvori stranicu..može mi iko pomoći? Hvala
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Provjeri datum na kompu.Thunder93 je napisao/la:Ej, ko je malo bolji s ovim net tehnickim stvarima....sve stranice mi učitava normalno, smao na FB mi piše 2establishing secure connection" i nece da mi otvori stranicu..može mi iko pomoći? Hvala
ima imaTasko je napisao/la:Igrate li engleski fantazi; ima li liga vec?
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Jel to po ovom novom zakonu ?Dex je napisao/la:ybmu testove za vozačku
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ne znam ni koji je noviTribalian je napisao/la:Jel to po ovom novom zakonu ?Dex je napisao/la:ybmu testove za vozačku
Yebo mater ako padnem, roknut ću se, položim prijemni za ETF, a padnem na testovima za vozačku kuknjava
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Mora da si zainteresovan. 
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Stari je onaj kad sam ja polagao, izvozis casove i onda na testove da polazes pa voznju, a po novom (bar je ovde tako) ide se u skolu.Dex je napisao/la:
Ne znam ni koji je novi![]()
Yebo mater ako padnem, roknut ću se, položim prijemni za ETF, a padnem na testovima za vozačku kuknjava
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.