FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Tuzlak04
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Tuzlak04 » 25 jul 2014, 08:00

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma Redzepi je izgleda od pocetka naumio da ide, pricao sam prije 10-ak dana da nije zadovoljan trenerom, nacinom rada, ambicijama itd ...izgleda da je samo trazio nacin da se izvuce i na kraju ga i nasao..

mozemo se mi zavaravati koliko hocemo, ali stvari ne izgledaju dobro.... 7 dana pred pocetak lige ostati bez jedinog kreativca u ekipi+ ti fali jos stoper i krilo NAJMANJE...1-2 igraca se mogu uigrati, 3-4 koliko nama treba je vec problem...ostat cemo mi u ligi i sa ovim timom ne sumnjam, ali samo zato sto u ligi ima par poluraspalih timova, jer ova ekipa je znacajno losija trenutno od one sto je usla u ligu, a ni ona bez Cirinog faktora nije bila cemu realno..

sta mene bine, prvo sto nas u prva dva kola mogu povaljati igraci koje smo mi spremali..drugo sto je citav prelazni rok odradjen amaterski i neozbiljno..islo se na to da se ne potpisu ugovori da se bilo ko moze otjerat bilo kad ako ne zadovolji, ali nam se to malo obilo o glavu...i sta me najvise muci, od kako je Azmir tu, ovo je 4. prelazni rok..ovaj je trebao biti najbitniji a odradjen je najvise amaterski, i sto je fora cak i Azmir skoro da se ne oglasava..a cak i onaj prelazni rok nakon "raspada i BKC-a" je bio jasniji od ovog...sinoc dosta pricamo na ovu temu, mnogi misle da se Azmir lagano i kulturno izvlaci iz kluba nakon sto ispuni i zadnje obecanje a to je reprezentacija- ja licno ne vjerujem u to ali jbg imaju ljudi sve vise argumenata...takodjer neki pricaju i o tome da se stvar lomi oko istocne tribine...uglavnom i meni je covjek iznenadjujuce tih..sve ja razumijem i Brazil i odmor i firma i porodica, ali upravo sto se onako ozbiljan covjek nikad nije ponasao "neozbiljno" kao ovaj prelazni rok je ono cega je mene najvise strah...to je taj strah koji ce izgleda uvijek postojati kod nas :D , da mu je ohladilo :D
Davno sam ovo spomenuo na forumu. Meni se čini da je ovo previše za njega i da nije siguran da se može ovo riješiti (milionski dugovi).Jedva se oglašava iz Brazila, pretih u Tuzli i realnost je da Husić neće vječno ostati na Tušnju i da će kad tad otići. Nije on Mamić . .

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 25 jul 2014, 09:31

Ma bezveze se sikirate. Čovjek nema emocija prema igračima, čisto profesionalno. Ako ne valjaš ĆAO.

Evo stiže nam Igor Aničić.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 25 jul 2014, 09:35

Vidjecemo sve uskoro, nema puno do pocetka sezone.. mozemo mi pricati o svemu ali je cinjenica notorna da osim gostovanja repke nismo nista pozitivno culi vezano za nas klub cak naprotiv. Bojim se kakav ce to uticaj imat pogotovo na ove fejsbuk i vikend navijace bez kojih se prepolovi posjeta, nazalost. Medijski smo razvaljeni, ko je kriv za to i da li se to moglo ublaziti, moze se danima raspravljat. A Azmir je rekao da ako osjeti da ne moze izdrzat da ce to i javno reci ali isto tako je receno da ce se boriti do kraja, tako da nema razloga za paniku..bar toga sto se tice ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

vizionar57
Kontakt:

Post Postao/la vizionar57 » 25 jul 2014, 10:16

djulba je napisao/la:Ma bezveze se sikirate. Čovjek nema emocija prema igračima, čisto profesionalno. Ako ne valjaš ĆAO.

Evo stiže nam Igor Aničić.
..mnogi su pomislili da ce Azmir dijeliti i kapom i sakom i da je fanatik. Covjek radi na tome da je vuk sit i ovce na broju i ide korak po korak. Anicic,ako stavi potpis...svaka cast menadzmentu kluba..odlican i provjeren igrac. Sadikovic je jako los izbor i po izjavama igraca opasan muljator.Ako se trazio trener iz Slobode,zasto nije angazovan Samir Hadzimahovic koji bi sigurno svojim postenjem i radom,dao puno vise. Ovakva igracka turbulencija u klubu pred sam pocetak prvenstva, treba nas sve zabrinuti. U svakom slucaju,puno se vise uradilo dobrih stvari u i oko kluba...a da ima propusta oko kompletiranja igrackog kadra-ima. Odlazak na pripreme u Sloveniju je odradjen krajnje neozbiljno,jer smo pripremali igrace za druge klubove. Bilo bi pozeljno da se gospodin Husic oglasi javnim saopstenjem o trenutnoj situaciji. Javnost i navijaci to zasluzuju!

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 25 jul 2014, 10:31

Op op Igor Aničić je tu :clap: :clap: :clap:
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

vizionar57
Kontakt:

Post Postao/la vizionar57 » 25 jul 2014, 10:38

Coraco je napisao/la:..........................Pirić (Fejzić)
Migi (Efendić) - Salihović - Mitrović - Kuduz (Halilović)
...................Omić - Bajraktarević
...................Mujka - Šećerović - Mehidić
.........................Mujić(Radovanović)

Ovako nekako otprilike, pošto ne znam neke od novajlija, a za neke startere nisam siguran zbog spremnosti.
Na ovu ekipu će doći vjerovatno još dva tri momka, gdje nam puše, drugačije se uprava neće smjeti zaputiti u PL.
Da kažeš da smo nešto izgubili odlaskom pojedinaca, najviše žalim za Moranjkićem ali eto ima adekvatnu zamjenu.
...sastav i nije los..ali bez siroke klupe,slaba vajda. Nije valjda da mislimo da ce nas zaobici kartoni,povrede li nesto drugo. Ipak za utjehu konstatovati cu,da ima i gorih od nas i da smo ekipa za sredinu tabele.Prije zore, ne moze svanuti i budimo strpljivi. Husic je puno toga pokrenuo i napravio dobre temelje,pa ako se kojim slucajem i povuce,ostavice naslednicima dobru podlogu-osnovu.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 25 jul 2014, 10:44

Gledajući ovu vasu ekipicu po imenima daj boze da se ne provedete kao Gradine prije dvije godine, tanko je ovo boga mi..

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 25 jul 2014, 10:50

intercontinental je napisao/la:Op op Igor Aničić je tu :clap: :clap: :clap:
Pitanje je u kakvom je stanju

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 25 jul 2014, 10:52

ASD je napisao/la:
6 mjeseci u zatvoru, 6 mjeseci hodao po ulici, ne moze ni potrčati

brazzo
Kontakt:

Re: $: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la brazzo » 25 jul 2014, 10:54

Odakle stize, cini mi se da je igr'o u Kazahstanu ?
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 25 jul 2014, 10:55

brazzo je napisao/la:Odakle stize, cini mi se da je igr'o u Kazahstanu ?
S ulice, bio se vratio u Zrinjski ali mislim da nije igrao nikako.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 25 jul 2014, 10:56, ukupno mijenjano 1 put.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 25 jul 2014, 10:56

pomjesao si ti nekoga, ovaj ti je zadnje utakmice igrao u Zrinjskom nakon toga je otisao u zatvor trebao prestati skroz sa fudbalom

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 25 jul 2014, 11:00

Zrinjski je zadnji klub Igora Aničića, kasnije je odslužio 8 mjeseci zatvora zbog pljačke prije nekoliko godina u Zemunu.. Ti si ga brazzo pomiješao sa Marinom Aničićem, koji i dalje igra u Kazahstanu.

Sretno slobodi u prvenstvu, nadam se da ćete ostati i napraviti fin rezultat, ali po meni je glupo voditi na pripreme igrače koji nisu parafirali ugovore. tako ozbiljan klub ne smije raditi, osim ako su u pitanju juniori (djeca kluba) ,..
Zadnja izmjena: drakensang, dana/u 25 jul 2014, 11:08, ukupno mijenjano 2 puta.

vizionar57
Kontakt:

Post Postao/la vizionar57 » 25 jul 2014, 11:01

ASD je napisao/la:
..za ovu ligu odlican! Pregovori se obavljaju i sa Semirom Borogovcem,iskusnim veznjakom (po potrebi pokriva sve pozicije na lijevoj strani).

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 25 jul 2014, 11:02

aS_Roma je napisao/la:
pomjesao si ti nekoga, ovaj ti je zadnje utakmice igrao u Zrinjskom nakon toga je otisao u zatvor trebao prestati skroz sa fudbalom
Mislim da se poslije zatvora vratio u Zrinjski ali nije bio bas nesto.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 25 jul 2014, 11:04

Marin Anicic je l to taj ? Smijem se kladit da je skoro bio tekst o njemu na SS.ba o transferu tako negdje Kazahstan,Azerbejdzan.. cuj u zatvoru bio :O

PS pardon sad vidjoh ovo je Ivan. Jest mi bombasticno zazvucalo i prodje onaj fini nalet adrenalina :)
Zadnja izmjena: brazzo, dana/u 25 jul 2014, 11:07, ukupno mijenjano 1 put.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 25 jul 2014, 11:05

vizionar57 je napisao/la:
ASD je napisao/la:
..za ovu ligu odlican! Pregovori se obavljaju i sa Semirom Borogovcem,iskusnim veznjakom (po potrebi pokriva sve pozicije na lijevoj strani).
Joksimovic. :D

dosada1
Kontakt:

Post Postao/la dosada1 » 25 jul 2014, 11:05

vizionar57 je napisao/la:
ASD je napisao/la:

sarkazam ???

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 25 jul 2014, 11:07

brazzo je napisao/la:Marin Anicic je l to taj ? Smijem se kladit da je skoro bio tekst o njemu na SS.ba o transferu tako negdje Kazahstan,Azerbejdzan.. cuj u zatvoru bio :O
U zatvoru nije bio Marin Anicic (stoper) nego ovaj Igor Anicic (napadac) koga se povezuje sa Slobodom

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 25 jul 2014, 11:16

Je li zvanicno potvrdjena prijateljska utakmica sutra sa Radnikom BN?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.