Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Eno Kosta Jankov zajebo i srbe..fola kuzmic povrijedjen 
Izvinjavam se ako je bilo, moze li mi neko reci kada igramo domace utakmice kvalifikacija, bitni su mi datumi i mjesta igranja tj. grad. Treba mi jer bih volio pogledati obje utakmice pa da se mogu organizovat do tad.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
[youtube][/youtube]
šta mu bi da na 2:51 kaže da je rođen u srbiji kad je rođen u sarajevu?
sigurno se zbuniofilip13 je napisao/la:[youtube][/youtube]
17.08.2014 - Tuzla (Island)asunsao je napisao/la:Izvinjavam se ako je bilo, moze li mi neko reci kada igramo domace utakmice kvalifikacija, bitni su mi datumi i mjesta igranja tj. grad. Treba mi jer bih volio pogledati obje utakmice pa da se mogu organizovat do tad.
24.08.2014 - Sarajevo (Velika Britanija)
Jedan grad, jedna ljubav!
Hvala @Gifron

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Bassha je napisao/la:tarikbu je napisao/la:Zna li iko u koliko je tekma protiv Swe u nedelju?
Ovdje pise da je u 17h
http://www.bhrt.ba/bht1/pregled-programa/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.scmpitesti.ro/index.php/basc ... rko-sutalo" onclick="window.open(this.href);return false;
Da vidimo kako ce zenicani podrzati kosarkase 
malo je pretjerao Harun ne slazem stim da je on neki carobnjak koji da izvinete pravi pitu od govana ima tu i finansijskih sredstava i sponzora..Kojeg je igraca doveo Preldzic,Omic jos je bilo par igraca ne mogu sad da se sjetim ?? Sulejmanovic ne zeli da igra za Finsku i to je jedino sto nas spasava da ce igrati za nas,a on meni prica o sokovimapinoglavi je napisao/la:Teško mogu povjerovat da je sve ovako crno,ne bi imali da organizuju turnir,i ne bi sav prihod išao za poplave,ako nam momci i cure iz mladjih selekcija nemaju da sok popiju na račun saveza ko što je reko.grgr je napisao/la:Da li Harun pokusava animirati politicare putem medija ovim izjavama ili je stvarno ovako katastrofalno da prijeti neki raspad svega ?
Daj kvalifikacijsku utakmicu pa ces vidjeti...mirzatele je napisao/la:Da vidimo kako ce zenicani podrzati kosarkase
Opet i protiv neatraktivne Svedske ce biti vise gledalaca nego protiv Italije, Bjelorusije i Crne Gore zajedno
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
licno idem da to provjerimCelikovac je napisao/la:mirzatele je napisao/la:Da vidimo kako ce zenicani podrzati kosarkase
Opet i protiv neatraktivne Svedske ce biti vise gledalaca nego protiv Italije, Bjelorusije i Crne Gore zajedno
Nadam se bar jedno 2 hiljade
- masteRofPoker
- Kontakt:
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ma biti ce dosta raje, pozelila raja kosarku u Zenici. Nece biti nikakvog navijanja ali ce biti dosta raje. Ja mislim oko 4000.mirzatele je napisao/la:Da vidimo kako ce zenicani podrzati kosarkase
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Jesu li Šveđani u najjačem sastavu zna li neko?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- sigurnoable
- Kontakt:
Neka dodju u Cazin imat ce krcatu dvoranu plus paklenu atmosferumasteRofPoker je napisao/la:Ma biti ce dosta raje, pozelila raja kosarku u Zenici. Nece biti nikakvog navijanja ali ce biti dosta raje. Ja mislim oko 4000.mirzatele je napisao/la:Da vidimo kako ce zenicani podrzati kosarkase
Jel igra ibrahimovic
budimo realni nikog iz svedske ne znam
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Jesu,mada da li to uopste znaci ikome,pitanje je.FaraonTM je napisao/la:Jesu li Šveđani u najjačem sastavu zna li neko?
BosnaE
Ja koliko znam ona dvojica iz NBA-a nisu se odazvala... msm citao sam da je to vedran bosnic (njihov selektor) izjavio... a I sa njima svedjani nisu neka jaka selekcija, a pogotovo bez njih...newton_heath_lyr je napisao/la:Jesu,mada da li to uopste znaci ikome,pitanje je.FaraonTM je napisao/la:Jesu li Šveđani u najjačem sastavu zna li neko?
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
@zgembo, ja cu ti reci koga je doveo. Nurkica oteo od Slovenije, Polutka od Slovenije, za Sikirasa se godinu dana borili, Maricu Gajic prvo od Srbije pa onda od Slovenije, Nedim Djedovic od Spanije, Amar Alibegovic od Italije, za Sulejmanovica se danima borimo. Je li ti dosta ili treba jos?
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Nije Svedska uopste losa kosarkaska repka kad su vi na okupu. Zadnji godina se ulaze dosta u kosarsku. I ako je reprezentacija solidna, mislim da nebi trebali da nam prestave neki veci problem, cak i kad bi im igrali najbolji.
Jerebko jest NBA-igrac i imo je vrlo dobru prvu sezonu, gdje su svedske medije to uvelicavale ko da je All Star player haha. Medjutim i on je stagniro u zadnje vrijeme i nije nista vise nego dosta solidan kosarkas. Barem u mojim ocima.
Taylor Jeffery je za mene dosta bolji igrac. Pravi showman sto bi se reklo. Odigrao je fantasticno prvenstvo u Sloveniji. Skjöldebrand je takodjer okej igrac, inace u Hapoelu.
Medjutim momak koji je mene odusevio proslo godine je playmaker Ludvig Håkansson koji ce za nekolko godina da postane prava igracina. Rodjen 1996 i vec clan prvog tima Barcelona. Znaju katalonci kakvog dragulja imaju u timu. On bi sa Hezonjom, Sulejmanovic i ostalim za nekolko godina mogo da cini kostur giganta iz Barcelone.
Sve u svemu. Solidan tim sa nekolko dobri igraca ali mi smo dosta bolji i mislim da bi trebali ostvariti rutinsku pobjedu danas.
Jerebko jest NBA-igrac i imo je vrlo dobru prvu sezonu, gdje su svedske medije to uvelicavale ko da je All Star player haha. Medjutim i on je stagniro u zadnje vrijeme i nije nista vise nego dosta solidan kosarkas. Barem u mojim ocima.
Taylor Jeffery je za mene dosta bolji igrac. Pravi showman sto bi se reklo. Odigrao je fantasticno prvenstvo u Sloveniji. Skjöldebrand je takodjer okej igrac, inace u Hapoelu.
Medjutim momak koji je mene odusevio proslo godine je playmaker Ludvig Håkansson koji ce za nekolko godina da postane prava igracina. Rodjen 1996 i vec clan prvog tima Barcelona. Znaju katalonci kakvog dragulja imaju u timu. On bi sa Hezonjom, Sulejmanovic i ostalim za nekolko godina mogo da cini kostur giganta iz Barcelone.
Sve u svemu. Solidan tim sa nekolko dobri igraca ali mi smo dosta bolji i mislim da bi trebali ostvariti rutinsku pobjedu danas.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.