HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 24 jul 2014, 10:07

Nitko nije rekao da je kriv, samo sam napisao kolko je igrača nabrojao gore da su krivi njega izostavio :?

A sad već kad me pitaš za njega možeš dobiti odgovor na P.P. jer ne želim radi dušmana više d apišem ovde...

Pozdrav!

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 24 jul 2014, 10:48

ZrinjskiMostar je napisao/la:Nitko nije rekao da je kriv, samo sam napisao kolko je igrača nabrojao gore da su krivi njega izostavio :?

A sad već kad me pitaš za njega možeš dobiti odgovor na P.P. jer ne želim radi dušmana više d apišem ovde...

Pozdrav!
Ajde..cekam te

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 24 jul 2014, 12:11

jednostavno treba nekad reći i imena . Branko radi najbolji mogući posao sa kadrom kojim raspolaže .
svi ste čvrsto na strani branka i uprave i ja sam ne želim stvarati neku lošu atmosferu želim kontinuitet . Ali moram malo sada : Ko je doveo Radulovića ? Jeste li ga vidili sinoć ? Lik je stalno bio bliži poziciji desnog beka nego u sredini gdje mu je mjesto . Ima tu još imena . Zanima me kakav je taj Turkalj kad nije ni blizu sastavu . Šćepanović je jedan polivalentan prekaljen igrač koji nam je itekako potreban ali na klupi . Imamo mi mogućnost za finu ekipu ali ono što nam fali je kreativnosti u sredini , nemože Đurić igrati prednjeg veznog . ALI TU NIJE BRANKO KRIV PONAVLJAM OPET JER NEMA DRUGIH . Treba nam brži napadač , i par srednjih veznih :) . Samo treba prestati dovoditi nikakve igrače ono da se smire apetiti navijača ili šta ja znam što , jeftine i realno loše igrače iz nižih liga . zadržati ekipu i dovesti jedno do dva provjerena pojačanja je sasvim dovoljno . sad nam slijedi BiH liga , osvojiti opet i dobiti lakšeg protivnika u 2.pretkolu CL i konačno proći :thumbup:

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 24 jul 2014, 13:03

Ja se slažem s tobom Primasquadra.
Uprava je ta koja dovodi igrače, po naputku trenera, on izrazi želje po pitanju pozicija.
Moramo razlikovati ulogu trenera i managera po pitanju dovođenja igrača.
Manager je Alex Ferguson koji i trenira momčad i dovodi igrače po svojim željama, vodi i razgovore i baš specifična imena određuje.
Trener je čovjek koji trenira momčad i može izraziti svoje želje po pitanju pozicija i ukoliko ima nekog igrača specifičnog a da se uprava slaže s time, to može istaknuti.
Ali je na upravi zadnja po pitanju dovođenja igrača - i odabira, i razgovora i finaliziranja ugovora.

To je opće poznata stvar.

E sad - ne želim ni ja svu krivnju svaliti na upravu, naprotiv, stvarno odrađuju lavovski posao.
Ali meni npr. nije jasno dovođenje Turkalja koji je igrao u klubu koji je ispao iz 2.HNL.
Radulović mi nije toliko kriv jer nije prošao pripreme s nama i nije se niti malo uigrao.
Realno, da Mumin nije dobio crveni, Radulović ne bi sigurno igrao sinoć.

Po meni je sčepanović npr jučer bio ponajbolji naš igrač, i prema naprijed i prema iza dok god je imao snage.
Samo što je i njemu puno lakše bilo igrati uz Mumina jer se kuže njih dvojica.
Kod Đurića se vidi da kad je tempo na visokoj razini, on se izgubi, ima snage prema naprijed ali prema iza je igrač manje.
Zašto se Durak još nije izborio za mjesto - to je sad pitanje.

Unatoč svemu tome, da nije bilo tog prokletog suca koji nam je ukrao nadu sinoć, ne bi mi bilo ovako ogorčeni.
Treba se sad okrenuti prvenstvu koje nam je tu za 10 dana.
Čim mi pobijedimo Slaviju, cijela atmosfera će biti pozitiva i možemo krenuti ka glavnom cilju ove godine -
minimalno izboriti Europu a opet probati "ukrasti" svima pred nos prvenstvo, jer sam siguran da ćemo uz Sarajevo i Široki biti itekako ozbiljni kandidat.

Samo se kao i prošle sezone treba pustiti Karačića nek radi svoj posao i stati iz njega i svih igrača.
Ajmo Zrinja!

WalterWhite
Kontakt:

Post Postao/la WalterWhite » 24 jul 2014, 14:32

Pa Djuka je već duže naš najlošiji igrač, bez potrebe komplicira, guši loptu i usporava igru konstantno. Fizički je nespreman, udarac mu je ****, evo mogu odmah iz glave nabrojat 10 utakmica u kojima je promašio 100% prilike 1na1. To je naša najgora pozicija jer nemamo kvalitetne zamjene, ja se nadam kad se Crnov oporavi (naravno ako ostane u klubu) da će igrati na polušpici, a Deni i Stoja na krilima mislim da je to puno bolja opcija.

Dalje štoperi su dobro odigrali, jbga mali Graovac je ispadao ponekad, ali to je baš zato jer je neiskusan, ali vjerujem da će s vremenom biti naš najjači štoper. Iako je jasno kad Anto bude 100 posto spreman da će on igrati u prvih 11, ja osobno to ne bi volio, i volio bi da ga se proda iz 3 razloga. Prvi jer je glup ko ****, drugi jer bi ga 1na1 pretrčao i Peter Crouch, i treći jer je veći kikser od Marina Aničića i Titusa Bramblea zajedno.

Kao što je primasquadra rekao treba nam jedan brz napadač, pričalo se o Lendriću jedno vrijeme i ne znam koliko je realan taj transfer, ali ako se to uspije realizirat to će biti pun pogodak.. Ništa rezultat protiv Maribora je bio očekivan, idemo se okrenuti sada ligi i pokušati obraniti titulu. SAMO ZRINJA !

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 24 jul 2014, 14:37

Nije nam napadac potreban. Zapravo ne vjerujem da cemo se jos pojacavat, ali neke druge pozicije su kriticnije ,pogotovo kad vidimo sta ce s Ivanom biti. Stevo i Kreso + Pehar moze uskocit, to je dobro za nasu ligu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

WalterWhite
Kontakt:

Post Postao/la WalterWhite » 24 jul 2014, 14:41

Dobro realno i nije potreban, pogotovo ako uzmemo u obzir da će dogodine barem jedan iz mladog pogona ući u prvu ekipu (Vlaho ili Klarić)

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 24 jul 2014, 17:04

i meni bi draže bilo da se uigravaju graovac i katanec nego da anto igra ....

sebalos
Kontakt:

Post Postao/la sebalos » 24 jul 2014, 19:33

Nemogu da vjerujem,da nijedan medij nije prenjeo vijest da je autobus sa igracima Zrinjskog kamenovan,na povratku ,iz Maribora u Ptuj sinoc nakon utakmice,a da je kojim slucajem to se desilo u Mostaru cijeli svijet bi znao u roku 5 minuta.

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 24 jul 2014, 21:09

primasquadra je napisao/la:i meni bi draže bilo da se uigravaju graovac i katanec nego da anto igra ....

Jucer su bitni igraci zakazali,slovenci su nas procitali,Stojkic je ustopan kao i Stojanovic a Ratko i Djuric nisu bili na nivou,moj Djuka u 30 oj godini ono se zabija zatvorenih ociju!
Ovaj iz banjaluke sto je dosao nema se sta zamjerit momku tek je tu 7 dana!

.................Djuka..............

Brkovic..Turkalj..Katanec..Stojkic

Simeunovic..Vucina..Mumin..Stojanovic

................Crnov....................

...............Nikolic,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Imamo iza Sarajeva najbolji sastav i trebala bi se opet europa izboriti,cisto radi para! :njanjanja:
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 24 jul 2014, 21:17

slika

slika

:thumbup:
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 24 jul 2014, 21:39

Kakav brkovic , treba njega jos malo sacekati a i onda su ispred njega zlatic i blaic i on mora stati u red.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 25 jul 2014, 00:45

[youtube][/youtube]

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 25 jul 2014, 11:00

johnnyyK je napisao/la:[youtube][/youtube]
daj klip fajta

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 25 jul 2014, 11:21

Po meni i mom skromnom misljenju...bolje ste igrali od Sirokog u obje vase tekme. Vidim vas kao NASE jedine konkuretnte u borbi za titulu

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 jul 2014, 11:38

Igor Anicic??..kad je u formi i van zatvora :D

sta igra, stil igre, prednosti, mane (mada su evidentne :D ) itd itd
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 25 jul 2014, 12:00

Dobar igrač ako je u formi. A treba vremena da dođe u istu a strpljena malo,
Na treningu se pokoškao sa suigračem i čim se istuširao dobio otkaz..
Inače ok lik ali **** nema danas niko vremena čekati nekog da proradi.
A hvala mu za gol protiv susjeda to mu se zaboravit nikad neće..

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 25 jul 2014, 12:39

aS_Roma je napisao/la:
daj klip fajta
medijska sranja .

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 25 jul 2014, 13:35

aS_Roma je napisao/la:
daj klip fajta
OBicna prepirka koja kod nas prolazi i policiju boli **** za to pusti te da rijesis,ali gore to ne prolazi policija ima nultu toleranciju za bilo kakva koskanja i prepirke pa makar i između sebe....

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 25 jul 2014, 14:29

Gdje su oni usrani slovenci što se prave fini ali ipak su gori od nas pa kamenuju autobus sa IGRAČIMA :clap: :clap:

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []